Siyasal Analiz - 21.12.08 -YENİDEN- | Özürlü Kampanya

Serdar Akinan, Enver Aysever ve Eren Eğilmez ülkenin siyasal gündemini tartışıyorlar

Siyasal Analiz - 21.12.08 -YENİDEN- | Özürlü Kampanya

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 23, 2008 23:54

.
Skytürk - Siyasal Analiz

Skytürk Genel Yayın Yönetmeni Serdar AKİNAN, Aykırı Sorular ve Ayrıntılar programları yapımcısı Enver AYSEVER ve Skytürk Editörü Eren EĞILMEZ Türkiye'nin siyasal gündemini tartışıyorlar.

İzle:

Görüntü: DivX 29.00fps
Süre: 57 dakika
Dosya Boyutu: 207 MB
Çözünürlük: 512x384

Resim

İndir:
:arrow:

Siyasal Analiz - 21.12.08

Rar - Şifresi: guncelmeydan

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Siyasal analiz

İletigönderen jamesB07 » Çrş Ara 24, 2008 14:40

Serdar Akinan burada;ermenilere ozur dileme metnini yayinlayan aydinlara sallamak yerine,onlari destekleyici aciklamalar
yaptigi icin kendisini kiniyorum,laflari biraz evirip cevirdi,kivirdi.Serdar Akinan'in bugune kadarki Turk'cu kimligine ters dusen
aciklamalarini isittim,son derece uzuldum.SkyTurk kanalinin bagimsiz olma ilkesine Serdar Akinan golge dusurdu.Burada yap-
masi gereken sey net bir bicimde "hayir,ozur dilemiyorum,bu sozde aydinlarin yaptigi isleride kiniyorum,son derece cirkin ve
vatan hainligine varan isler yapmislardir" demeliydi.Laflari kivirdi.buktu,cuvaldizi cuvala sokmaya calisti.Bu programin bu
bolumu Serdar Akinan icin hic iyi olmadi.Serdar Akinan cikip Turk Ulusundan ozur dilemelidir.Sozde aydinlari destekleme-
digini aciklamalidir!---Tanhu---
Kullanıcı küçük betizi
jamesB07
Üye
Üye

İletiler: 153

Şu dizine dön: Siyasal Analiz

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x