gönderen CaNKutSaL » Prş Haz 21, 2007 16:07
ne acı bi duygudur.. lisenin bitişi... eğer liseyi yoğun ve büyük arkadaşlık duygularıyla yaşadıysanız, çalışkan ama neşeli bir sınıfta hocalarla abla-abi kardeş aynı zamanda öğretmen-öğrenci ilişkisi yaşayarak bitirdiğinizde... okul çıkışında eve gitmeyip okulda konferans salonunda öss soruları çözüp testler bittiğinde basket oynamaya başlayıp çok yorulup çantanızdan çıkardığınız bi kaç bisküvi çeşidi ve sprite ile arkadaşlarla oturup bişiler atıştırmak.. ben üni yi de liseyi de yaşayan biri olarak lisenin çok daha güzel olduğunu söyleyebilirim.. belki bu benim lise dönemimden kaynaklanıyo.. hem okulun en çalışkan hem de en tatlı sınıfında çalışkan derken inek olmayan tiplerle beraber geçirdiğim içinidir.. son günü hatırlıyorum da sanki yıkılmıştık... bir hafta toparlayamadım.. bi de o zamanlar cep telefonu lüksdü babalarımızda bile yoktu.. msn hiç yoktu.. sadece ev no ları vardı.. vardı ama çoğumuz üniyi kazandığımız için bi yerlere savrulduk.. o günü hiç unutmuyorum.. çok ağlamıştım.. üç gün ağladım kendime zor geldim... çok kötü olmuştuk.. offf ya kaç yıl geçti ama unutmadım hala...