dogrucu yazdı:Ben bu forumda yeniyim ve ben de forumu anlamaya çalışıyorum.
Bu forumun dışında Türk ve Yabancı. siyasi görüş içerikli 17 ayrı forumda yazılar yazarak bilgi birikimimi paylaşıyorum ve başka katılımcıların bilgi birikiminden faydalanarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Benim yazılarım genele hitap eder ve bilgi paylaşımına yöneliktir.
Yazılarım tarafsız ve önyargısız okunduğunda herşey anlaşılır, çünkü ifadelerim açık ve nettir.

dogrucu yazdı:Ben bu forumda yeniyim ve ben de forumu anlamaya çalışıyorum.
Bu forumun dışında Türk ve Yabancı. siyasi görüş içerikli 17 ayrı forumda yazılar yazarak bilgi birikimimi paylaşıyorum ve başka katılımcıların bilgi birikiminden faydalanarak kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
Benim yazılarım genele hitap eder ve bilgi paylaşımına yöneliktir.
Yazılarım tarafsız ve önyargısız okunduğunda herşey anlaşılır, çünkü ifadelerim açık ve nettir.
http://www.tumgazeteler.com/www.gundem.info/www.gundem.info/?a=2744889

dogrucu yazdı:Ben genellikle karşılıklı atışmalara ve polemiklere girmem, kişiler hakkında konuşmam sadece fikirleri tartışırım, itham edici ve amiyane tabir ile "öküz altında buzağı aramaya" yönelik algıladığım ifade ve soruları ciddiye almam ve cevap vermeye bile layik görmem.
Ama yinede madem soruyorsunuz, bu forumda anlamadığım birşey var.
dogrucu yazdı:Madem Altanlar vatan haini ve dinlenmesine ve üzerinde konuşulmasına bile gerek yok. O zaman niye sürekli bu forumda onların söyledikleri konu yapılıyor hatta onlarla yapılan TV söyleşilerinin videoları yayınlanıyor.
dogrucu yazdı:Mesela ben TV de öğle öncesi "kadın" programlarını ve tüm yayınlanan dizileri sevmem. Bu sebepten dolayı bu programları seyretmem ve üzerinde konuşup vakit bile harcamam.
Eğer bu konuda beni aydınlatırsanız bende bu forumlan bir şeyler almış olurum.

dogrucu yazdı:Bende şimdi sizin kim ve bilhassa ne olduğunuzu anlamış bulunuyorum ve diğer forumlara yönelmek üzere veda ediyorum.
Giderken de şunu söylemek isterim. Kendinizi bu kadar önemsemeyin. Tarihe not atmaktan çok uzaksınız.

Osman_Pasa yazdı:Mehmet Altan , vatan hainidir ; Yillardir Bir cok kanalda cikip ayni emperyalist usakligina devam etmektedir . Yani fikirlerini bilmeyen yoktur , dinlemeye gerek yok ..
Televizyonda , insanlar mulu olacaksa Guneydoguda kurt devleti de kurulsun diyecek kadar soysuzdur ...

gerçeği arayan yazdı:Ben de şahsen birkaç yıl önceki bazı konuşmalarını dinledikten sonra Mehmet Altan’ın Türkiye’ye zararlı bir kişi olduğunu düşünüyorum. Çünkü kendinden emin ve çok bilmiş tavırlarıyla fazla bilgili olmayan insanları aldatma potansiyeli var.
dogrucu yazdı:Ben genellikle karşılıklı atışmalara ve polemiklere girmem, kişiler hakkında konuşmam sadece fikirleri tartışırım, itham edici ve amiyane tabir ile "öküz altında buzağı aramaya" yönelik algıladığım ifade ve soruları ciddiye almam ve cevap vermeye bile layik görmem.

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk