Sanatçı Sertab Erener, Elidor'un dünya çapında ''Hayat Beklemez'' felsefesiyle başlattığı kampanyada Marilyn Monroe, Madonna ve Shakira gibi 3 ikon yıldızın arasında reklam kampanyasında yer aldı.
Santralİstanbul'da düzenlenen basın toplantısının sunuculuğunu yapan Jülide Ateş, kampanyanın Türkiye kısmı için düşünen, düşleyen, yenilikçi, cesur, aktivist ve başarılı ikon yıldızın kim olması gerektiğine dair 20-30 yaş arasında gençlere soru sorulduğunu ve cevapların Sertab Erener üzerinde birleştiğini kaydetti.
Erener'in saçlarının kampanya için İngiliz saç stilisti Andrew Barton tarafından şekillendirildiği söyleyen Ateş, kampanya için Sezen Aksu'nun ''Hayat Beklemez'' temalı bir şarkı bestelediğini de anlattı.
Toplantıda konuşan Unilever Türkiye Ev ve Kişisel Bakım Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeynep Yalım Uzun da Elidor'un ''Hayat Beklemez'' adlı yeni kampanyasının öncelikle ABD'de yayımlandığını ve dikkat çektiğini bildirdi.
Unilever Türkiye Saç bakım Kategorisinden Sorumlu Ürün Müdürü Serra Eryılmaz ise kampanya ile bu kategoriye farklı bir açıdan yaklaşarak ''saçların hayat demek'' olduğunun altını çizdiklerini söyledi.
Kampanyada 20-30 yaşlar arasındaki gençleri hedeflediklerini kaydeden Eryılmaz, artan gelir seviyesine sahip ekonomik bağımsızlığı olan, moda ve güzellik bilincine sahip genç kadınlara hitap ettiklerini kaydetti.
Konuşmaların ardından Sertab Erener, Madonna, Shakira ve Monroe'nun yer aldığı kampanya filmleri basın mensuplarına gösterildi.
YENİ GÖRÜNÜMÜ İLE SERTAB ERENER
Film gösterimlerinin ardından toplantıya katılan Sertab Erener, Marilyn Monre ve Madonna gibi sanatçılara yer verilen ''Hayat Beklemez'' mesajlı kampanyada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ''Çocukluğumdan beri çok inatçı biriyim ve inatçılığın güzel bir özellik olduğunu düşünüyorum. İnatçılık başına buyrukluktan öte kişisel bütünlüğü gösteren bir şey. İnandığın bir şeye doğru hiçbir sese kulak asmadan gidip o işi yapabilmenin ilk tohumu inatçılık. Ben 'hayat beklemez' prensibini benimserken, bu kampanya beni buldu'' diye konuştu.
Kampanya için Erener'in yeni saçını şekillendiren İngiliz saç stilisti Andew Barton da Erener'in bazı sanatçılar gibi kaprisli olmadığını, saçını mor ve asker gibi kısa olmaması şartıyla kendisine bıraktığını dile getirdi.
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erener, yeni saçı modelini ve rengini çok beğendiğini ve oldukça kullanışlı olduğunu söyledi.
Demir Demirkan ile evlenip evlenmeyecekleri sorulan Erener, ''Bu soruyu 11 yıldır duyuyorum. Biz evlenmeyeceğiz. Sormayın artık. Çocuk da doğurmayacağım. Ben belki kendimi müzikten bir süre sonra başka tarafa çekeceğim. Doğaya adamak gibi şeyler düşünüyorum'' dedi.
İnternetin yaygınlaşmasıyla birlikte müzik piyasasındaki duruma ilişkin görüşleri sorulan Erener, ''Miladi bir durum bu bence. Yepyeni, bambaşka bir sistem gelişecek artık. İnsanlar artık CD almayacaklar, sadece internetten müziğe ulaşabilecekler ve en önemli şey konser olacak'' diye konuştu.
Erener, Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Mor ve Ötesi grubuna da şans diledi.
KAYNAK