Silahlı Terör örgütü Fethullah Gülen'in yeğeni serbest bırakıldı

Genel & Güncel Konular

Silahlı Terör örgütü Fethullah Gülen'in yeğeni serbest bırakıldı

İletigönderen İlteriş Kağan » Cum Eyl 03, 2021 21:45

Fethullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen'in, adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verildi.
Resim
Fethullah Gülen’in yeğeni Selahaddin Gülen “silahlı terör örgütü kurma ve yönetme” ve “bir çocuğa cinsel saldırı” suçlamasıyla yargılanıyor.

Selahaddin Gülen, 2007 yılındaki cinsel istismar iddiasıyla yargılandığı davanın bugünkü duruşmasında, suç tarihinde 18 yaşından küçük olduğu ve suçun vasıf ile mahiyetinin değişmesi ihtimali olmadığı gerekçesiyle bir sonraki duruşma tarihi 4 Ocak’a kadar yurt dışı yasağı ve haftada bir imza atma şartıyla tahliye edildi.

Gülen, “silahlı terör örgütü kurma ve yönetme” suçlamasıyla da tutuklu bulunuyor ve 22.5 yıl hapis istemiyle yargılanıyor.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Re: Silahlı Terör örgütü Fethullah Gülen'in yeğeni serbest bırakıldı

İletigönderen Gönül Pınar Atacı » Çrş Eyl 08, 2021 10:32

FETÖ denen örgütün malum ve meşhur siyasi ve hukuki ayağından aynı örgütün cinai ve idari kollarından birine daha sunulmuış olan en yeni örtüyü ve ödülü teşhis, teşhir ve tel'in eden sevgili İlteriş'e ben Gönül'den özel tebrikler, selamlar, saygılar, yeni başarılar,en iyi dilekler. İyi ki var.
Kullanıcı küçük betizi
Gönül Pınar Atacı
Üye
Üye
 
İletiler: 1285
Kayıt: Sal Ara 01, 2015 9:02


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x