Savcı'dan serbest bırakılan 9 kişi için itiraz

Genel & Güncel Konular

Savcı'dan serbest bırakılan 9 kişi için itiraz

İletigönderen tuba » Sal Tem 08, 2008 15:22

Savcı: Balbay tutuklansın

Savcı, Mustafa Balbay'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi için itirazda bulundu.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Ümraniye'de bir gecekonduda ele geçirilen patlayıcılarla ilgili başlatılan Ergenekon soruşturmasının son dalgasında gözaltına alınan ve mahkeme sorgularının ardından serbest bırakılan Mustafa Balbay'ın da aralarında bulunduğu 9 kişinin peşini bırakmıyor.

Savcı Zekeriya Öz, İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin serbest bırakma kararına itiraz etti.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcıları, tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen Cumhuriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Mustafa Balbay, 20 bin YTL para karşılığında serbest bırakılan Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Murat Avar, Halka ve Olaylara Tercüman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ufuk Büyükçelebi, İşçi Partisi Öncü Gençlik Genel Başkan Yardımcısı Tunç Akkoç, Siyami Yalçın, Neriman Aydın, emekli Tümamiral İlker Güven ve Hamza Demir'in serbest bırakılmasına itirazda bulundu. Savcılığın itirazını değerlendirecek olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, 9 kişi hakkında tutuklama kararı verirse şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarılacak.

Resim
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen Ram » Sal Tem 08, 2008 15:51

Savcım benim be, oltu taşlı tespih çeken savcım benim. Ping-pong topu gibi oradan oraya fırlıyorsun. Rezil oldun diye midir bu telâş¿?
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Çetin Taş » Sal Tem 08, 2008 17:27

Haberlerde bir nakil haberi falan duydunuz mu?Bu sabah 9 sularında 6-7 tane cezaevi nakliye aracı ve onlara eşlik eden polis ve jandarma araçları vardı.Sanırım Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne Ergenekon davası ile ilgili olarak birilerini naklettiler.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen tuba » Sal Tem 08, 2008 17:37

Çetin abi, paşaların naklini kastetmiyorsun, değil mi? Bunun dışında haberim yok.
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Sal Tem 08, 2008 17:55

Yok Tubacığım.Paşalar dün geceyarısı Metris'e gönderilmiş fakar orası onlar için istasyon.Ya Kandıra ya da Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne nakledilecekleri söyleniyordu.Ben bu sabah Silivri civarında gördüm o araçları ve Edirne istikametinde gidiyorlardı.Mahkemenin de Silivri'de yeni inşa edilen cezaevinde yapılacağı söylendi.Yani zaten ergeç tüm sanıkları buraya yakın bir yere getirmeleri icap edecek mantık olarak.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen tuba » Sal Tem 08, 2008 18:01

Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletigönderen Çetin Taş » Sal Tem 08, 2008 18:08

Şimdi ULUSAL KANAL'da söyledi.Eruygur,Tolon ve Aygün Kandıra Cezaevi'ne;diğer tutuklular da Tekirdağ Cezaevi'ne gönderilmişler.Evet Tuba.Benim sabah gördüklerim Tekirdağ Ceaevi'ne gönderilenler olsa gerek.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x