eskopatj1 yazdı:
Ama Tüm yorum Yapan Arkadaşlara birşey sorcam peki oyumuzu kıme verecezzz
dip not:Sakın bana doğu perinçek demeyin o adamın %90 başa gelme gibi bir lüksu yok o adamı getirmezler %90 emin olun.....
Yorumlarınızı bekliorum Oy verecek parti gösterin bana!!!!
Doğu Perinçek'i , ABD _AB emperyalistleri tabi ki iktidara getirmez ve getirtmez.
ABD nin düzenini sürdürenler tabi ki Doğu Perinçek'in iktidara gelmesini istemez.
ABD_AB emperyalistleri, İktidar vizesi almak için Waşingtonu , Brükseli tavaf eden , siyasetçileri ve partilerini getirirler başa .
Emperyalizme bağımlılığın, sömürgecilik sisteminin sürüp gitmesini isteyenler Doğu Perinçek'in iktidara gelmesini engellemek için de ellerinden geleni ardlarına koymazlar
Değil iktidara getirmek , her seçim öncesi tertipler düzenleyip hapise atarlar . en son örneği Ergenekon davası ...
Binde sıfır virgül bilmem kaç oy bile Amerikancı düzenin sahiplerini tedirgin etmektedir.
Her türlü kara propaganda ve çamur savaşı psikolojik harple Doğu Perinçek ve partisiyle uğraşırlar.
Neden ?
Çünkü Doğu Perinçek emperyalizmin ve işbirlikçilerinin tekerine çomak sokmaktadır.
Emperyalizmden bağımsız, Milli bir Hükümet'in olabilirliğini tunç yasası gibi İşçi partisinin programıyla Halkın önüne koymaktadır.
Gözünü açan görür. Gönlünü açan el verir, çorbada tuzum olsun der.
Sen yapmasan, ben yapmasam kim yapacak?
Mustafa Kemal Türkiye Cumhuriyetini kurarken emperyalistlerden izin mi aldı ?
Hayır. Aksine emperyalizme karşı savaşarak Türkiye Cumhuriyetini kurdu.
"Çılgın Türkler ", Yani dedeleriimiz ninelerimiz , biz oturalım Mustafa Kemal tek başına emperyalizme karşı savaşsın bizi kurtarsın mı dedi ?
Yoksa fedakarlıklarla, canları pahasına mı emperyalistleri Ülkeden kovdu .
Kime mi oy vereceğiz ?
Bu olmadı bir de bunu deneyin, buyrun burdan yakın !
Bunun boyu posu, bunun kellesi ensesi yerinde .
Bu da kostak ve afilli ve de kabadayı ,kodu mu oturtur!
Bu da paşa paşa yakışıklı ve de yakışır ! mı diyeceğiz ?
Ya da Denenmişi eliniz mecburmuş gibi bir daha deneyip! yine yandım Allah ! mı diyeceğiz?
Yada olmayacak duaya amin deyip, gökten zembille kurtarıcı mı bekleyeceğiz ?
Aaa bir bakmışsınız ki , milliyetçi sandığınız partiye sömürge yasalarını (ikiz ihanet yasalarını " imzalatmışlar !
Halkçı sandığınıza 15 günde 15 yasa çıkartıp , halkı muhanete muhtaç ettirtmişler .
Ata mirasımız Bağımsızlık, ,Halkçılık, Devletçilik nerede ? arayın bakalım ! Bulursanız bana da haber verin.
Hani nerde Atamızın yadigarı diyeceğiz ?
"Babanemin sandık odasında "diyene, sandık odasından çıkarıp programına koymazsan oy alamazsın diyeceğiz.
Programına bakacağız , emperyalizmin reklamlarına, allayıp pullamasına değil.
Ne söylediğine ne yaptığına bakacağız.
Yoksa emperyalizm aynı programı allayıp pullayıp yine önümüze sürer
Ali gider veli gelir.
Sonra ,Tas sorarsan aynı tas , hamam dersen O hamam , gel gör lakin tellaklar değişmiş olur.. O kadar.
Ama Nereye Kadar ?
.......