Said Nursi referanslı atama

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Pınar » Prş May 01, 2008 8:56

Öğrencilerine kendi imzaladığı kitapları dağıtan öğretmen, müdür yardımcısı oldu.

Polatlı Bedriye Halil Naci Mıhçıoğlu İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencilerine kendi imzaladığı Said Nursi kitaplarını dağıtan fen bilgisi öğretmeni Koray Yılmazer , kısa süre sonra Polatlı Anadolu Öğretmen Lisesi'nde müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

Yılmazer, 6. sınıfta okuyan iki öğrenciye "Risale-i Nur Külliyatından Küçük Sözler" adlı kitaptan armağan etti. Yılmazer, ön kapağında "Hem kendini başıboş zannetme! Zira şu misafirhane-i dünyada, nazar-ı hikmetle baksan, hiçbir şeyi nizamsız, gayesiz göremezsin. Nasıl sen nizamsız gayesiz kalabilirsin?" yazan kitabı da öğrencileri için imzaladı. Kitabın iç kapağına "Güzel okuyup güzel istifade etmen dileğiyle" yazan Koray Yılmazer, yazısının altına imza ve tarih attı. İki öğrencinin kitap almasının ardından sınıftaki diğer öğrenciler de öğretmenlerinden kitap istedi. Öğrencilerin anlatımına göre Yılmazer, öğrencilere yanında başka kitap olmadığını, ancak kendilerine de getirebileceği yanıtını verdi.

Yılmazer'den aldığı kitabı okuma saatinde okul kütüphanesinde okuyan 6. sınıf öğrencisi, okulda görevli bir başka öğretmenin dikkatini çekti. Yılmazer, öğrencilere söz konusu kitabı dağıttıktan birkaç gün sonra ilginç bir şekilde Polatlı Anadolu Öğretmen Lisesi'nde müdür yardımcısı oldu.

EĞİTİM-SEN: ÖĞRETMEN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Eğitim-Sen 2 No'lu Şube Başkanı Tuğrul Culfa , AKP'nin okulları "arka bahçesi" olarak kullanmaya başladığını söyledi. Culfa, "Cumhuriyet kavramıyla taban tabana zıt bir insana ait kitapları öğrencilere dağıtan kişi, hemen ardından müdür muavini yapılarak adeta ödüllendirilmektedir" dedi.

Bu tür olayların Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik 'i de daha iyi tanıttığını anlatan Culfa, "Artık cilalı imaj devri bitmiştir. Bakanın gerçek yüzü her gün daha iyi görülmektedir. Milli eğitimdeki gerici, ırkçı kadrolaşma tüm hızıyla sürmektedir" diye konuştu.

KAYNAK
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen altinkopru » Pzr May 25, 2008 2:16

Eminim sayın öğretmen eğitim kariyerindeki üstün başarılardan ve engin tecrübesinden dolayı müdür yardımcılığına atanmıştır. Öğrencilere Nursi kitapları dağıtması ise tamamen tesadüftür herhalde. Ya da iftiradır, din karşıtı faşistler böyle iftira atıp zulüm yapıyorlar hep...
...Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır.
Genç, �Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir� diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Onu hapse atacaklar. Diyecek ki, �Ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.�
İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği.
Kullanıcı küçük betizi
altinkopru
Üye
Üye

İletiler: 77

İletigönderen sessiz sedasız » Pzr May 25, 2008 14:20

yaw arkadaş biz hata etmişiz.adamlar kadrolaşmada ne uslup ne de sınır tanıyor.keşke iktidara geldiğimizde bizde bu kadar sepsizce bu işi yapsaydık dürüstlüğün kerizlikten farkı yok bu dönemde :r
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen malatyalı » Pzr May 25, 2008 18:50

yaşasın demokrasimiz!!!!medyanın yüzde 90 ı akp nin eline geçti bundan sonra istedikleri gib at koşturabilecekler.kimse birşey yapamaz herhengi bir skandal ortaya çıksa ertesi gün tayyibin köpek medyası hemen yalanlama haberi çıkarıyor.
Kullanıcı küçük betizi
malatyalı
Üye
Üye

İletiler: 12

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x