Sarıgöl'de, 'Şu Çılgın Türkler' Oyunu Sergilendi

Genel & Güncel Konular

Sarıgöl'de, 'Şu Çılgın Türkler' Oyunu Sergilendi

İletigönderen DrunK » Cmt Mar 22, 2008 15:09

Manisa'nın Sarıgöl İlçesinde Cumhuriyet Kadınları Şubesi'nin Kültür Hizmeti Kapsamında Organize Ettiği ve Samsun Sanat Tiyatrosu'nun Sergilediği "Şu Çılgın Türkler" Adlı Oyun Büyük İlgi Gördü.

Turgut Özakman'ın ünlü eserinden olan "Şu Çılgın Türkler" oyunu, Sarıgöl Cumhuriyet Sineması'nda oynandı. iki seans halinde sergilenen oyunun ilk seansına öğrenciler, akşamki seansına ise ilçedeki tiyatroseverler katıldı. Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, Belediye Başkanı Ömer Karcı, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın izlediği iki perdelik "Şu Çılgın Türkler" oyunu büyük ilgi gördü. Oyun sonunda davetliler Samsun Sanat Tiyatrosu ekibini ayakta alkışladılar.
Cumhuriyet Kadınları Sarıgöl Şubesi Başkanı Ayşe Özhan, bu tür kültür hizmetlerinin devam edeceğini belirterek, "Yaşar Gündem'in oyunlaştırdığı ünlü yazar Turgut Özakman'ın romanı olan 'Şu Çılgın Türkler' oyununu sergileyen Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncularını ilçemize getirmek için belediyemizin de büyük katkıları oldu. " dedi.


Resim

Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat
 
İletiler: 1312
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 2:15

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x