SOKRATES kullanicisi yasaklansin!

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

SOKRATES kullanicisi yasaklansin!

İletigönderen muhendis » Prş Eyl 04, 2008 7:01

Degerli http://www.guncelmeydan.com uyeleri ve yoneticileri,

Ben Yurtdisinda belirli bir sure calismak mecburiyetinde olan bir muhendisim.
guncelmeydan'i Turkiye'deki gercek gundeme ait olan seviyeli ve guzel yorumlarindan dolayi,
ozelliklede kayitli televizyon programlarinin tek alternatifi oldugunu dusundugum icin,
duzenli olarak ve severek takip ediyorum.

Bazende vucut kimyam degisiveriyor "SOKRATES" ve bugibi arkadaslar alakasiz
din uzerinden kiskirtici yazilar yazinca...

Sevgili "SOKRATES" kardesim yuzlerce forum sitesi var insanlarin birbirlerine satastiklari, alayci yazilar yazdiklari;
yok benim takimim seninkinden golcu, yok PS3 wii'den iyi, benim dinim seninkinden guzel vs vs...
guncelmeydan da ben bunlari gormek istemiyorum

"Forum Kuralları" basligi altina bakarsaniz zaten kurallara aykiri hareket ettiginizi gorursunuz.

3. Forumda; din ve siyaset içerikli "kışkırtıcı iletiler" yazmak yasaktır.

4. Fıkra dahi olsa, Türk gelenek ve göreneklerine aykırı yazılar yayınlamak; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek; kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren yazılar yazmak ve bu konularda gereçler yayınlamak, küfürlü yazışmak, küçük düşürücü iletiler göndermek yasaktır

22.Sitemize her üye olan kişi bu kuralları kabul etmiş sayılır.

Son olarak site yoneticilerinden rica ediyorum
Uyari yapmadan bu gibi arkadaslari atalim.
Uyariyi zaten Foruma uye olurken hepimiz kabul ediyoruz.

Saygilar
Kullanıcı küçük betizi
muhendis
Üye
Üye

İletiler: 2

Re: SOKRATES kullanicisi yasaklansin! sansür olmamali

İletigönderen mustafat » Prş Eyl 04, 2008 11:47

muhendis yazdı:Degerli http://www.guncelmeydan.com uyeleri ve yoneticileri,

Ben Yurtdisinda belirli bir sure calismak mecburiyetinde olan bir muhendisim.
guncelmeydan'i Turkiye'deki gercek gundeme ait olan seviyeli ve guzel yorumlarindan dolayi,
ozelliklede kayitli televizyon programlarinin tek alternatifi oldugunu dusundugum icin,
duzenli olarak ve severek takip ediyorum.

Bazende vucut kimyam degisiveriyor "SOKRATES" ve bugibi arkadaslar alakasiz
din uzerinden kiskirtici yazilar yazinca...

Sevgili "SOKRATES" kardesim yuzlerce forum sitesi var insanlarin birbirlerine satastiklari, alayci yazilar yazdiklari;
yok benim takimim seninkinden golcu, yok PS3 wii'den iyi, benim dinim seninkinden guzel vs vs...
guncelmeydan da ben bunlari gormek istemiyorum

"Forum Kuralları" basligi altina bakarsaniz zaten kurallara aykiri hareket ettiginizi gorursunuz.

3. Forumda; din ve siyaset içerikli "kışkırtıcı iletiler" yazmak yasaktır.

4. Fıkra dahi olsa, Türk gelenek ve göreneklerine aykırı yazılar yayınlamak; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek; kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren yazılar yazmak ve bu konularda gereçler yayınlamak, küfürlü yazışmak, küçük düşürücü iletiler göndermek yasaktır

22.Sitemize her üye olan kişi bu kuralları kabul etmiş sayılır.

Son olarak site yoneticilerinden rica ediyorum
Uyari yapmadan bu gibi arkadaslari atalim.
Uyariyi zaten Foruma uye olurken hepimiz kabul ediyoruz.

Saygilar

Sayin mühendis, kaygilarinizi anliyorum, forum kurallari uygulanmali, ancak ben sansüre karsiyim, bu aydin görüslülere yakismaz. Bu forumda her görüse yer olmali.

