Sınırlar Arasında - Türkmen'in Altın Asrı ~ 11/05/05

Banu Avar ile Sınırlar Arasında

Sınırlar Arasında - Türkmen'in Altın Asrı ~ 11/05/05

İletigönderen Ram » Cum May 23, 2008 9:37

Sınırlar Arasında - Türkmen'in Altın Asrı... 11 Mayıs 2005

Hiçbir zaman döneklik etmeyen, vefasızlık etmeyen, senden yüz çevirmeyen, seni terk edip gitmeyen, sözüne ters cevap vermeyen iki tane dost vardır. Bunlar vatan ve millettir. Vatanın dostluğunu unutma! Milletinin dostluğunu unutma! Böyle diyor Saparmurad Türkmenbaşı Ruhname'de. Banu Avar Türkmen demokrasi anlayışını batı normlarıyla karşılaştırıyor. Türkmen halkının evlerine düğünlerine konuk oluyor. Siyaset geleneğini, adetlerini, Türkmenistan halkının yaşamını gözler önüne seriyor.

Resim

İzle

Şifre
guncelmeydan

GÖRÜNTÜYÜ İNDİR

İlişimler
Parça I
Parça II
Parça III
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen tuba » Cum May 23, 2008 17:56

Çok teşekkürler...
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen Silvio.Gioseppe » Pzr Haz 15, 2008 16:21

eee bunun linki verilmicek mi kardeşim ?
Kullanıcı küçük betizi
Silvio.Gioseppe
Üye
Üye

İletiler: 15

İletigönderen Ram » Pzr Haz 15, 2008 18:32

Silvio.Gioseppe, verilmeyecek kardeşim.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Silvio.Gioseppe » Sal Haz 17, 2008 16:30

ama kardeş arşivimde bu olmadan ben rahat edememki..bu site benim için bu konuda çok önemli sizin paylaşımlarınız sayesinde youtube'dan flv çekmekten kurtuldum..paylaşacak kardeşlerimize rica ediyoruz :?
Kullanıcı küçük betizi
Silvio.Gioseppe
Üye
Üye

İletigönderen MansurSah » Sal Haz 17, 2008 16:34

Cok tesekkurler!
Eve gidip izlemek icin sabirsizlaniyorum..
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen Ram » Sal Haz 17, 2008 18:20

Silvio.Gioseppe, sen rica ettin de biz yüklemedik mi¿? En kısa zamanda yükleriz, sen merak etme.

tuba, MansurSah, rica ederim.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen İlteriş » Çrş Haz 18, 2008 1:40

Inanilmazdi!... Derinden, koklerden gelen bir ses gibiydi. Bu seslerin onune perde cekenlere, yurdumu isgal edenlere, kurumlarini isga ederek bu gibi guzellikleri yasaklayanlara lanetle... Hazirlayanlara sevgiyle... Paylasim icin tesekkurler.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen Silvio.Gioseppe » Çrş Haz 18, 2008 19:38

linki verileceği günü sabırsızlıkla bekliyorum :roll:
Kullanıcı küçük betizi
Silvio.Gioseppe
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Çrş Haz 18, 2008 22:24

gokturkmehmet, rica ederim.

İndirme ilişimleri eklenmiştir.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Prş Haz 19, 2008 0:30

Ram, ellerine saglik, harikasin :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Silvio.Gioseppe » Cmt Haz 21, 2008 18:21

Ram ellerine sağlık kardeşim
Kullanıcı küçük betizi
Silvio.Gioseppe
Üye
Üye

İletigönderen korkmaz » Sal Haz 24, 2008 17:05

eline sağlık çok yararlı olduğuna inanıyorum. Tarih öğretmeniyim ve bu programı sınıfta öğrencilere izletiyorum. Gerçekten gençlerimizin hepsinin izlemesi lazım olduğunu düşünüyorum başka TÜRKİYE yok.
Kullanıcı küçük betizi
korkmaz
Üye
Üye

İletiler: 4

İletigönderen Ram » Sal Haz 24, 2008 18:25

korkmaz, ne güzel. Öğrenciler görsel öğelere daha duyarlıdır. Ayrıca sonuna kadar milli değerleri savunup gayri-milli unsurları açıkça göz önüne seren "Sınırlar Arasında" yapımını öğrencilerinize izlettiğiniz için teşekkür ederiz.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen zykyk » Pzt Tem 07, 2008 13:52

TEŞEKKÜRLER
Kullanıcı küçük betizi
zykyk
Üye
Üye

İletiler: 65

Sonraki