Somalili Bebeleri Çiğneyen Timsahlar / Teoman ALİLİ

Somalili Bebeleri Çiğneyen Timsahlar / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Ağu 13, 2011 12:20

Somalili Bebeleri Çiğneyen Timsahlar

TEOMAN ALİLİ

Timsah yavrusunu yermiş çok aç kaldığında ve rivayete göre yerken bir iki damla gözyaşı dökermiş. O yüzden hiçbir değeri olmayan gözyaşlarına “timsah gözyaşı” deniyor ya bugün bütün dünyanın gözleri önünde timsahlar Somalili ve Sudanlı bebeleri dişleri arasında çiğnerken gözyaşı döküyorlar. Bizim insanımız müthiştir milletimiz çok büyüktür aç gördü mü dayanamaz mutlaka neyi varsa paylaşır bu yüzden timsahlar milletimize gözünü dikmiş siyah bebeleri yerken bir yandan da et parçaları istiyor. Somali ve Sudan’a yardım kampanyaları yapılsın diye bütün yandaş medya ayağa kalkmış durumda. Türkiye’de şehit haberleri gelmesine rağmen konserlerini kesmeyen şarkıcılar falan yardım pozlarına girdiler. Deniz Feneri’nin uzantısı dernekler yine para toplamaya başladı, Ramazan ayı bile reklam malzemesi yapılıyor. Bu yazıyı okuyan bazı insanlar bana “yahu ne vicdansız adamsın, ne adisin, karnın tok tabi açın halinden ne anlarsın” diyebilirler. Varsın desinler ben beni bilirim ve “bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gerektiğini de...”

SUDAN BÖLÜNDÜ, SOMALİ İŞGAL ALTINDAYDI

Mogadişu’yu hatırlar mısınız? Birkaç yıl önce Amerikan uçakları ve paralı askerleri dalmıştı oraya hatta filmini bile yaptılar. On yıllarca dünyanın en kıymetli elmaslarının bulunduğu ülke sömürüldü batı tarafından. ABD, İngiltere, Fransa v.s. Bugün haberleri izliyorum TRT övüne övüne haber yapıyor: “Somali’ye en çok yardımı ABD, İngiltere, Fransa ve Türkiye yaptı.” Ne tesadüf Somali işgali gerçekleşirken bu ülkelerin askerleri o topraklardaydı. İşgal bitti açlık kaldı. O dönemde Türk askeri oraya gitsin diye yırtınanlar bugün Somali aç kaldı diyorlar. Aç kaldı tabi çünkü bütün elmasları beyaz adam çaldı. Halkının elmaslarını korumak isteyenlerse despot, katil ve diktatör ilan edildi. Sudan daha bir iki ay önce bölündü. Bölünmüş Sudan’ın petrolleri batı yanlısı tarafta kaldı. Fethullah’ın kanalı Sudan’ın bölünmesini selamlarken Kuzeydekilerin aç kalacağını ve güneydekilerin petrollerine beyaz adamın el koyacağını bilmiyor muydu? Biliyordu tabi ama bir kez kucağa oturmaya gör vicdanın körelir, insanlıktan çıkar timsah olursun, mübarek ayı bile kullanır oradan propaganda çıkarmaya çalışırsın. Sudan ve Somali’ye beyaz adam saldırırken susanlar hatta saldıranları destekleyenler bugün Libya için de aynı şeyi istemiyorlar mı? Eşleriyle Somali’ye gidecek olanlar eşlerinin parmaklarındaki bilmemkaç bin dolarlık pırlanta yüzüğü de beraberlerinde götürecekler mi? Ya o yüzüğün süslüdeği taşın çıktığı ülkenin aç bebelerinden biri o parmağı tutarsa vicdanları biraz olsun yanar mı? Eşbaşkan makamında oturanlar ancak Hz. Hamza’yı öldüren köle olabilirler, biz Bilal’in tarafındayız, ilk ezanı okuyan Bilal’in tarafında, “kahrolsul ağalık yaşasın Cumhuriyet” diyen şehit Muhyettin’in tarafında, mazlum milletlerin tarafındayız çünkü biz Mustafa Kemal’in torunlarıyız.


TEOMAN ALİLİ, 13 Ağustos 2011
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Re: Somalili Bebeleri Çiğneyen Timsahlar / Teoman ALİLİ

İletigönderen dağlıoğlu » Cmt Ağu 13, 2011 14:42

mükemmel olmuş ellerine sağlık..
Kullanıcı küçük betizi
dağlıoğlu
Üye
Üye
 
İletiler: 1
Kayıt: Pzt Ağu 01, 2011 23:50


Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x