Saylan'ın bursiyerlerine 'terörist' incelemesi

Genel & Güncel Konular

Re: Saylan'ın bursiyerlerine 'terörist' incelemesi

İletigönderen antalyalim » Pzr Ağu 23, 2009 18:45

nosetackle yazdı:
antalyalim yazdı:
nosetackle yazdı: Bu organizasyonun etkilesim icinde oldugu insanlar bilerek/bilmeyerek gizli emellere hizmet ediyorlar....

Seninle ayni zihniyeti paylasanlar Türkan Saylan icin de "misyoner" demislerdi. Ama ellerinde bir delil olmadan insanlarin üzerine camur atmak = yalancinin mumunun yatsiya kadar yanmasidir. Nitekim, öyle oldu.
15 bin insanin icinden bana sadece bir tanesini örnek olarak gösterebilirsen, sözlerimi geri alacagim.
Bu insanlar devletimin verdigi "parasiz egitim hizmetin"den paralari olmadigi icin yararlanamamis insanlardir.
nosetackle yazdı: misyonerlik faaliyetlerini kontrol ettigi bilinen bir gercek.

Bi anlatsanda bizde senin isiginla aydinlansak...

http://www.medyakulisi.com/haber2143/tu ... ulis1.aspx
http://forum.vatan.tc/turkan-saylanin-m ... 541.0.html
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=136527
http://www.samanyoluhaber.com/haber-145890.html
http://www.bugun.com.tr/haber-detay/660 ... aberi.aspx

umarim buralarda yazilanlari okuduktan sonra gunesi balcikla sivamaya calismazsin....

TS bir misyonerdi ve mahkeme-i kubra da hak ettigini bulacaktir....

Sana ufak insan mi diyeyim yoksa ufaltilmis insan mi? Hangisi hosuna gitti canim benim. Bu gönderdigin adresler arasinda "samanyoluhaber"i gördüm ve senin GM de ne isin oldugunu anladim. Benim canim "provakatör" arkadasim.Türk-kan' in da yazdigi gibi; senin ana dilin türkce degil sanirim. Tamam yazim hatalari yapilabilir. Eyvallah. Ama okudugunu anlamama gibi bir gaflet, türk'üm diyen insanlara yakismaz.
Bu gönderdigin adreslerin hepsinde ayni iddianame'den bahsediliyor.Bilmem farkedebiliyor musun, ama bak ne yaziyor iddianame. Ne demek bu? Bu söyle birsey olabilir ; Iddia ediyorum ki "nosetackle" misyoner.
Hadi senin günesin de balcikla sivandi, git hocaefendine temizlet. Hoca ama haci olamamis, mekkeye adim attigi gün idam edilecek hoca efendine temizlet kendini. Ergenekon diye senin gibi zayif insanlara yutturduklari insanlar ögretim görevlileri, Bayragimizi Diyarbakirda, Lozanda, Berlinde dalgalandiran insanlar. Mail adresini gönder, ben de sana "AKP ve Fetos'u bitirme Plani" diye bir ileti göndereyim ve sonra polisi arayayim ve sen bu maili okurken yakalasinlar seni. Noldu b*k yoluna gittin degil mi? Gerci seni almazlar, senin ne oldugun belli yavrum. Hadi git bi acilim da sen yap...
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen nosetackle » Pzt Ağu 24, 2009 3:52

antalyalim yazdı:
Sana ufak insan mi diyeyim yoksa ufaltilmis insan mi? Hangisi hosuna gitti canim benim. Bu gönderdigin adresler arasinda "samanyoluhaber"i gördüm ve senin GM de ne isin oldugunu anladim. Benim canim "provakatör" arkadasim.Türk-kan' in da yazdigi gibi; senin ana dilin türkce degil sanirim. Tamam yazim hatalari yapilabilir. Eyvallah. Ama okudugunu anlamama gibi bir gaflet, türk'üm diyen insanlara yakismaz.
Bu gönderdigin adreslerin hepsinde ayni iddianame'den bahsediliyor.Bilmem farkedebiliyor musun, ama bak ne yaziyor iddianame. Ne demek bu? Bu söyle birsey olabilir ; Iddia ediyorum ki "nosetackle" misyoner.
Hadi senin günesin de balcikla sivandi, git hocaefendine temizlet. Hoca ama haci olamamis, mekkeye adim attigi gün idam edilecek hoca efendine temizlet kendini. Ergenekon diye senin gibi zayif insanlara yutturduklari insanlar ögretim görevlileri, Bayragimizi Diyarbakirda, Lozanda, Berlinde dalgalandiran insanlar. Mail adresini gönder, ben de sana "AKP ve Fetos'u bitirme Plani" diye bir ileti göndereyim ve sonra polisi arayayim ve sen bu maili okurken yakalasinlar seni. Noldu b*k yoluna gittin degil mi? Gerci seni almazlar, senin ne oldugun belli yavrum. Hadi git bi acilim da sen yap...

