Sevgili Günlük

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Sevgili Günlük

İletigönderen CessA » Çrş Eyl 26, 2007 5:22

Belki bu günlük nerden çıktı diyosunuzdur ama,forumda iyi kötü anılarımızı ölümsüzleştirmek ve sonradan okumak adına böyle bişey düşündüm .bakalım herkesin günü nasıl ,ne şekilde geçiyor :)

Ben başlayayım :) sevgili günlük bugün nedense uyku tutmadı ve ne kadar oyun varsa oynadım :) araştırma yaptım ,evde de işlerimi yaptım yani yapacak tek şey kaldı uyumak :D ama uykum yok :) neyse günlük bu kadar yeter daha sonra yazarım sanaa :)
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Eyl 26, 2007 13:51

Akşam iftarı beraber karşıladık arkadaşlarla... Peynirli pide , kola , bi de tatlı vardı masada... İftardan sonra Kayseri'yi cadde cadde , sokak sokak gezdik dolaştık sonra onlar otobüse ben otobüse ... atladık eve geldik.. bu arada saat gece 11 civarı ...yattım uyumak için ama uyku yok... açtım telefonun radyosunu Aşk Fm de Serdar'la Damar hattı diye bi program var (yani tam benlik) gece 2 ye kadar onu dinledim sonra diğer radyolar derken saate en son baktığımda 03:22 yi gösteriyodu.Sonrasını hatırlamıyorum.Dalmışım...Sabah kalkmak zor tabi 11 de kalkabildik sonra iki televizyon falan sonra bilg. açtım direk müziklere girdim bi liste attım sonra GM ye girdim şu an da buraya yazıyorum işte...
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen CessA » Prş Eyl 27, 2007 12:54

başıımın ağrısı hala geçmedi,bende değişen bişey yok sadece uyudum,
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Kas 03, 2007 14:19

Feleğin bana zır gittiği şu sıralar, dün yine bi yamuk yaptı hayat.Bir hiç yüzünden sevdiğim kişilerle tartıştım.Gece saat 12.Attım kendimi sokaklara.Sıcak yatakta uyumak varken insanı bırak kedinin bile geçmediği caddelerde , sokaklarda dolaştım durdum sabaha kadar.Bi yandan bizimkiler bulacak endişesi, bi yandan da Polislerin beni görünce yavaşlaması... Ama ilk defa tek başıma bu kadar gezmiştim ayaklarım ağrıyana kadar.Tabi sakin kafayla bol bol düşünme fırsatı buldum.Düşündüm...
Ama sabah herşey boşa gitti.Yattığım yere sızmışım, uyandırdılar.Bir nevi yakalandık!

Sonrası yine aynı...

Benim için bir anı oldu hemde güzel bir anı...

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Pınar » Cmt Nis 12, 2008 8:24

Sevgili günlük,

Dün akşam lunaparka gittim kardeşimle :)

Çarpışan otolara bindik, dönme dolaba bindik bir sürü video çektim.

sonra karnımız acıktı patatesli gözleme yedik gece saat 1 de :lol:

Genel olarak çok eğlenceliydi çok eğleniyorum kardeşimle birlikteyken...

Saat 2 falandı sanırım uyuduğumda sabah 6da uyanma zorunluluğum olmasaydı bi de herşey daha güzel olacaktı...

Şimdi de geldim işteyim. Aslında çalışıyo olmam lazım şu an ama ben kaytarıyorum :)

Şimdilik sana güle güle ben gelirim sonra
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x