Semih R.Cabalar(1990-)

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Semih R.Cabalar(1990-)

İletigönderen Veled » Sal Haz 19, 2007 11:11

Arkadaşlar bu bölüm açıldığı için admin arkadaslarımıza teşekkür ediyorum.İlk olarak ben kendimi kısaca tanıtmak istiyorum sizlere.Adım herkesin bildiği üzere Semih Rıdvan CABALAR.7 Nisan 1990 yılında istanbul Fatih'te doğdum.Yaklaşık olarak 5 yıl Edirne'de hikamet ettikten sonra İstanbul'da başladım.ilköğretimimi İstanbul Gaziosmanpaşa'da tamamladıktan sonra sınavlardaki başarım neticesinde bugün Tekirdağ'da öğretimimi sürdürüyorum.Gelecek yıl öss olması nedeniyle benim için zor bir yıl olacak.Bu arada unuttuğum bir şey var belirtmek isterim ki aslen edirneliyim.İlgi alanlarımdan bahsetmek gerekiyorsa Siyaset ve Tarih en önemli ilgi alanlarım içerisindedir.Onun haricinde spor dallarından özellikle futbol ve basketbolu çok seviyorum bu hayatta vazgeçilmezlerimden birisi fenerbahçem ve kitaplarımdır kitap okumasını gerçekten çok seviyorum.Tercihim politik kurgu polisiye ve piskoleji romanları ve kitaplarıdır diyebilirim.Hayatta benim için en değerli olgular içerisinde atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı bir genç olarak yaşamak ve yetişmek vardır vatan ve millet sevgisini atatütürk sevgisini atatürkçü olmayı benden sonra gelen nesillere de aşılamaya çalışıyorum.Son olarak hepinizi çok seviyorum Pb Ailesi sizde benim hayattaki vazgeçilmezlerim arasındasınız
Hepinize Sevgiler Saygılar

Semih R.Cabalar
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen shadow39 » Sal Haz 19, 2007 17:52

Kardesime bak be.Sende Trakyalisin :mrgreen:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Veled » Sal Haz 19, 2007 17:53

shadow39, evet abi trakyalım :wink: sen nereliydin murat abi
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Hasta » Sal Haz 19, 2007 18:55

Semih R.Cabalar, seni tanıdığıma sevindim diycem ama daha önceden de tanıyordum aslında... :twisted: :mrgreen: Neyse,yeniden hatırladığıma memnun oldum diyim bari... :roll: :wink: :kikirik: :kikirik: :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen shadow39 » Sal Haz 19, 2007 18:58

Kirklareli
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen berk-ay » Sal Haz 19, 2007 19:05

Semih R.Cabalar,sizi tndıgıma svndim bende edirnede bi süre blunmustm hosuma giden şehirlrdndir edirne
son defa sil dedin ya,sildim işte birden.....
avrilla
Kullanıcı küçük betizi
berk-ay
Üye
Üye

İletiler: 72

İletigönderen Türk-Kan » Sal Haz 19, 2007 19:36

Semih R.Cabalar, kendini tanimayan arkadaslara da tanittigin icin tesekkürler :D
ilgi alanlarin FB disinda güzelll :twisted: :mrgreen: isitme özürlü dört duvar var bi de... :twisted: :mrgreen:
saka tabii :P sagolasin tekrardan :wink:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ayberk » Sal Haz 19, 2007 20:00

Semih R.Cabalar Abi Senni Tanımak Çok Güzel :) Başarılarının Devamını Dilerim.
Kullanıcı küçük betizi
Ayberk
Üye
Üye

İletiler: 1400

İletigönderen Veled » Sal Haz 19, 2007 21:45

NuNNi, :mrgreen: :twisted: sağolasın abla sende ekle otobiyografini de bizde tekrardan hatırlamış olalım :D boş kalmasın bu bölüm o kadar açtırdık adminlerimize 8) neyse okuduğun için tekrar teşekkürler
shadow39, kırklareli çok sevdiği şehirlerden birisidir abi gitmekten hep zevk almışımdır zaten bizim akrabalr tüm trakya'ya yayılmış orda da var :mrgreen: okuduğun için teşekkür ederim
berk-ay, eyvallah kardes okuduğun için teşekkür ediyorum :D
Türk-Kan, :mrgreen: :kikirik: sağolasın abla okuduğun için teşekkür ederim
PoLaT, eyvallah kardesim seninkini de bekliyorum sağol okuduğun için :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Hasta » Sal Haz 19, 2007 21:50

