Shuttle 1337 SDXI, Oyunları Fethediyor

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

Shuttle 1337 SDXI, Oyunları Fethediyor

İletigönderen ACD » Cum Mar 23, 2007 9:36

[img]http://www.teknolatte.com/fs/MDcwMzIx/res/831_07032116441492.jpg[/img]

Shuttle 1337 SDXI, Oyunları Fethediyor

Shuttle Computers'ın 3500 dolardan başlayan fiyatlarla sunduğu sınırlı üretim oyun bilgisayarları, gerçek otomobil boyalı gövdesi ile fark yarattı.


ABD’li Shuttle Computers firmasının deneyimli bilgisayar oyuncuları için geliştirdiği Shuttle 1337 SDXI modeli, yüksek performansının yanında otomobil boyası ile elde boyanmış olması ile de çarpıcı. Dahili sıvı soğutma sistemine sahip küçük gövdeli oyun bilgisayarı, sınırlı üretim etiketinin boyası kurumadan tükendi. Internet sitesindeki 3499 dolarlık fiyat, göze makul görünmüş olmalı.

Bu parayı verenler, video kartlarının ısınma sorununu tam olarak çözen bir dahili sıvı soğutma sistemine sahip, dört çekirdekli işlemcili hızlı bir bilgisayara sahip oldu. Intel Core 2 Extreme QX6700 dört çekirdekli işlemcisi, katladığı performansı ile gelecekteki oyunlara yönelik bir PC’ye hitap ediyor. Dört çekirdekli işlemciler için oyun yazılmasının biraz zamanalacağı kesin.

Sistemi grafik kartı tarafında destekleyen AMD ATI Radeon X1950 Pro CrossFire, iki grafik kartını birarada kullanmayı sağlayarak iki kat grafik gücü sağlıyor. Dakikada 10 bin devir hızda çalışan 150 0GB kapasiteli Western Digital Raptor, oyunun yüklenmesi için gereken süreyi kısaltarak yüksek performansı destekliyor.

Yüksek performans gerektiren anlarda bile sorun yaratmaması için ısıyı ortama yayan RAM ile sistem tamamlanıyor. Bunu sağlayan, 2 GB kapasiteli Crucial Ballistix DD2 bellek.
Mevzubahis VATAN ise gerisi TEFERRUATTIR...!
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye
 
İletiler: 1137
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:58

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x