Sesimizi Duyan Var Mı?

Genel & Güncel Konular

Sesimizi Duyan Var Mı?

İletigönderen eros714 » Pzr Mar 08, 2009 12:14

[img]http://www.avrasya.tv/Dosyalar/HaberBuyukResim/3057420090308424.jpg[/img]

SESİMİZİ DUYAN VAR MI?

Mustafa Balbay tutuklandığı için Ankara Rüzgarı programını ekrana getiremiyoruz

ankararuzgari@avrasya.tv

Bugün Emin Çölaşan ve Mustafa Balbay'ın beraber sundukları programı izlemek için açtığımda ekranı bu şekilde karartılmış olarak buldum. Ergenekon palavrasıyla bu iki aydınımızı susturmuş oldular şimdilik...
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen kush » Pzr Mar 08, 2009 12:59

Ne mutlu AKP li olanlara !
Ne mutlu bu vatani satanlara!
Ne mutlu onur ve seref kavramlarini bilmeyenlere!
Ne mutlu geceleri rahat rahat uyuyabilenlere!
Ne mutlu bunlara sessiz kalanlara!
Ne mutlu onlara ki halk yiginlari sefalete hizla yaklasirken hala onlari destekleyebilmekte!
Ne mutlu ki bunlari görebilenlere ve hala kayitsiz sartsiz sessis kalabilenlere !
TAKDIRI ILAHIDIR BU. Her millet müstahak oldugu Hükümet tarafindan yönetilir. Ne de olsa Millet uyumak istiyor. Gercek aci geliyor. Yalanlar tatli. Alan memnun veren memnun. Bize de ne oluyorsa. Mustafa Balbay gibileri yüzlerceci kiclarini yirtarken millet Propaganda, magazin ve Polemikle uyusturlmus durumunda. Allah iste böye pislik yagdiriyor aklini kullanmayanlarin üzereine. Umarim Allah bize acirda tahminimden daha yumsak tokatlar bizleri uyanmamiz icin. Allah hepimize yardimci olsun. AMIN
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen antalyalim » Pzr Mar 08, 2009 13:38

Bu nedir be? Konusan 2 tane adam gibi adam kalmisti. Al iste simdi mutlu olun.
Allah hepinizin belasini versin. Allah size Oval Ofiste Monica olmayi nasip etsin.
Ayiptir ya, insanda hic yüz olmaz mi? Halen cikip meydanlarda naralar atiyorsunuz, koyunlarda
pesinizden gelmeye devam ediyor.
Bu Ülkenin Basbakanisin; Hadi dedigin gibi olsun ve inanalim ki; bu sorusturmayi sen yönetmiyorsun,
bi cik bak, bi laf söyle, de ki; "kardesim noluyo orda ya, bu adamlari aldiniz biraktiniz, simdi yeni iddialar ortaya atiyorsunuz yine aliyorsunuz, buna kim inanir?"
ama bu kadarda acik verilmez ki be Tayyib.

Istediginiz Darbe mi? istediginiz Daragacina cekilmek mi?
Akilli olun!!!
Sizlerin yetistirdigi F-Tipi Genclerden önce, bizler variz, Atatürk'ün Gencleri var...
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" :turkiye:
Kullanıcı küçük betizi
antalyalim
Çeviri Takımı
Çeviri Takımı

İletiler: 522

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Mar 08, 2009 15:14

Buradan EMIN CÖLASAN'a sesleniyorum bu prog.yaliniz yapin.
Bu satilmis karen fog ve soros cocuklari secime kadar konusanlari susturmak istiyorlar.
Emin CÖLASAN yaliniz ekrana ciksin ve hic konusmasin inanin bana
o bile yeter su satilmis pacavra ruhlu yaratiklara
Bence Emin abi yaliniz cikmali ve konusmali.
Kardesim dogrulari mezardami söyleyecegiz.

Mustafa BALBAY seni bizim kalbimizde kimse silemez.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen eros714 » Pzr Mar 08, 2009 23:43

Bence de Emin Çölaşan yalnız da olsa bu programı devam ettirmeli. Haftaya inşaallah program devam eder.
Kullanıcı küçük betizi
eros714
Uzaklaştırıldı

İletiler: 121

İletigönderen CihanTuran » Pzt Mar 09, 2009 1:35

Evet bence de,yanliz basina ekrana ciksin,belliki susturmak istyorlar!Hayir susmasin daha da konussun,bizler de tepkimizi koyalim!Allah BELANI versin A...K....Partisine!Susturulacak okadar Hain varki bu güzelim Memlekette,ama onlar TV lerde Meydanlarda Zehir kusuyorlar!Bir Gün kendi Zehirlerinde bogulurlar INSALLAH!Benim ve bizim gibi hazir olan binlerce Atatürk TÜRK Gencleri var! Her an ve heryerde hazirim Canim Vatanim icin!ÖNCE VATAN!!!!!EEEEYYYY DUY bizi Allahsiz Kitapsiz Parti!!!!
Kullanıcı küçük betizi
CihanTuran
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen CihanTuran » Pzt Mar 09, 2009 1:49

Ey Kavmi GüncelMeydan!Iyiki varsiniz,hepiniz Essiz bulunmaz birer Harikasiniz!Ne Mutlu bana Türk`üm!!Allah Türkü Korusun ve Yüceltsin!!(hele bu zamanda)VATAN SANA CANIM FEDA!!!Hayirli Geceler Hepinize ve Insallah Mustafa Balbay Agbeyimiz en kisa Zamanda Hürriyetine kavusur ve tüm Ergenekon Sorusturmasinda tutuklu olan sucsuz Vatanseverleri de!Allah Yar ve Yardimciniz olsun!
Kullanıcı küçük betizi
CihanTuran
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Mar 09, 2009 9:42

Ey Kavmi GüncelMeydan!Iyiki varsiniz,hepiniz Essiz bulunmaz birer Harikasiniz!Ne Mutlu bana Türk`üm!!Allah Türkü Korusun ve Yüceltsin!!(hele bu zamanda)VATAN SANA CANIM FEDA!!!Hayirli Geceler Hepinize ve Insallah Mustafa Balbay Agbeyimiz en kisa Zamanda Hürriyetine kavusur ve tüm Ergenekon Sorusturmasinda tutuklu olan sucsuz Vatanseverleri de!Allah Yar ve Yardimciniz olsun!

Canım kardeşim,sen de iyi ki varsın.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen yigitler » Pzt Mar 09, 2009 20:52

Ben her pazar sabahin'i iple cekiyorum Ankara Ruzgarini seyretmek icin, ama Mustafa Balbay tutuklandikdan sonra program yayinlanamadi. Emin Colasan abimiz tek basina sunsa'da izlemeye deger, cunku bu muhtesem ikili her zaman dogruyu soyluyorlar. Ben Fehmi Koru, Samil Tayyar, Tamer Korkmaz vb.lerin igrenc seslerini duymak ve pis suratlarini gormek istemiyorum, ne de yalan, dolan, iftira dolu programlini seyretmek istiyorum, ama hepsi zirt pirt her kanala ellerini kollarini sallayarak cikiyorlar. Ankara Ruzagri'mi geri istiyorum! Gercekleri ve dogrulari duymak istiyorum. Mustafa Balbay ve Emin Colasan abilerimiz gibi usta gazetecilerin yourumlarini dinlemek istiyoruz, AKP yandaslarin palavralarini ve iftiralarini degil! Lanet olsun bu hukumete, ve onlara oy verenlere!
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x