Şırnak'ta çatışma

Genel & Güncel Konular

Şırnak'ta çatışma

İletigönderen HunTürK » Cum Mar 30, 2007 21:55

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Şırnak'ın dağlık arazi kesiminde arama tarama faaliyeti icra eden güvenlik güçlerinin bir grup terör örgütü mensubu ile dün akşam saat 20.30 sıralarında kısa süreli çatışma yaşadığı, açılan ilk ateşte üç güvenlik görevlisinin hafif yaralandığı belirtildi.

Kaçan teröristlerin yakalanması amacıyla bölgede arama ve tarama faaliyetine devam edildiği kaydedildi. Açıklamada, Şırnak'ın dağlık arazi kesimde arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçlerine sayıları tespit edilemeyen terör örgütü PKK/Kongra-Gel mensuplarınca da dün saat 03.30 sıralarında kısa süreli taciz ateşi açıldığı, ateşe süratle karşılık verilerek, herhangi bir can ve mal kaybı meydana gelmesinin önlendiği belirtildi.

Açıklamada, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. Açıklamada, şu bilgiler verildi:
''Şırnak'ın dağlık arazi kesiminde güvenlik kuvvetlerince dün saat 10.25'te yapılan arazi aramasında, terör örgütü PKK/Kongra-Gel mensupları tarafından kullanılan sığınak içerisinde, muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilmiştir. Şırnak'ın dağlık arazi kesiminde güvenlik kuvvetlerince dün saat 17.30'da yapılan arazi aramasında, terör örgütü mensupları tarafından araziye yerleştirilen patlayıcı madde düzeneği bulunmuştur. Patlayıcı madde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmadan uzman ekipler tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Mardin Mazıdağı dağlık arazi kesiminde dün saat 07.30'da icra edilen arama tarama faaliyeti esnasında, bir adet basma düzenekli patlayıcı madde bulunmuştur.

Patlayıcı madde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmadan uzman ekipler tarafından etkisiz hale getirilmiştir. Mardin Mazıdağı dağlık arazi kesiminde dün saat 13.55'te icra edilen arama tarama faaliyeti esnasında, terör örgütü PKK/Kongra-Gel mensupları tarafından kullanılan sığınak içerisinde, 100 kilogram Potasyum Nitrat ve A-4 plastik patlayıcı madde karışımı ile hazırlanan patlayıcı madde, bomba yapımında kullanılan malzemeler ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.''

kaynak
Kullanıcı küçük betizi
HunTürK
Üye
Üye
 
İletiler: 134
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 19:49

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Nis 01, 2007 8:34

Dalacaksın Irak'a.Oluştuacaksın 40 kmlik tampon bölge.Yığacaksın oraya 100-150 bin asker.Hem Irak'tan girişi engelleyeceksin ve hem de Türkiye tarafında böyle çatışmalar çıktıkça Irak tarafından harekete geçecek askerlerle sıkıştırarak teröristi yok edeceksin.Söylemesi kolay,yapması da kolay!Ama yüreği olan iktidara!!!
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02

İletigönderen shadow39 » Pzr Nis 01, 2007 9:24

bir gun hepiniz bu bayragin onunde hesap vereceksiniz :twisted:
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye
 
İletiler: 2230
Kayıt: Cmt Mar 03, 2007 20:27


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x