Artık yeter, bu kadar sehit verdik artik yeter, ABD'ye 1 ay sonra gidecegim, Irak ile gorusmeler devam ediyor vs. vs. artik bu milleti kandirmayin, sehitlerin kani yerde kalmasin artik yeter. Yeter...
ACD yazdı:Şehitlerin kani yerde kalmasin artik yeter. Yeter...
Bu kanı millet temizlemeye kalkarsa çok Kan akar çok...
Vatanın dört bucağından gelen sesleri dinlemeleri yeterli milletin neler yapabileceğini anlamaları için...
Ram, evet ben de bugün öğleye doğru öğrendim haberi.Bu soy özürlü etnik döküntüler o 8 Yiğidimizi Sınır ötesi operasyona karşı koz olarak kullanabilir... O zaman ne olacak bilemiyorum...
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin." Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk
Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Tecrubeme dayanarak soyluyorum.Pkk boyle bir baskini kendi akliyla yapamaz.Hele gene kopruyu hayatta havaya ucuramaz. Her zaman once bolge helikopterlerle kontrol altina alinir.Daha sonra birlikler gider yolu korumak icin arti her onemli noktaya tank konulur. Bu isin altinda kesinlikle bir pislik var
Dağda üç Beş domuz Sürüsü Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!! .... Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci. "Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"