Bugün Türk Telekomun Degerli Sahipleri Bay Godamanlar Cıkmış Reklam Veriyor.
Bu Ülkenin İletişim Ve Haberleşmedeki Tek Gücü Bizim Elimizde.
Bu Ülkenin En Büyük Haber Kaynağı Bizim Gücümüz Altında Sizce Hangi Tam Bağımsız Ülkede Bu Sözün Bir Anlamı Vardır.
Peki Soruyorum Siz Değerli Forum Üyelerine Bugün TRT Bile Sözde TÜRKİYE RADYO VE TELEVİZYON'UN 6.Kanalı Olarak TRT kürt kanalını Açan Bizim Baş Tacımız Bu Ülkeyi Elinde Barındıran Yöneticiler Bize Bunu Bir Dayatma Olarak Veriyor
Liseden Beri İddie Ettiğim Gibi Su An Gece Uzerinde Yattığımız Yatağın Bile Günü Gelince Hepsinin Yahudi-Mason Kişilikler Tarafından Bedeli Ödenmiştir Kaşesi Vurularak Tekrar Bize Kiraya Verileceği Günler Size Ne Kadar Uzakta...
Bu Noktada Sadece Gülüyorum Kusura Bakmayın
Ben Sadece Şahsi Görüşlerimi Söylüyorum Sizlere Karşı
Gorusler Elbetteki Çıkacak 90 Lı Yıllardan Sonra Bozulan Türk Gençliği Ve Medeni Vasfı Sizce Su an ne Konumda Universitelere Okumak Ve Bu Güzel Ülkemin Yararına Bir Seyler Kazanmak Amacı Güden Değerli Genc Erkeklerin Jigolo
Degerli Genç Kızların Birer Vitrin İnsanı Olmaktan Baska Neler Yaptıgını Bana Soylermisiniz.
Elimizde Sadece Tartışacağımız Bir Forumdan Başka Neler Vardır.
Soruyorum Sizlere Sadece Tartışmak Ve Düşüncelerimizi Sunmak İçin Bize Kazandırılan Ve Benim Siteye Üye Olmamda Bana Yol Gösteren Saygıdeğer BANU AVAR HANIM Ve Onun Gibi Düşünen İnsanlar Dışında Sadece Düşünmekle Yetinmeyen Birseyler Yapmaya Calışıp
Bu Kalın Kafalı Gençliği Uyandırmaya Calışan Kimler Kaldı.
Degerli Forum Uyesi Abilerim Arkadaşlarım Size Soruyorum Su An Bir Kurtuluş Savaşı Cıkmış Olsa Kim Ne Yapabilir Bana Bunu Söyleyin
Silahsızlanma Adı Altında Bütün Silahlarımıza El Koyup Dış Güçlere Bir Buket Çiçek Halinde Sunan İnsanlar Karınca Gibi Ayağımızın Altında Dolaşırken
Sizce Biz MUSTAFA KEMAL'İN Bu Vatanı Emanet Ettiği Kalın Kafalı Batılılaşma Cabası Adı Altında Kendini İnsanlık Dışı Şekilde Harcayan Ve Bu Ülke İiçin Kılını Bile Kıpırtdamayacak Kendini 10 Dolara Satacak Genclerimiz Her Yerde Cirit Atarken Sizce Burda Konusulan Onca Şeyin Kime Yararı Vardır.Cıkıp Bir Tv Programında Kendini Nasıl Pazarladığını Anlatan Genclerimizin Ornek Davranış Olarak Gosterildiği Bu Ülkede Sizce Biz Bu Forumu Oluşturup Birşeyler Yapma Cabası Veren Genc İnsanlar Ne Yapabiliriz Soruyorum Size Bu Ülkenin Başındakiler Bir Tasma Baglayıp Ellerinde Mesalesi Olan İnsanlara Hizmet Verdiği Sürece Biz T.C Nin Evladıyız DİYEBİLİRMİYİZ.BANU HANIMIN YAPMIS OLDUGU BİR VİDEODA SUNU İZLEDİM ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN BİR SÖZÜ BİR MİLLET EGER TAM BAGIMSIZLIĞI İSTİYORSA DISARIYA HİÇ BİR SEKİLDE MECBUR KALMAMALIDIR.SİZCE BU DURUMDA ''T.C'' HANGİ ANLAMI TASIYOR.TEPESİNE COKULENLERMİ YOKSA TAPINAK COCUKLARIMI HANGİSİ... DÜŞÜNCELERİME SAYGI GÖSTERMENİZİ BEKLER YAPACAGINIZ YORUMLAR İÇİN ELLERİNİZE DERT GELMEMESİNİ DİLERİM.. SAYGILARIMLA MUSTAFA R. ÇAM...