Sınırsız dosya yükleme ve indirme sitesi

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Sınırsız dosya yükleme ve indirme sitesi

İletigönderen cpp » Pzt Eki 01, 2007 14:41

Arkadaşlar yolladığınız belgeselleri http://uploaded.to adresine yollayın burası şifre istemiyor. Maden ki dosyalarımızı paylaşarak bir fayda sağlamak istiyoruz. O halde şifresi olan ve indirme sınırı koyan rapid'e dosya yollamayalım. http://uploaded.to hem şifre sorunu yapmıyor hemde sınırsız indirme imkanı sağlıyor.
Kullanıcı küçük betizi
cpp
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Cum Eyl 28, 2007 10:54

Re: Sınırsız dosya yükleme ve indirme sitesi

İletigönderen Ram » Pzt Eki 01, 2007 18:40

cpp yazdı:Arkadaşlar yolladığınız belgeselleri http://uploaded.to adresine yollayın burası şifre istemiyor. Maden ki dosyalarımızı paylaşarak bir fayda sağlamak istiyoruz. O halde şifresi olan ve indirme sınırı koyan rapid'e dosya yollamayalım. http://uploaded.to hem şifre sorunu yapmıyor hemde sınırsız indirme imkanı sağlıyor.


http://uploaded.to sitesinde yüklemeyi kolaylaştırmışlar, indirme işlemi zûlüm. Üstelik Flashget programını desteklemiyor. Rapidshare de, hiç değilse hesap varsa, Flashget destekleniyor. Kaldıki rapidshare.com, indirmede de, yüklemede de daha hızlı.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eki 01, 2007 19:09

rapidshare.com'un bir avantaji da premium hesabina yüklenen dosyalarin 90 gün sonra silinme durumu olmamasi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56


Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x