Seksi Olduğumu Düşünmüyorum

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen CessA » Pzr Oca 20, 2008 19:21

Simge Tertemiz, "Sarışınların ayrı bir çekiciliği var. Seksi olduğumu düşünmüyorum" dedi.

Resim

Dosso Dossi Fashion Show'un düzenlediği defileye katılanlar arasında genç oyuncu Simge Tertemiz de vardı. Saçlarını boyatan Tertemiz, "Sarı iddialı bir renk. Herkese yakışmaz. Sarışınların ayrı bir çekiciliği var. Seksi olduğumu düşünmüyorum" dedi.

Tertemiz, evleneceğine dair çıkan haberlere ise "Ben evleniyorum demedim. 'Şu an birlikte olduğum insanla evlenmeyi isterim' dedim. Babam bile arayıp hayırlı olsun dedi" diyerek açıklık getirdi.

Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen Ram » Pzr Oca 20, 2008 19:45

Bundan sonra senin adını, Timsâl Pir-ü Pak olarak değiştiriyorum. Bu isimle daha seksi oldun...

CessA, teşekkürler.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Oca 20, 2008 20:02

Ram, ömürsün mirim yaaa :honk: :kikirik:

CessA, sagol canim :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen SOKRATES » Pzr Oca 20, 2008 21:22

Yahu bırakın bu işleri.
Din iman elden gidiyor:D ZUHAHAHA
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x