Şemdinli Savcısı gizli tanık mı?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Şemdinli Savcısı gizli tanık mı?

İletigönderen Çetin Taş » Cum Mar 27, 2009 19:16

CHP İzmir Milletvekili ve Grup Başkanvekili Kemal Anadol, eski Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Sarıkaya hakkındaki iddiaları, soru önergesiyle Meclis gündemine getirdi. Anadol, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, "Sarıkaya'nın 1 yıl önce ailesiyle birlikte Türkiye'den kaçtığına ilişkin haberlerin basında yer aldığını"belirtti.

Ferhat Sarıkaya'nın yurt dışındaki yerinin belli olup olmadığını soran Anadol, şunları kaydetti:
"10 Şubat 2008 tarihinde eşi ve 3 çocuğuyla birlikte THY'nin tarifeli uçağıyla Saraybosna'ya giden ve 1 yılı aşkın bir süredir Türkiye'ye dönmeyen Sarıkaya'nın yurt dışında nerede olduğunun tespiti için bir çalışma yürütülmekte midir? Gerek Van Yüzüncü Yıl, gerekse Şemdinli iddianameleri asılsız çıkan ve bu süreçlerde birçok kişiyi mağdur eden eski Savcı Ferhat Sarıkaya'nın Tanık Koruma Programına alınıp estetik ameliyat olduğu ve Ergenekon'un gizli tanığı olduğu iddiaları doğru mu? Bu iddialar doğruysa, savcılığı döneminde asılsız iddialarla insanları mağdur eden ve sözünün doğruluğu kuşku uyandıran bir kişinin ifadelerinin başka bir soruşturma ve davada temel oluşturması doğru mu?"

Kaynak: http://www.kanaldhaber.com.tr/HaberDeta ... 6&catId=32
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Cum Mar 27, 2009 19:37

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x