Soros Beslemelerinden Banu AVAR'a Tazminat Davası

ARI, TESEV, Açık Toplum Vakfı, HYD, Genç Siviller, GTP, SODEV, Bianet, STGM, TÜSEV, MAZLUMDER, STEP, LGBTT, Barış ve Kardeşlik Forumu, Türk Demokrasi Vakfı, LDP, Küresel BAK vesaire...

Soros Beslemelerinden Banu AVAR'a Tazminat Davası

İletigönderen Güncel Meydan » Sal Tem 09, 2013 13:47

TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI'NDAN BANU AVAR'A TAZMİNAT DAVASI!


"GÜN O GÜNDÜR" kitabının 99-103'cü sayfalarında yer alan dava konusu makalenin başlığı "GENÇLİK MUHALEFETİ VE MUHALEFET YARATMAK"!
http://www.guncelmeydan.com/pano/genclik-muhalefeti-ve-muhalefet-yaratmak-banu-avar-t27025.html

Dava dilekçesinden: "Kitabın özellikle 100. sayfasında yayımlanmış olan ve incelemede kolaylık açısından tarafımızca işaretlenmiş bölümlerde şu ibareler geçmektedir:

"ARI grubu, o gün bugün, turuncu faaliyete devam ediyor. Amerikan ve Alman istihbaratından sağladığı finansmanla çeşitli illerde örgütleme faaliyeti yürütüyor, tıpkı Toplum Gönüllüleri Vakfı, TESEV’e bağlı kuruluşlar, Sabancı Vakfı, Bilgi Üniversitesi ve daha onlarcası gibi ‘sızma operasyonu’ sürdürülüyor.

Hepsi batılı istihbarat örgütleriyle yakından ilişkili, onlarca gençlik, kadın, bölücü örgüt destekçisi oluşum, parlamenterler birliğinden, siyasi partilere, lösemi, talasemi, otizm vakıfarı kurarak doktorlara hastalara, sol görüntü altında, işçi sendikalarına , masum eğitim hizmetleri ana başlığıyla ana okulundan başlayarak tüm öğretim sistemine el koyuyor, AB uyum yasaları çerçevesinde ‘Türk istikbalinin gençliğine’ çengel atıyor.."

Resim
Kullanıcı küçük betizi
Güncel Meydan
Üye
Üye
 
İletiler: 584
Kayıt: Pzr Eki 12, 2008 23:12

Şu dizine dön: Türkiye Ağı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x