Bu ülkeye hizmet etmiş, Vatanını Milletini sevenleri dışlayın!
Alçakları, hainleri kahpeleri, meclise sokun...
Vatanı için kanını verenlerin, Şehitlerin eşine, çocuklarına, ailelerine, gazilere üç kuruş maaş ver...
Vatandaşın canını koruyan, terörle ve teröristle mücadele eden polise , askere de üç kuruş maaş ver...
Vatanını satanlara, önünden, arkandan her koldan kahpelik yapanlara mükafat olarak milletvekili maaşı ver ve geberene kadarda bu maaşla besle...
Siyasetçilerden nefret ediyorum ama, bu işleri çözmek için siyasete girmek gerekiyorsa ne yapmak lazım vatandaşa, ananıda al git ulan, şehit olacak tabi yan gelip yatarakmı askerlik yapılır, bugün kaç kelle verildi, saygıdeger terörist kardeş gibi laflar ederek siyasete girmek gerek sanıyorum...
Öyle girmek ama girdikten sonrada, bu ülkeyi satanların analarınıda alıp gidemeyecekleri hale getirmek onları ve hainlerin kellelerinide ibreti alem için dizmek en işlek caddelerde direklere...
Bu zamanda bunu yapacak adam gerekli...
İstiklal mahkemeleri bence en makbul olanı yapmış, ne atacaksın içeri besleyeceksin, as - kes...
Kimse çekmedi bu ülkede, içimizdeki hainlerden çektiği kadar...
Şimdi arkadaşlar diyeceklerki ne kadar gaddar adammışsın sen...
Arkadaşlar, inanın ben av hayvanını bile vuramam ama, vatan hainine, bu vatanı sömürene yazdıklarımdan beterini layıkıyla yaparım... Kusura bakmayın...
Ama nerde bende o şans...
Hakan ASİLTÜRK
Alıntıdır