Yüreğimdeki fırtına Dinmedi hala Titrerdim isterdim Seni hep kollarımda
Yine bana gel Yana yana yine beni sev Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yeni yeni Yine yeni yeniden sev
Ben yandıkça bağrımda Sönmez ateş Gece yıldız tenimde Gündüz ateş
Hadi beni yine sev Beni deli deli sev Beni yine yeni yeni Yine yeni yeniden sev
çok seviyorum bu şarkıyı
Irakta savaşan ABDli kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz. We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible. By Recep Tayyip Erdogan The Wall Street Journal March 31st, 2003
Cansu, Semih, HayaleT ve diğer tüm Forum Oyunları müdavimlerine gelsin
*** Medcezir
Dökülür yedi verenler teninden Rengarenk açarsın mevsimli mevsimsiz Bir tanem değişir kokun Isınır kanın beni yakarsın Vazgeçilir gibi değil bu medcezirler Tutuşur geceler yanar geceler söner Bedenim altüst sarhoş başım döner Karışır tenime karışır terinin tuzu Bir tanem Vazgeçilir gibi değil bu medcezirler Fırtınam felaketim hasretim Yetmiyor sevişmeler yetmiyor Şiddetin ne hoş ne güzel şefkatin Sevdikçe sevesim geliyor Ölene kadar peşindeyim bırakmam
Levent Yüksel
"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin! Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..." Söylesem tesiri yok Sussam gönül razı değil...
Irakta savaşan ABDli kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz. We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible. By Recep Tayyip Erdogan The Wall Street Journal March 31st, 2003
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin." Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk
Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK