SARIZEYBEK'ten Duyuru

Sitemiz hakkında duyurular buradan bildirilecektir..

SARIZEYBEK'ten Duyuru

İletigönderen Ram » Sal Kas 18, 2008 0:20

ŞİMDİ SIRA SİZDE, karar verme zamanıdır!

2005'de emekli oldum, o gündür bugündür yazıp bu terörün terör olmadığını, bize trajedi yaşattıklarını yazmaya çalışıyorum.

İki yılda beş kitap yazmışım, not tutmadan, not almadan.

Şimdi, Sivil Kurmay Hareketi adı altında, yüreği pırıl pırıl gençlerle birlikte, içinde bulunduğumuz tehlikeleri sizlere anlatmak ve bu gençlerin sahip olduğu teknik ve ilmi bilgileri sizelere aktarabilmek için yeni bir çalışma başlattık ve arkadaşlarımız bir dernek kurdu, ben de üyesiyim.

Gerçeği hepimizin görmesi gerekiyor.

Niyetimiz iyidir, kutsaldır, bundan bir şüphemiz yoktur.

Bu devirde en zor olan şeyin; ülkemizi, insanımızı, bayrağımızı sevmek ve ona hizmet olduğunun da bilincindeyiz, biz karşılıksız sevdik, ölünceye kadar da bu düşüncemiz değişmez.

Bizim sermayemiz yüreğimizdir.

Gerçeği hepimizin görmesi gerekiyor.

Ardımızda işbirlikçi medya yok.

Ardımızda küresel sermaye yok.

Ardımızda siyasi pazarlıklar yok, siyasi çıkarlar yok, biz bu ülkeyi seven insanlarız.

Dernek binası olarak yer hazır, gittik gördüm.

KARARIMIZ ŞUDUR:

  1. İl ve bölge çapında sanal ortamda teşkilatlanmaya devam edeceğiz, kesin listeleri ortaya çıkarıp sizlere yayınlayacağız.
  2. Derneğe gelir getirmek için Ulus Gazetesi abonelik işlemlerini il ve bölge çapında sürdüreceğiz.
  3. Şu an Ulus gazetesinin yıllık abone sayısı geçen hafta biz aldığımızda 100 civarında idi, şimdi üç yüzü aştı ama bu yetmez.
  4. Bizim sanal ortamda üye sayımız 2450. En geç bir ay içerisinde, 2450 üyemizi Ulus Gazetesine abone olmaya ve her üyemizin en az bir üye daha derneğimize kazandırmaya, üye ve misafir olarak web sayfamızı izleyen 220.000 izleyenimizi gazetemize ilan bulmaya davet ediyorum.
  5. Forum yöneticimiz MUSTAFA KEMAL'İN ASKERİ'ni üyelik ve abonelik konusunda forumda bir istatistik tutup gelişmeleri, an be an, takip etmeye davet ediyorum.
  6. Üç bin abonelik gazetenin tüm masraflarını karşılıyor. Gazetenin tüm masrafları çıktıktan sonra elde edilecek gelirle derneğin Ankara merkezli giderleri karşılanacak ve sonra il ve bölge çapındaki çalışmalara katkıda bulunulacaktır. Sonrasında amacımız gazeteyi günlük hale getirmektir, ki bu düzeye geldiğimizde zaten bir sorun kalmayacak, gazete bizim sesimiz olarak yükselmeye devam edecektir.

NEDEN tüm bunları size anlattım.

Hayatın gerçeği bu; bize bizden başka kimsenin destek olmasını beklemek şimdilik zor. Ama göreceksiniz, biz başardıktan sonra hepsi birer birer bize destek olmak için gelecek çünkü tarih böyle diyor. Geldiklerinde birlikte oturup düşüneceğiz, ne yapacağımıza karar vermek için.

ŞİMDİ KARAR SİZİN.

KARARI VERİNİZ VE BU KARARDAN ASLA DÖNMEYİNİZ.

Erdal SARIZEYBEK


www.erdalsarizeybek.com.tr - forum.erdalsarizeybek.com.tr
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen maydonos » Sal Kas 18, 2008 2:07

evet sesler yukselmeli.iste budur.tesekkurler Ram.
Resim


Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye
 
İletiler: 1651
Kayıt: Çrş Haz 04, 2008 1:53

İletigönderen MansurSah » Sal Kas 18, 2008 12:47

Çok mutlu oldum! Bizim de sivil örümceklere karşı, sivil kartal misali örgütlenmemiz gerekiyor. "Kurmay" kelimesi ne alaka bilmiyorum ama öğreniriz herhalde.

Facebook'ta da grup açılmış. Ancak "Sivil Kurmay Hareketi" taşınmış, yeni grup "Erdal Sarizeybek - Sivilkurmay Harekatı"; üye olmak isteyenler buraya olsunlar.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı
 
İletiler: 611
Kayıt: Cum Ara 07, 2007 18:04
Konum: Osaka, JP


Şu dizine dön: Duyurular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x