Son Karnemi Aldım :(

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İletigönderen Veled » Pzr Haz 17, 2007 0:19

reisbey, sende yarın sınava gireceksin kardesim her ne kadar şu anda tahmin etttiğim kadarı ile uyuyor olsanda :mrgreen: sana başaılar diliyorum umarımherşey istediğin gibi olur :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen reisbey » Pzr Haz 17, 2007 22:44

Semih R.Cabalar, hmm..dün gece fazla uyku tutmadı...saol kardeş.ben sıramı savdım sıra siz gençlerde :)
Kullanıcı küçük betizi
reisbey
Üye
Üye

İletiler: 1609

İletigönderen Veled » Pzr Haz 17, 2007 22:45

reisbey, inşallah kardes seneye biz ter dökeceğiz inşallah hayırlısı olur ve kazanırsın :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen AlpereN » Pzr Haz 17, 2007 22:49

Semih R.Cabalar, kardeş Karadenizliler sinirli oluyo gerçekten ama bazıları :D ama bazı öğrencilerede dayak gerekiyo hele bizim gibi esrarcı,sigaracı bi okula :wink: :evil:
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Veled » Pzr Haz 17, 2007 22:51

AlpereN, dayak cennetten çıkmadır da keşke dayak dışında yollar olsa ne yazık ki aile yeterli eğitimi veremeyince piskopat çocuklar öğretmenleri piskopatta edebiliyor sonra olan masum çocuklara oluyor :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen CaNKutSaL » Prş Haz 21, 2007 16:07

ne acı bi duygudur.. lisenin bitişi... eğer liseyi yoğun ve büyük arkadaşlık duygularıyla yaşadıysanız, çalışkan ama neşeli bir sınıfta hocalarla abla-abi kardeş aynı zamanda öğretmen-öğrenci ilişkisi yaşayarak bitirdiğinizde... okul çıkışında eve gitmeyip okulda konferans salonunda öss soruları çözüp testler bittiğinde basket oynamaya başlayıp çok yorulup çantanızdan çıkardığınız bi kaç bisküvi çeşidi ve sprite ile arkadaşlarla oturup bişiler atıştırmak.. ben üni yi de liseyi de yaşayan biri olarak lisenin çok daha güzel olduğunu söyleyebilirim.. belki bu benim lise dönemimden kaynaklanıyo.. hem okulun en çalışkan hem de en tatlı sınıfında çalışkan derken inek olmayan tiplerle beraber geçirdiğim içinidir.. son günü hatırlıyorum da sanki yıkılmıştık... bir hafta toparlayamadım.. bi de o zamanlar cep telefonu lüksdü babalarımızda bile yoktu.. msn hiç yoktu.. sadece ev no ları vardı.. vardı ama çoğumuz üniyi kazandığımız için bi yerlere savrulduk.. o günü hiç unutmuyorum.. çok ağlamıştım.. üç gün ağladım kendime zor geldim... çok kötü olmuştuk.. offf ya kaç yıl geçti ama unutmadım hala...
Kullanıcı küçük betizi
CaNKutSaL
Üye
Üye

İletiler: 42

Önceki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x