Sayın Erdoğan Tarafından PKK Liderlerine AF!!!

Genel & Güncel Konular

Sayın Erdoğan Tarafından PKK Liderlerine AF!!!

İletigönderen Tsigalko » Çrş Tem 04, 2007 2:40

CHP lideri Baykal, sınırötesi tezkeresi için Meclis’in toplanması durumunda destek vereceklerini belirterek “Tezkere Meclis’ten çıkarsa kullanılmalıdır” dedi.

ANKARA - NTV Ankara Temsilcisi Murat Akgün’ün sorularını yanıtlayan Deniz Baykal, 2006 yılında Erdoğan imzasıyla hazırlanan kanun teklifinde PKK lideri Öcalan’ın etkin pişmanlık yasasından faydalandırılmak istendiğini söyledi.

CHP lideri Baykal, ‘Ankara’da 9 veya 12 Temmuz günü Meclis’in sınırötesi harekat tezkeresi için toplantıya çağırılacağı’ yönünde iddiaların bulunduğu sorusuna “Biz böyle bir toplantıya memnuniyetle katılırız. Biz kendimiz toplamayı düşünüyorduk. Buna destek veririz. Yalnız seçime bu kadar kısa süre kala hükümetin harekete geçmesinin olayın siyasi yönüyle ilgisi olduğu ortada. Bunun siyasi olarak kullanılması üzücü.” yanıtını verdi.

MECLİS’TEN YETKİYİ ALINCA, KULLANMAYI GÖZE ALMALISINIZ
“Tezkere Meclis’ten çıkarsa kullanılmalı” diyen Baykal, sınırötesi konusunda bir karar alınmasa da, Meclis’in terör konusunda geniş çaplı bir değerlendirme yapmasını istediklerini söyledi. Baykal “Terör konusunun tüm boyutlarıyla değerlendirilmesi ihtiyacı var. Biz yetki istiyorlarsa yetki veririz. Bu aşamada yetki alındıktan sonra kullanılmadan saklayarak devam edilmesi Türkiye’ye ciddi zarar verir” dedi.

Baykal’ın konuşmasının tam metni

Tezkerenin psikolojik unsur olarak da kullanılabileceğini belirten Deniz Baykal, “Ancak blöf yapmadan kullanılmalı. Irak’ı, Kuzey Irak’ı, ABD’yi bu konunun ciddiyetine inandıracaksınız. Herkes sizin o yetkiyi kullanacağınızı, Türkiye’ye yönelik tavırda bir değişiklik olmazsa yetkiyi kullanacağınızı bilmeli. Meclis’ten yetkiyi alınca, kullanmayı göze almalısınız. Ama burada barut yok. Yetkiden önce siyasi irade yok” dedi.

1 MİLYAR HİBE ANLAŞMASI İDDİASI
CHP lideri 2003 yılında Devlet Bakanı Babacan’ın ABD ile Kuzey Irak’a harekat yapılmaması için 1 milyar dolar hibe anlaşması yaptığı yönündeki iddiasını yineledi.

PKK LİDERLERİNE AF
Deniz Baykal, 2006 yılında Erdoğan imzasıyla hazırlanan kanun teklifinde PKK lideri Öcalan ve örgüt yöneticilerinin etkin pişmanlık yasasından faydalandırılmak istendiğini söyledi. Baykal, iki konunun da CHP sayesinde gündemden düşürüldüğünü anlattı.

Hükümetin terör konusunda zihninin ne kadar karışık olduğunun ortaya çıktığını anlatan Baykal, “Hükümet terörle mücadelede zaafiyet içindedir” dedi.

DipNot:Belgeyi gözümle görmüşümdür...

TOKİ TÖRENLERİ AKP MİTİNGİNE ÇEVRİLDİ
Meclis Başkanı Arınç’ın Kayseri’deki AKP mitingine katılmasını doğru bulmadıklarını aktaran Baykal, “Kamuoyu Arınç konusunda biraz alerjik. Ama daha da ötesi Başbakan’ın mitingler için Başbakanlık uçağını, helikopterini, otobüsünü kullanmasıdır. TOKİ’nin tapu dağıtma törenlerini AKP mitingine çevirmesidir” dedi.

İP TARTIŞMASI
Son günlerde meydanlarda yaşanan idam tartışmasına da değinen Baykal “Önemli olan sen astın, ben astım tartışması değildir. Terörle mücadele için esas yapılması gerekenler yapılmıyor. Türkiye’nin terörle mücadelesinin önündeki en büyük engel Başbakan Erdoğan’dır” dedi.

Baykal, iki seçim ardarda olacak yönündeki iddiaların ise seçmeni kriz şantajı olarak değerlendirdiğini belirtti.

