Arkadaşlar bu bölüm açıldığı için admin arkadaslarımıza teşekkür ediyorum.İlk olarak ben kendimi kısaca tanıtmak istiyorum sizlere.Adım herkesin bildiği üzere Semih Rıdvan CABALAR.7 Nisan 1990 yılında istanbul Fatih'te doğdum.Yaklaşık olarak 5 yıl Edirne'de hikamet ettikten sonra İstanbul'da başladım.ilköğretimimi İstanbul Gaziosmanpaşa'da tamamladıktan sonra sınavlardaki başarım neticesinde bugün Tekirdağ'da öğretimimi sürdürüyorum.Gelecek yıl öss olması nedeniyle benim için zor bir yıl olacak.Bu arada unuttuğum bir şey var belirtmek isterim ki aslen edirneliyim.İlgi alanlarımdan bahsetmek gerekiyorsa Siyaset ve Tarih en önemli ilgi alanlarım içerisindedir.Onun haricinde spor dallarından özellikle futbol ve basketbolu çok seviyorum bu hayatta vazgeçilmezlerimden birisi fenerbahçem ve kitaplarımdır kitap okumasını gerçekten çok seviyorum.Tercihim politik kurgu polisiye ve piskoleji romanları ve kitaplarıdır diyebilirim.Hayatta benim için en değerli olgular içerisinde atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı bir genç olarak yaşamak ve yetişmek vardır vatan ve millet sevgisini atatütürk sevgisini atatürkçü olmayı benden sonra gelen nesillere de aşılamaya çalışıyorum.Son olarak hepinizi çok seviyorum Pb Ailesi sizde benim hayattaki vazgeçilmezlerim arasındasınız
Hepinize Sevgiler Saygılar
Semih R.Cabalar