Samsun'da elinde iş-aş yazan vatandaş intihar etti

Genel & Güncel Konular

Samsun'da elinde iş-aş yazan vatandaş intihar etti

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Ara 10, 2020 22:38

Samsun'da sokak ortasında bir vatandaş kendisini iple asarak yaşamına son verdi. İntihar eden Metin I. isimli vatandaşın elinde iş ve aş yazması yürekleri dağladı.
Samsun'un Canik ilçesinde eline iş-aş yazan bir kişi Kuzeyyıldızı Mahallesi Çiftlik Caddesi üzeri İMKB Anadolu Lisesi önünde kendini boynundan iple asarak intihar etti.
Resim
Samsun'un Canik ilçesinde Metin I. adlı bir vatandaş eline iş-aş notu yazarak intihar etti.

Olay, Canik ilçesi Kuzey Yıldızı Mahallesi Çiftlik Caddesi üzeri İMKB Anadolu Lisesi önünde meydana geldi. Vatandaşlar, ırmak kenarında boynundan iple asılmış şahıs buldu ve polis ekiplerine haber verdi.

ELLERİNE NOT YAZDI...
Olay yerine gelen polisler, şahsın kimliğini tespit etti. 45 yaşında olduğu öğrenilen Metin I. adlı vatandaş, . Diğer yandan şahsın üzerinde bir de intihar notu çıktı. Şahıs, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Resim
Resim
Resim
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x