Sema Şimşek: "Polat çok çekici"

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Sema Şimşek: "Polat çok çekici"

İletigönderen Veled » Sal May 22, 2007 20:10

Sema Şimşek:polat çok çekici

Sema Şimşek ve Zeliha Çal, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinde birlikte oynadıkları Polat Alemdar’la ilgili sürpriz açıklamalar yaptılar

BAŞARILI mankenler Zeliha Çal ve Sema Şimşek, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki performanslarıyla çoktan konuşulmaya başladılar. Zeliha Çal, dizide genetik mühendisi Asu yu canlandırıyor. Sema Şimşek ise Davut Tataroğlu karakterinin kızı İnci rolünde. Sema Şimşek ve Zeliha Çal, sette rekabetin olup olmadığı yönündeki soruya şu yanıtı veriyorlar:

Kompleksimiz yok

"Ekranda birbirimizi yiyoruz ama sette herkes dost. Bu setteki kadınların hepsi kendini ispatlamış kişiler. Tam tersine birbirimize yardım ediyoruz. Kompleksli insanlar değiliz. Set aralarında Nasıl yapalım diye birbirimize soruyoruz. Aramızda çok güzel bir diyalog var. Sette az sayıda kadın oyuncu olduğumuz için kıymetimiz de biliniyor. Mankeniz diye tavır almıyorlar. Oyunculuk adına çok şey öğreniyoruz. Bu dizi bize beklediğimizden daha çok şey kazandırıyor." Şimşek ve Çal ayrıca birçok kişinin aksine, Polat Alemdar ın karakterindeki bir adamın korkulacak bir yanı olmadığını düşünüyorlar. İkili, "Polat gizemliliğinin içinde çekiciliğini kullanıyor. Korkulacak değil, merak uyandıracak bir gizemi var. Ayrıca güçlü. Kadınlar için güç de karizmatiktir" diyor.

şok gazetesi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Ayberk » Sal May 22, 2007 20:13

Semih R.Cabalar, Bu Kadını Sevdim Çok Doru Söylüyo :D

Tşkler haber İçin.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen mertcanka » Çrş May 23, 2007 10:44

Tesekkürler
[img]http://resim.forumviva.com/uploads/c06f69b342.gif[/img]
[img]http://resim.forumviva.com/uploads/d259403c77.gif[/img]
Kullanıcı küçük betizi
mertcanka
Üye
Üye

İletiler: 21

İletigönderen Nihan » Çrş May 23, 2007 11:01

Aaaahhh aaaaahhhh Polat aaaahhhh :!: . Yaktın kavurdun beni, ne diyeyim ben sana :(
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen mertcanka » Çrş May 23, 2007 11:30

Yav Kaptırmayın Kendinizi Bu Kadar.. :mrgreen:
[img]http://resim.forumviva.com/uploads/c06f69b342.gif[/img]
[img]http://resim.forumviva.com/uploads/d259403c77.gif[/img]
Kullanıcı küçük betizi
mertcanka
Üye
Üye

İletiler: 21

İletigönderen Panzehir » Çrş May 23, 2007 21:03

Nihan yazdı:Aaaahhh aaaaahhhh Polat aaaahhhh :!: . Yaktın kavurdun beni, ne diyeyim ben sana :(

Seni çözmek im-kan-sız. :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Nihan » Prş May 24, 2007 9:08

Önce bir ben çözeyim sonra sana anlatırım Panzehir. :roll: Şunu da itiraf etmek durumundayım: kendimi bu halimle daha çok seviyorum :mrgreen: Polat'a aşık olduğumdan beri düşüncelerim değişti, ne yapacağım belli olmuyor ama kimin umurunda, sürprizleri severim :!: Hayat şimdi daha eğlenceli ve yaşanabilir oldu benim için. :D Aşk bu olsa gerek 8)
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen MeRaL » Prş May 24, 2007 11:23

Polat bitanedirrrr,bastan asağı karizma :o
üzgün adım İLeri marŞ .
Kullanıcı küçük betizi
MeRaL
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 754

İletigönderen checker854 » Prş May 24, 2007 14:40

polat alemdar'a hayranliginizi anliyorum, cünkü o görüntüleri kac saat'de cekiyorlar ve nasil montajlaniyor biraz bilgim var ama necati sasmaz'in normal günlük fotograflarini görünce bu fikriniz degisebilir :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
checker854
Üye
Üye

İletiler: 341

İletigönderen Hasta » Prş May 24, 2007 14:42

Olsun,checker854, benim değişmez...Ben,o'na daha ilk bölümlerde hasta olmuştum!!! :shock: :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Prş May 24, 2007 14:46

checker854, mutlu gerçek görüntülerde de fena değil kardesim necati karizma bir adam :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Çetin Taş » Pzr May 27, 2007 18:10

Polat'a aşık olduğumdan beri düşüncelerim değişti, ne yapacağım belli olmuyor ama kimin umurunda, sürprizleri severim

Polat bitanedirrrr,bastan asağı karizma

Olsun,checker854, benim değişmez...Ben,o'na daha ilk bölümlerde hasta olmuştum!!!

diyen hanımlar ve
polat alemdar'a hayranliginizi anliyorum, cünkü o görüntüleri kac saat'de cekiyorlar ve nasil montajlaniyor biraz bilgim var ama necati sasmaz'in normal günlük fotograflarini görünce bu fikriniz degisebilir

diyen checker kardeşim.

Necati Şaşmaz dua etsin bana uygun bir rol ve dizi yokta karizmamla ezmiyorum Necati'yi :mrgreen: 8)
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen MedceziR » Pzr May 27, 2007 18:37

Çetin Taş yazdı:Necati Şaşmaz dua etsin bana uygun bir rol ve dizi yokta karizmamla ezmiyorum Necati'yi :mrgreen: 8)

:kikirik: :mrgreen: :D :kikirik: akşam akşam hiç güleceğim yoktu haa, vayy Çetin abi vayy :kikirik: :lol: :mrgreen: :kikirik:
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen sagir_0da » Prş May 31, 2007 15:48

Nihan yazdı:Önce bir ben çözeyim sonra sana anlatırım Panzehir. :roll: Şunu da itiraf etmek durumundayım: kendimi bu halimle daha çok seviyorum :mrgreen: Polat'a aşık olduğumdan beri düşüncelerim değişti, ne yapacağım belli olmuyor ama kimin umurunda, sürprizleri severim :!: Hayat şimdi daha eğlenceli ve yaşanabilir oldu benim için. :D Aşk bu olsa gerek 8)

Şaka mı gerçek mi anlaşılamadığı için edit...NuNNi
Kullanıcı küçük betizi
sagir_0da
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen CaNKutSaL » Prş Haz 21, 2007 15:43

ya o diil de bu adam polat rolünde oynamasaydı kimse dönüp yüzüne bakmazdı..
bırakın bu ayakları...

ayrıca polat çekimlerde acayip montajlanıyor... bi de gerçekte görün (ben gördüm)
hele senini duyunca amanıınnn....

ayrıca bi de güçlü ya.. bence bayanların en dikkatini çeken yönü güçlü olması her yönden (para, kuvvet, zeka..)

siz necati şaşmaza diil polat alemdara aşıksınız ve gerçekte öyle bi adam yok :)

biliyorum şimdi bağırıp çağıracaksınız bana.. ama gerçekler bunlar...
Kullanıcı küçük betizi
CaNKutSaL
Üye
Üye

İletiler: 42

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x