"Sakalımı kesmediğim için İBB'den kovuldum" diyen Fatih Pune hakkındaki gerçek ortaya çıktı!

Genel & Güncel Konular

"Sakalımı kesmediğim için İBB'den kovuldum" diyen Fatih Pune hakkındaki gerçek ortaya çıktı!

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Eyl 30, 2021 18:44

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden sakalını kesmediği için çıkarıldığını iddia eden zabıta Fatih Pune'nin işten neden çıkarıldığına dair gerçek ortaya çıktı. Pune'nin yeni görev yerine ev adresinin uzaklığını gerekçe göstererek gitmeyi kabul etmediği ve sözleşme imzaladığı için iş akdine son verildiği belirtildi. Ayrıca memurun Tarabya’da bir kuruyemişçi dükkanı işlettiği de ortaya çıktı.
Resim
OdaTV’den Uğur Can Biçer’in haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nda görev yapan Fatih Pune, sosyal medya hesabından sakalını kesmediği gerekçesiyle işten atıldığını öne sürdü.

SAKALINI ÖNE SÜRDÜ
Pune, “Onurumuzla çalıştığımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’ndan bugün itibariyle inancımız gereği Sakal-ı Şerif-i kesemediğim için iş hakkımı inanç özgürlüğünü savunanlar tarafından fesh edilmiştir. Bize bu onuru Yaşatan Rabbime sonsuz şükürler olsun” diye yazdı.

Memurların Türk Ticaret Kanunu’na göre (Tacir) veya (Esnaf) sayılmalarını gerektirecek bir faaliyette bulunamayacağı yönündeki hükme rağmen Pune’nin Tarabya’da kuruyemiş dükkanı olduğu ortaya çıktı.
Resim
KUTSAL MEKANDA SAKALSIZ FOTOĞRAFI ÇIKTI
Sakal bahanesi öne süren Pune’nin kutsal mekanda dahi sakalını kestiği görülürken görevi başında sakallı olması dikkat çekti.
Resim
Edinilen bilgilere göre Fatih Pune, 2017 yılında Hizmet Personeli olarak ihale kapsamında göreve başladı. İhale personeli olarak sivil kıyafetli olarak görev yapılabiliyorken taşeron personellerin kamuya geçirilmesi kararı sonrası 2020 yılında KHK dosyası kapsamında (Güvenlik Sistemleri Teknisyeni) İSPER bünyesine geçiş yaparak kamu personeli oldu.

KABUL ETMEDİ
KHK kapsamında kamu personeli olarak görev yapmaya başlamasıyla birlikte görevli diğer tüm personel gibi şirketi İSPER ile yapmış olduğu sözleşme, görev tanımı ve KHK dosyası şartnamesi gereği yerine getirmesi gereken yükümlülükleri yerine getirmeyi kabul etmedi.

İş sözleşmesi, görev tanımı ve teknik şartname gereği bulunmuş olduğu pozisyon için belirlenen kuralları kabul etmediğinden kendi talebi ve isteği ile İSPER dosyası kapsamında sivil olarak görev yapabileceği başka bir pozisyon olan Hizmetli Kamu Kuruluşları kadrosuna geçiş yaptı.

5 YEVMİYE CEZASI
Kendi isteği ve talebi ile yapmış olduğu kadro değişikliğine rağmen; yeni kadrosunun da görev tanımını imzalamayarak yasal gereklilikleri tamamlamadı.

Hakkında görev tanımını imzalamadığı gerekçesi ile disiplin soruşturması başlatıldı.

İSPER Disiplin Kurulu kararı ile 5 yevmiye kesilmesi cezası aldı.

Bu süreçte birim içerisinde sivil olarak çalışabileceği Daire Zabıta Amirliği’nde odacı, Deniz Zabıta Amirliği’nde gece görevlisi olarak görev yaptı.

İş arkadaşlarıyla yaşadığı sorun nedeniyle amirlerince uyarıldı ve farklı birim olan Avrupa Yakası Zabıta Müdürlüğü’ne gönderildi.

YENİ GÖREV YERİNİ BEĞENMEDİĞİ İÇİN GİTMEYİ KABUL ETMEDİ
Yeni görev yerine ev adresinin uzaklığını gerekçe göstererek görev yerine gitmeyi kabul etmedi ve istihdam edildiği Hizmetli Kamu Kuruluşları pozisyonuna ait görev tanımını imzalamadı.

Bunun üzerine bir kez daha hakkında soruşturma başlatıldı.

Fatih Pune’nin, İSPER Disiplin Kurulu kararı ile iş akdine son verildi.
En son İlteriş Kağan tarafından Prş Eyl 30, 2021 19:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2324
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Re: "Sakalımı kesmediğim için İBB'den kovuldum" diyen Fatih Pune hakkındaki gerçek ortaya çıktı!

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Eyl 30, 2021 18:47

İstanbul'un en eski yerli markası Hamidiye varken Fransız şirketi Evian'a para kazandırmayı da boş geçmemiş...

Siyasal islamın en güzel örneklerindendir hemen suçu karşıdakine atıp dini değerleri ön plana çıkartarak haklı çıkma çabası
Resim


Resim

Resim

Yalan : Sakalımı kesmediğim için İBB'deki işimden atıldım.
Gerçek : Birkaç yerden maaşım ve işyerim olduğu için memur olamayacağım gerçeğine karşı bir yerlere yaranma adına şov yapma maksadıyla saç sakal muhabbeti yapayım dedim.

Bu işyerlerini açmak için esnafı ne kadar söğüşledi acaba
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2324
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x