Sahur Yeri

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Tsigalko » Cmt Eyl 29, 2007 0:58

Sende mi Brütüs?
Diyetdeyim Şeytana uymam ben?(Bi kereden birşey olmaz dimi ama :r Yok Yok olur )
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eyl 29, 2007 1:03

Tsigalko, köfte ve salata al o zaman, düsük kalorili, biseycik olmaz :P
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Tsigalko » Cmt Eyl 29, 2007 1:12

Hmm , çok şükür bütün yiyeceklerin kalorisini öğrenmiş durumdayım ve neyin zararı olduğunuda bilirim;
Köfte 100gr 450 kalori ortalama köfte başı 35 kaloriden =105
en az 6 tane keser ortalama;
105*2=210
2.1*450=950
Salata 0 kalori
100gr ekmek 525 kalori

Toplam=1475
Benim gün boyu almam gereken kalori 1500 ve 1 öğünde almış olacağım yok kalsın teşekkürler yinede :P
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eyl 29, 2007 1:26

Tsigalko, hesapta kafam karisti :roll: 100 g yagli koyun kiymasi 380 kal.
köfte basi 30-35 g düsüyor. sen 6 köfte yiyorsun
6 * 35 = 210 g
380/100*210 = 798 kal

100 g ekmek, 30 g'mi 63 kal.
63*100/30 = 210 kal

1000 kal. oldu yine de :?

köfteleri dana kiymasindan yaparsak 100 g'mi 180 kal.
yani köfteler 378 kal. olur.
böylece toplam 590 kaloriye doyururuz seni 8)

Kal. Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Tsigalko » Cmt Eyl 29, 2007 1:33

Vay namissiz doktor hayatı zindan etti bana :D
Elimin altında ansiklopedi var ben doktora uyuyorum :)
Umarım bu kolari değerleri doğrudur :)
Resim
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eyl 29, 2007 1:48

Tsigalko, dogru :) 1500 kaloriyi "iyi kullanirsan" cok rahat gecirirsin günü :;:

simdi üstüne bir tane de 44 kalorilik meyve aldin mi, tamamdir menü :r

Resim

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Ram » Cmt Eyl 29, 2007 4:07

Ben de yerim mirim, kaldıysa eğer. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Eyl 29, 2007 23:59

Gilda, yemekleri buraya tasiyalim da sahur yeri oldugu belli olsun :P

Egeli, iyiyim kardesim. Nihat abimizi cekmistim de, video ile ugrasiyorum :) neler duyuyorum ben senin hakkinda? :roll:

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Tsigalko » Pzr Eyl 30, 2007 0:32

Türk-Kan, yanlış yerlede geziniyorsun bilmem fakında mısın?
Diyeceğim oruç kafasına vurmuş ama Saat TSİ 01:33 :twisted: :D
Kaldı Ram, kaldı bana vermiyorlar ama açıkda kalmışdır bugün tazesini yapar mirin :lol:
Resim
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Eyl 30, 2007 0:58

milleti umumi muhabbet'ten sahur yerine cekmek icin yaptim da ben yazana kadar millet kalmamis cevap verecek :mrgreen:

sen simdi yine diyetteyim dersin, o yüzden yemekten ziyade bir fincan aci kahve ikram edeyim ben sana :P

Resim

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Tsigalko » Pzr Eyl 30, 2007 1:04

Şimdi ant olsun çay içiyordum :)
ee Ne yaparsın , benim şu anda ki pozisyonumda sen olsan sen de yapardın :)
Bugünü meyve ile geçişdireceğiz :)
Acaba bakanın oğlu gibi kilo vermeyimde biraz alayım tecili bozayım muayne olayım askere almasınlar ardından rejim yapayım :twisted: Ama bize yakışmaz dimi 8)
Resim
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Prş Eki 11, 2007 23:41

Bir sonraki Ramazan'da görüsmek umuduyla... :)

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Önceki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x