Seray Sever'e 'Atatürk' davası

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Seray Sever'e 'Atatürk' davası

İletigönderen |Cansu| » Cmt Kas 17, 2007 9:38

Atatürk için 'iki kadını idare etmiş' diyen Sever, hapis yatabilir.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Digitürk'teki 'Her Şey Dahil' programında, "Atatürk hem Kurtuluş Savaşı'nı yapmış hem de iki kadını idare etmiş. O bile böyleyse şimdiki Türk erkekleri neler yapmaz" diyen Seray Sever hakkında soruşturma başlattı. Emekli uzman çavuşlar adına avukat Fidel Okan'ın suç duyurusunda bulunduğu Sever için 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılması gündemde.

kaynak
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

Magazin haberleri!

İletigönderen jamesB07 » Çrş Eki 01, 2008 10:37

bu kadin,yuce onderimiz Ataturk'u kendisiyle karistirmis sanirim,Ataturk'un boyle bir sey yaptigina kesinlike inanmiyorum.
ancak;seray sever'in ayni anda iki erkegi idare ettigini adim gibi biliyorum!bu kadinin tiyneti,cibilliyeti(etik degerleri,kisilik
degerleri)bu kadardir iste!akp basininda yer alabilmek ugruna,ulkemizin kurucusu Ataturk'e bile alcakca dil uzatabiliyor!
"Ne mutlu laik Hun Turkuyum diyene"Ataturk ve Tanhu. ---TANHU---
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

İletigönderen brd » Çrş Eki 01, 2008 22:33

savcilar abuk sabuk islerle ugrasacaklarina, sikiysa su Deniz Feneri'ne bir el atsalar... Ister iki kadini ister yirmi kadin idare etmis olsun, isterse tek esli hayat sürdün bize ne, ülkeyi kurtardi mi kurtarmadi mi ben ona bakarim.
Kullanıcı küçük betizi
brd
Üye
Üye

İletiler: 179

İletigönderen juridicum » Prş Eki 02, 2008 12:33

ekranlarda orasini burasini elleten masa cerezleride Atatürkümüze dil uzatiyorya ona sasiyorum. Türkiyede bir afganistan bir irak olurda amerikan jonnileri ülkemizde cirit atarlarsa eminimki bu tip kadinlar o askerlere iyi hizmet verirler, cünkü meslekleri bu !
Kullanıcı küçük betizi
juridicum
Üye
Üye

İletiler: 8

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x