Sakrates'in bir AKP propagandacisi tarzinda yazilar yazdigini ben de farkettim. ulussalciliga karsi çikiyor, Harun Yahya'vari anti-evrimci yazilar yaziyor, elitistlerin halki küçümsemesinden söz ediyor, egitim dis politika ekonomi vs. bütün bozukluklardan sagci ve dinci hükümetleri degil de CHP'yi ve kemalistleri sorumlu tutuyor. Yakin siyasi tarihimizi bilen ve az buçuk özgür akli olan kimse bunlara inanmaz, ama Sokrates anlasilan ayni AKP gibi kolay kandirilacak cahil halk kesimlerini hedefliyor.

Ben de diger bazilari gibi kendimce Sokrates'in birkaç mesajina yanit vermeye çalistim. Ancak bence Sokrates gibilerinin ortaya polemik atarak bizleri oyalama, bos lafazanlikla zaman ve enerji kaybettirme tuzagina düsmemeliyiz. Ama dincilerin yaptigi gibi farkli görüste olanlari türlü gerekçelerle aforoz yoluna gitmemeliyiz, o zaman onlardan bir farkimiz kalmaz.

Durum ciddi. Türkiye demokrasisinin, kurumlarinin, ulus devletin ve laikligin alti göz göre göre kaziniyor. Ben sade bir vatandas olarak bu gidisi düzeltme yolunda ne yapabilirim? üzerinde tartisilmis ve anlasmaya varilmis bir önlemler paketi var midir? Dernek mi kurmaliyiz, STÖ mü? Köy kasaba dolasip halkla mi konusmaliyiz? Egitim gören gençlere mi yardim etmeliyiz? üzerinde düsünülmüs ve uygulamaya konmus somut önlemler var mi?

Ben bu forumda birkaç yerde sordum, ama doyurucu bir cevap alamadim. Bu isi ancak yeni bir lider, yeni bir siyasi parti çözer dendi. Tamam çözsün, ama ben ne yapabilirim? Bos bos bekleyecek miyim? Kendi basima bireysel bir seyler yapmam yerine planli ve koordineli bir faaliyete katilmam çok daha verimli olurdu.
Kullanıcı küçük betizi
mustafat
Üye
Üye

İletiler: 153

İletigönderen muhendis » Prş Eyl 04, 2008 12:55

Sayin Mustafat,
Haklisiniz biraz asalim keselim oldu. Sevgili bu tarz arkadaslarimin, seviyesizde olsa tartismalara katilmasini bende isterim.Hepimiz diyalog icinde olsak, sizler bizler ayrimciligini biraz olsun yikabilsek nekadar guzel olur. Ama goruyorumki bu kardesim bizleri dinsiz olarak kafasinda sabitlemis. Sacma sapan videolarla goruntu kirliligi yapiyor.

Sizler sade vatandas olarak bizlere cok faydali oluyorsunuz zaten. Youtube erisimini kaldirmalarinin sebebinin
sevgili Ram'in Turkkan'in ve digerler arkadaslarin yukledikleri uyandirici videolar oldugunu dusunuyorum.
Ben dahil bircok insaninda bunlardan (Ayni sekilde guncelmeydanki metinler ve tartismalardanda) kivilcim alarak daha cok okumaya daha cok cevresine ornek olmaya, uyandirmaya gayret ettigine yurekten inaniyorum.

Tam bu noktada guncelmeydani yeni ziyaret edecek guzel insanlar bu seviyesiz video ve tartismalardan umarim nem kapip kacip gitmezler.
Kullanıcı küçük betizi
muhendis
Üye
Üye

İletiler: 2

İletigönderen Efe » Prş Eyl 04, 2008 14:13

Sayin arkadaslar,
Kaygilarinizda haklisiniz fakat bu platformda farkli sesler seviyeli tartismalar icine girebilirler,farkli dusunenleri de sorgusuz sualsiz uzaklastirmak sansure girer, ama Sokrates (1-2 gundur bende takip ediyorum) Harun Yahya'nin hipotezlerini siteye doldurmaya basladi, bu bir kiskirtmadir bizim gozumuzde, ayni sekilde bu tarz seyleri yapmaya devam ederse yasaklanacaktir.

Ayrica forumda tek kullanicinin 2 uyelik acmasi yasaktir.

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x