takindigin uslup, fikrini goruslerini ve insanliginin seviyesi konusunda bilgi veriyor, " Canim benim" ! Sizin gibi kafatascilar oldugu surece o begenmediginiz adamlar daha cok guc kazanacaklar ben ona yaniyorum.
Barış Mağluplar için gereklidir ...
Kullanıcı küçük betizi
nosetackle
Üye
Üye

İletiler: 34

İletigönderen Ram » Pzt Ağu 24, 2009 4:11

nosetackle yazdı:
antalyalim yazdı:

takindigin uslup, fikrini goruslerini ve insanliginin seviyesi konusunda bilgi veriyor, " Canim benim" ! Sizin gibi kafatascilar oldugu surece o begenmediginiz adamlar daha cok guc kazanacaklar ben ona yaniyorum.

Yüksek demokratın incileri tükenmek bilmiyor. Şimdi de "kafatasçısınız" bühtanı ile "hav hav" nidaları eşliğinde karşımızda!

Bir gün, bir yerlerde gerçek bir kafatasçıya rastlarsan diye yazıyorum, merak etmene ya da korkmana gerek yoktur; zira kafasızların kafatası da ölçülemez.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 24, 2009 5:35

nosetackle yazdı:TS bir misyonerdi diyemeyecek kadar olaya at gozlugu ile baktigin ortada. Eger amacin beni yermek ise bu sekilde biryere ulasamassin. soylediklerinle ne bir karis uzarim ne de kisalirim.

Veled heryerde veled. Dikkat et, ciftem de pektir! Burasi müslüman mahallesi, Fetullah'in pacavralarini burada satamazsin. Sonra böyle kücük düser, ona buna saldiririsin. Acikcasi eninle, boyunla filan da ilgilenmiyorum. Eskiler, boy devede de var ama essegin arkasindan gidiyor derler, ne dogru derler.

antalyalim, gel gel, gizli belgeler burada: tarak-gazetesi-efe-aydal-t21404.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen antalyalim » Pzt Ağu 24, 2009 9:10

Türk-Kan yazdı:antalyalim, gel gel, gizli belgeler burada: tarak-gazetesi-efe-aydal-t21404.html

Ben bunlarin hepsini gördüm Türk-kan, hatta ve hatta birebir sahit de oldum.
Taraf'in gönderdigi bu sözümona belgeler, cin olmadan adam carpmaya benziyor. Adamlar faxin altina logolarini basmislar.
Bu ufak dedigim cocuk ise kendisini kücük düsürdügü icin ufaldi, yoksa baksan yasi da epey vardir. Ama iste üzüldügüm konu; bu adama GM'nin bütün arsivlerini acsak, al sana belge desek, Iddia=iddia desek, dogrulugu kanitlan(a)mamis desek yine de inanmaz. Bunlarin inandiklari tek peygamber var o da Hoca Efendi.
Zamaninda Kurtulus Mücadele'mize baslarken bu tip adamlari ordudan emekli edip yerine insan gibi insanlari, vatanini seven insanlari getirmisler ve bu sekilde kazanilmis o savaslar. Bizim dedelerimiz savasirken bunun dedeleri Anadolu'da ayaklanma cikartmislar. Bak provakatöre nasilda belli etti kendisini. Ben kendisini dikkate almamayi öneririm. Zaten dikkate alinacak birsey dedigi de yoktur. Iddia ettigin seyi kanitla dedim, adam bana orda burda cikmis Iddianameyi gösteriyor. Iddiaya iddiayla cevap veriyor. Yazik, sabah sabah seda sayanlari izleterek sizi bu hale getirdiler. Artik bi tarafinizda bomba patlasa haberiniz olmayacak Damat Feritin torunlari sizi.
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 24, 2009 19:28

Bugünlerde BOP Esbaskani'na destegi ile gündeme gelen, bir zamanlar Kardelenler'i destekleyen Sezen AKSU hakkinda da terörist incelemesi baslatilmis midir? :hmm:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen maydonos » Pzt Ağu 24, 2009 19:59

Antalyalim cok hakli, zaten asil kahramanlarimiz kurtulus savasinda sehit oldular. Geriye kalan gerici ve yobazlardi. Yaslilar, kadin ve cocuklar bu guruhun disinda. Tabiki bu hainler savasmadiklari icin bizden hizli urediler, torediler. Hain potansiyelinin yuksek olmasi buna baglanabilir mi bilmem.
Yalniz bu nosetackle gibiler artik o kadar cogaldilar ki eski degerleri kalmadi. En buyuk ozellikleri de ilk once kendilerini inkarla tumceye baslamalari.
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

Önceki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x