Şehit babasının feryadı:
Kontörüm yoktu onu arayamadım
Sadi NERGİZDAL - ALANYA / SABAH
Şırnakta mayın patlaması sonucu iki er şehit oldu. Alanyalı İlyas Güzelin acı haberini alan babası Kazım Güzel, 3 gün önce Marmariste oturan ablasını aramış ve aramamı istemiş. Kontörüm olmadığı için arayamadım. Belki helallik isteyecekti diye ağladı..
Şırnakta merkez Güneyçam köyü yakınlarında mayın taraması yapan güvenlik güçlerinin geçişi sırasında PKK mensuplarınca daha önce yola döşenen patlayıcı infilak etti.
Patlama sonucu uzman çavuş Mehmet Ali Yazıcıoğlu ile istihkam çavuş İlyas Güzel şehit oldu. Şehitler için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından uzman çavuş Mustafa Aliyazıcıoğlunun cenazesi Trabzona, İlyas Güzelin cenazesi de Antalyanın Alanya ilçesine gönderildi. İlyas Güzelin acı haberi şehidin Alanyada oturan ailesine doktor gözetiminde verildi.
Çiftçi babası Kazım Güzel oğlunun şehit olduğu haberini tarlada çalışırken aldığını söyledi. İlyas ile ilgili bir konu olduğunu, acilen eve gelmesini söylediklerini belirten baba Güzel, Aklıma direkt İlyasa bir şey olduğu geldi. Aklıma gelen başıma da geldi. Eve geldim komutanlar oğlumun şehit olduğunu bildirdi diye konuştu. Baba Kazım Güzel, Marmariste fotoğrafçılık yapan oğlu İlyas Güzelin askere gitmeden bir ay önce Alanyaya geldiğini anlattı. Acılı baba, İlyas en son 3 gün önce Marmariste oturan ablasını aramış ve ablasından benim onu aramamı istemiş. Kontörüm olmadığı için arayamadım. Belki helallik isteyecekti ama arayamadım diyerek gözyaşı döktü.
Şehit babasının feryadı: Kontörüm yoktu onu arayamadım /
September 6th, 2008 · No Comments (No Ratings Yet)
Loading ...
From: Ömer Faruk GÜRZ
Sent: Saturday, September 06, 2008 8:57 PM
To: Recep Tayyip Erdoğan
Subject: ADALETİN BU MU DÜNYA???
Sayın Başbakanım;
Vatan uğruna hiç bir ikbal beklemeksizin hayatlarını feda eden sessiz kahramanlarımız, acaba sizlerin bu aymazlığı karşısında haklarını helal ediyorlar mı?
Lütfen bu sorumun cevabını bana değil kendinize veriniz
Ne demek bize Hilton için saldırıyorlar?
Haksız ve mesnetsiz bir şekilde Saldırıyorlarsa (!) gereğini yapmak için Erkenekon savcısı Zekeriya ÖZ e bir göz kırpmanız yetmez mi?
Bak!
Şehidim Babam beni arasın notu bırakmasına rağmen isteğini kontür alacak parası olmadığı için yerine getiremeyen bir Babanın yüreğindeki acıyı;
Ne Aydın DOĞANın Hiltonu
Nede damadınızın ATV si dindirir
Başkada sözüm yok
YA YOLUNDA YÜRÜR YADA UĞRUNDA ÖLÜRÜZ
Saygılarımla
Ömer Faruk GÜRZ
aynen katılıyorum......
borabey