Sağ parti dediğiniz zenginin sermayenin oluşumlarıdır

Genel & Güncel Konular

Sağ parti dediğiniz zenginin sermayenin oluşumlarıdır

İletigönderen İlteriş Kağan » Pzr Haz 12, 2022 22:40

Sağ parti dediğiniz zenginin sermayenin oluşumlarıdır Sağ hükümetlerin döneminde zengin Servetine servet 'Katar' 1 TL'lik malı olur 10 TL.
Aptal halk ise zamcıklar karşısında ezildikce ezilir. Düzenler halinden hep memnun, düzülen ne zaman değişecek ondan haber verin.
Resim
Sağ kendi halkını Sarmayenin isteği üzerine köleleştirip hatta daha sağlam düzmesi eğilimi hep bu muhafaza etme kavgasından kaynaklanır.

Bu yüzden sağ felsefe olarak ahlaksızdır, siyaset olarak ikiyüzlüdür. Ama “sağın kahramanları” hep en iyi köşe dönen, en tepede en büyük zenginliğe konan ve en çok ulufe dağıtandır. "Ben 3 yumurta kırıyorum bazen kavurmalı, bazen pastırmalı yiyorum" Diyendir

Sağcıyım diyenle, sağ arasında büyük fark vardır. Hatta sağcıları bile ikiye ayırmak gerekir. Kimi sağcı saksı sağcısıdır. Saksıyı çalıştırır sağcı olur, köşeyi döner. Kimi sağcı kader kurbanı olduğu için düzülmeye mahkumdur.

Bu Milletin Sorması Gereken Sorular Var:
Milletin sorması gereken Soru Şu ; Acun Ilıcalı'nın daha düne kadar kötü televole muhabiri iken Kasım 2013 tarihinde Milyon dolarlık TV8'i 70 milyon dolara satın alan kendi TV kanalının sahibi olduğunu duyurdu.

Acun Ilıcalı kendine özgü tek bir üretimi olmayan; Az gelişmiş ülkelere pompalanan üretmeyen/düşünmeyen gençlik modelinin işportacısıdır.

Yada Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek (32 yaşında) TİLYONLUK ! Beyaz TV'yi Kurmak için genç yaşta Dolar balyasını nerden bulmuştur.? Biride çıkıp demiyor bu paralar nerden geliyor.. Daha Doğurusu değirmenin suyu nereden geliyor?

- Bu keramet nereden geliyor diye bakmak günah olur mu?Lüks yaşamı ve birbirinden güzel alımlı Çalışan kızlar saray yavrusu barınakları…Bu öyle azımsanacak bir paralarla kurulmayacak saltanat.Nereden geliyor değirmenin suyu?

3 -5 bin tl. borcu yüzünden hayatına son veren Yuvaları dağılan insanların yaşadığı bir ülkede, vergi borçlarından, kredi borçlarından yaşamını terk edenler bu serveti yapabilir mi? Yaparsa nasıl becerir? Sorular evrim teorisini alt edecek çalışmalardan bile daha zor?Nereden geliyor bu Vurgunlar? Diyecek kimse var mı ?

“Bir ülkede bebeklerin içeceği sütü,Vurguncuların köpekleri içiyorsa o ülkede Aptallık hakimdir.” ‘Oğlum ben her gün her Cuma bir tane ayet sallıyorum’ ve ‘Google’a gir, Kuran’da atıyorum kardeşlik, Kuran’da nankörlük Kuran’da bilmem ne diye search yap hepsi çıkıyor. Oradan beğen bir tane salla gitsin”‘Bu bakara iyi ya’ kahkalar eşliğinde cevap geliyor: ‘Bu Bakara iyi makara!
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 8 konuk

x