Merhaba arkadaşlar ben bir ********* sever olarak sizlere kendimi tanıtmak istedim sitemizi uzun zamandan beri takip ediyorum ancak yeni haliyle sitemize .....................
Şimdi Gelelim Bana;
Adım Semih Rıdvan Cabalar 7 Nisan 1991 Yılında İstanbul Fatihte doğdum.Edirneliym.Bir kız kardeşim var İsmi Selene Cabalar kendisi 9 yaşında.Annem Hemşire babam ise bilgisayar pazarlamacılığı yapıyor ben ilköğretimimi uzun yıllar yaşadığımız İstanbulun Bayrampaşa ilçesinin Şakire Sadi Obdan İlköğretim okulunda tamamladım. Daha sonra ailem ile beraber Tekirdağ'ın Malkara ilçesine taşındım şu an itibariyle burada lise hayatımı sürdürüyorum istanbulda uzun bir süre yaşadıktan sonra buraya geldiğim ilk zamanlarda büyük bir adeptasyon süreci yaşadım ancak bunu atlatmam uzun sürmedi.Hayatımda yılgınlıklara asla yer yoktur.Hiçbir zaman hayatta pes etmedim.Örnek vermek gerekirse; Doğuştan cam kemik hastasıyım ancak bunu hiçbir zaman problem etmedim bedenen meydana gelen bu rahatsızlığı hep gerek eğitimdeki başarılarımla gerek hayattaki başarılarım ile kapatmasını bildim.Bu rahatsızlık benim toplumdaki sorunları sağduyulu bir biçimde algılamamda ve sağduyulu olmamda da büyük bir rol oynamıştır.Bu nedenle çok duygusal oldugumu da söyleyebilirim.Şu anda İstanbulda Cerrehpaşa Tıp Fakültesinde bu rahatsızlık nedeniyle tedavi görmekteyim umuyorum ki tedaviler sonucunda bu rahatsızlığı yeneceğim.Hayatta üç önem verdiğim olgu vardır bunlardan birincisi ailem ve arkadaşlarım ikincisi vatanım ve Atatürk üçüncüsü ise türklük ve vatanım kadar bağlı oldugum Fenerbahçedir.Genel özelliklerime gelecek olursak liderlik vasfım oldugu çok zaman öğretmenlerim tarafından vurgulanmıştır.Ayrıca çok sinirliyim asla haksızlıklara gelemem ve dik kafalı oldugumda söylenir.Bir karar vermem gerektiğinde hemen karar verip uygulamak isterim bu bazen işler ters gidince başarısız olmama yol açmıyor değil! İlgi alanlarımdan bahsedecek olursak Edebiyat, Tarih, Bilgisayar, Futbol ve Basketbol ayrıca siyaset de ilgi alanlarımdan birisidir.En büyük Hedefim Ankara Siyasal Bilimler Fakültesinde okuyup diplomat olmaktır.Ayrıca Fenerbahçe Yönetim Kurulunda yönetici olmak en büyük hedefimdir.Başarılarımdan bahsedecek olursak istanbulda birçok ilçe çapında yapılan kompozisyon yarışmalarına girdim ve birinciliklerim ile okulumu en iyi şekilde temsil ettim.Hayattaki en büyük başarılarımdan biri ise Fatih Kolejinin her yıl düzenledigi Sobio 2005 Olimpiyatlarında Sarıkamış İsimli kendi yazdıgım ve sitede de hikayeler bölümünde sizlerin beğenisine sundugum yazım ile Türkiye beşincisi oldum ve jüri özel ödülüne layık görüldüm ayrıca seviye belirlerme sınavlarında da okulu en iyi şekilde temsil ettim bu başarılardan sonra ne yazık ki OKS sınavından 3 hafta önce rahatsızlığım dolayısıyla ayağımda kırılma meydana geldi ve büyük bir piskolejik çöküntü yaşadım önemli bir operasyon geçirdim ve bu nedenlerden dolayı sınavı kazanamadım ancak ben kutsal bir meslek olan öğretmenlerimize o kadar çok güveniyordum ki Tekirdağ Malkara gibi küçük bir yerde de başarı ve azim göstererek başarılı olacağıma inandım ben önce öğretmenlerime sonra kendime güvenerek bu kararı aldım.Ama ********* ailesinden yine burda olmama rağmen kopmadım.Bunları anlatmamı yadırgayan arkadaşlarım olabilir ben başarılarımı şu nedenle yazdım: evet benim bedensel olarak bir kusurum var ancak bunun hiçbir zaman insan yaşantısında engel teşkil etmeyeceğini aksine azim inanç şevk gibi duyguları arttıracağına inandım ve eğer benim gibi arkadaşlarım var ise ********* ailesi aracılığı ile bunları görsünler ve hayata dair umutları artsın hayata sarılsınlar istedim ben inanıyorum ki bu azim ve gayret içimizde olduktan sonra ve hiç bir zaman hedefimizden vazgeçmedigimiz sürece ne kusurumuz olursa olsun bu dünyada hedeflediğimiz her yere ulaşırız umarım yazımı beğenirsiniz arkadaşlarım hayatıma dair başka bir soru sormak istiyorsanız cevaplarınızı ve sorularınızı bekliyorum Esen Kalın Selamlar

Semih Rıdvan Cabalar

Böyle bi şey buldum,paylaşayım dedim...
Kullanıcı küçük betizi
Hasta
Satılmıştır

İletiler: 1

İletigönderen Veled » Sal Haz 19, 2007 21:54

NuNNi, :mrgreen: nerden buldun bunu yahu :twisted: yalnız yaşadığım yer değişti efendim 8) doğum tarihi de yanlış yazılmış bu arada noktalı yerlere ram abi birşey diyordu neydi o...:kikirik: ne vadisi olduğunu unuttum
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen e®dhm » Prş Haz 21, 2007 0:30

kardeşim sende benim gibi istanbul-fatih te doğmuşsun çapa hastanesinde doğdum dersen tam olur walla :D
Kullanıcı küçük betizi
e®dhm
Üye
Üye

İletiler: 38

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x