Baykal 22 Temmuz'a kadar bu adamı bu belgelerle yıkmaya çalışacakdır ama benim saf ve herşeye ''hı hı'' diyen insanımın bunları göz önüne alamayacak kadar saf olduklarına eminim...
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Hasta » Çrş Tem 04, 2007 7:12

Tsigalko, teşekkürler,doğruları söylemiş Baykal...Senin yorumuna da katılıyorum,maalesef o da doğru...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Tem 04, 2007 7:28

Tsigalko, 6. maddeydi tartisilan ve akape uzun süre direnmisti bu yasayi gecirebilmek icin :evil: bu adamlarin ihanetleri saymakla bitmiyor, ama kime anlatiyoruz... :|
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Veled » Çrş Tem 04, 2007 11:11

Tsigalko, haber için sağol bu kaçıncı ihanet bu kaçıncı satılmışlık bunları kaç kere göz önüne serildi serdik ne değişti millet akp ye destek vermeye devam ediyor yzıklar olsun böyle işe sabah sabvah sinirim bozuldu :evil:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Tem 04, 2007 19:22

SONAR'ın sahibi bugün NTV'deydi.Saçma sapan bir anket yayınlamıştı AKP 40% diye.Aadam bu konuda ısrarlıydı.Acaip sinirim bozuldu.Vallahi eğer bu adamlar bu kadar şerefsizliğe rağmen bu kadar oy alırlarsa biz hangi vatandaşlar için neyim mücadelesini veriyoruz diye soruyorum kendime.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Tem 04, 2007 19:26

Çetin, Sonar'in sahibini Habertürk'ten devamli takip ediyorum, bugün Alem FM'de de dinledim. Adamcagiz yirtiyor kendini, ailemde 7 kisi oy verecegiz, bir oyumuz bile akape'ye degil diyor ve cok acik ve net Tayyip'e tepkisini de dile getiriyor. ama bizim anketlerimizde cikan sonuc bu diyor.. :| ve ne yazik ki ben göbegini kasiyan adamlarin ülkemizde cok fazla olduguna inaniyorum.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Tsigalko » Prş Tem 05, 2007 1:03

Çetin Taş, Malesef acı bir gerçek...
SONARın anketleri çok sağlam bir kaynakdır.Geçen seçimlerdeyapdığı anketlerde ortalama olarak %1 felan şaşmışdı oylamada.
Ama güzel bir olasılıkda kararsızlar dağıtıldığında SONARın anketinde AKP,CHP,MHP,GP,DP barajı geçiyor.
Halkın bu aldanmasına bir örnek;
Ben:Evet ne düşünüyorsun :)
O:Hayırdır.
B:22 Temmuz seçim da :)
O:AKP
B:Hayırdır neyini gördünkü.
O:Müslüman adam Baykala sorsan 5 Vakit namazını bilmez.İstikrar yakaldaı kriz yok.
B: Doğru haklısın
Demekle yetinndim.Ne diyeyim.Ulusa serzenişden kapdığı bir kaç kelime ile oy veren zihniyet oldukça malesef bu iş olmaz.

Size bir soru;
Akp-DTP ile koalisyon kurar ise ne olur.(Anketlerde DTPnin çok yüksek potansiyeli var ki bence bu 2li kuracak hükümeti)
a-)Asker izliyecek
b-)Daha önce Cuval krizinde ki Askeri emekli ettiği gibi bi tavır takınacak.
c-)1 Mart tezkeresinde "kırmızı çizgilerimiz" vardı, sildiler bunu kabbullendiğimiz gibi kabulleneceğiz.
d-)Asker Darbe indirecek.
(Cüneyt ÜLSEVER yazısındaki ihtimallerden alıntıdır bir kısmı)
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Panzehir » Prş Tem 05, 2007 10:40

Ben televizyonlardaki haberlerin askine insanların üzerinde seçim düşüncelerinin egemen olduğunu kabullenmiyorum. Oy atmaktan neredeyse bezmiş artık insanlar... Öyle görüyorum halet-i ruhiyeleri.. Ne olursa olsun diyerekten beklediklerini de biliyorum... Yani, araştırmak, konuşmaz, eşmek / deşmek yok. Ne denilirse ona kanar vaziyete getirildi nerdeyse artık milletimiz.

RTE'nin DTP ile fikir alışverişlerinde olduğunu düşünüyorum. Acı ama gerçek bu bence...Bu nedenle habere şaşırdığımı söylemem güç.

Tsigalko, bir laf vardır. Şöyleki;

Beni bir kere kandırırsan / aldatırsan yazıklar olsun sana... İkinci kez kandırırsan / aldatırsan yazıklar olsun bana.

Eğer asker oyuna düşer ve dışardan izlerse, yazıklar olsun ona... Şahsen artık asker de benim için biter... DTP'liler için ayrıcalıklar sağlanmamalı... Onlar için ayrıcalıktır, vatanseverler için haktır bahsettiğim şey... Milletvekilliği...

Antellektüel yazar Cüneyt Ülsever'in paylaşmış olduğun yazısında da demiştim... Tezkere olayı...

Yetki makamında oturanların kabullendiği haysiyetsizlikleri Türkiye Cumhuriyeti halkına yıkmaya çalışarak psikolojik baskı altına almaya çalışan ve saf ( evet saf ) insanları kandırmak için varını yoğunu, antellektüelliğini, medYALAMA'lığını köşesine döken yine kendisi...

Şeklinde...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk