Star TV, Milliyet ve Vatan'ı alacak Koza Grubu hisselerinin

Star TV, Milliyet ve Vatan'ı alacak Koza Grubu hisselerinin

İletigönderen bozkurtlar diyari » Çrş Şub 10, 2010 12:25

Star TV, Milliyet ve Vatan'ı alacak Koza Grubu hisselerinin gizli talibi


Star TV, Milliyet ve Vatan’a talip olan kim?
Koza Grubu.
Ne iş yapar?
Bir kaç sene öncesine kadar sadece düğün davetiyesi basardı!
Bugünkü durumu?
O matbaaya bir de altın şirketi ilave ettiler.
Peki bu altın şirketi devasa bir
şey mi?
Ödediği vergiye bakılırsa değil, orta boyutlu sıradan bir şirket görüntüsünde!
Koza Grubunun patronu Akın İpek medya ile pek ilgili!
Yine ödediği vergilerden hareketle babadan kalan bir mirası yok ama nakiti bastırıp önce Bugün gazetesini, ardından da Kanaltürk’ü satın aldı ki ikisinin maliyeti onlarca milyon dolar.
Bitmedi, peşi sıra Bugün TV diye de bir haber kanalı kurdu.
İlginç ayrıntı bütün bu medya kuruluşlarının zarar etmesi ve bu zararın yıllık bazda onlarca milyon dolar düzeyinde olmasıdır.
Hal bu iken Akın İpek, medyada büyümeye doymuyor.
Malum bu aralar Star TV, Milliyet ve Vatan’a talip!
Ne garip tesadüf ki bu üç yayın organı da medyanın en çok zarar eden kurumları.. Bunu nereden mi anlıyoruz? Zarar beyan etmelerinden!
Göründüğü kadarı ile Akın İpek bu medya organlarını da alırsa, bugünün tablosuna göre her yıl 50 milyon dolar üstü bir katkı yapacak yani sübvanse edecek!
Peki dünyada hangi işadamı bu küresel ekonomik kriz tablosunda zarar eden ve kâr etmesi zor görünen medya organlarına 500 milyon dolar nakit aktarır?
Akın İpek’ten başkası zor bulunur herhalde?
Gelelim Akın İpek’in bu parayı nereden bulacağı sorusuna?
Kamu bankalarından kredi alamadı çünkü göstereceği teminatı yok.. İlgililer zarar eden gazetenin ipoteği ile verilecek kredinin çok gürültü çıkaracağını söylediler.
Dışarıdan kredi zaten mümkün olmadığı için, Koza Altın’ın halka arzı gündeme getirildi ve SPK bu teşebbüse anında olur verdi.
Sonuç mu?
Dehşet içindeyim!...
ODA TV araştırdı, yaşanan son borsalar çöküşüne rağmen Koza Altın’a 450 milyon dolar üstünde talep gelmişmiş!
Evet yanlış okumadınız; Avrupa’dan, Asya ve Amerikan borsalarına kadar Yunanistan, İspanya ve Portekiz’deki krizler sebebiyle borsa iki seksen yere uzanırken Koza Altın’a rekor ötesi bir talep olmuş!
Bu öylesine bir talep ki Telekom ve Halkbank gibi dev şirketlerimizi bile defalarca sollamış!
Diyeceksiniz ki, Koza Altın’ın eti ne budu ne, sermayesi ortada, böyle bir şey nasıl olur?
Onu biz de anlamadık ama oldu!
Ancak çok önemli bir ayrıntı var! Halka arz edilecek hisselerin yarıya yakın kısmı yurtdışındaki yatırımcılara ayrıldı!
Kafam karıştı zira Koza dediğin Coca-Cola ya da IBM değil ki, ödenmiş sermayesi çok çok az olan sıradan bir Türk firması!
Böyle bir firmaya yabancı yatırımcı niçin yatırım yapsın!
Sahi şimdi birileri çıksa ve gerçekte yabancı yatırımcı yok, içerideki birileri yabancı ambalajı ile Koza’dan hisse alıp aslında Star TV, Milliyet ve Vatan’ı satın almak için nakit denkleştiriyor. Bu gazetelerin gerçek sahipleri de onlar olacak dese ne cevap vereceğiz!
Akın Bey bu kuşkuda olanlara cevabınız olursa söz, virgülüne dokunmadan yayınlayacağım


YAZIK...
TEKEL işçileri şeytan ve PKK’lı imiş!
Başlığa şaşırdınız değil mi, elbette böyle bir söz bana ait olamaz.. Peki kime mi ait? Kimsesizlerin kimsesi olacağız diye milletten oy talep edip iktidar olan AKP’nin bakanı Hayati Yazıcı’ya.. Vallahi ayıp, TEKEL işçisi müktesep hakkında ısrar etti diye yapılan bu şeytan ve PKK’lı benzetmesi ayıbın ötesinde günah ve de bühtandır... Bu hadise ile görülmüştür ki AKP kendine karşı olmayı adeta şeytanla saf tutma biçiminde algılıyor ve sunuyor. Emin olun bu işçiler şayet grev yapmayıp AKP’nin dediklerini yerine getirmiş olsaydı, şeytan yerine melek olarak takdis edileceklerdi.. En doğal demokratik hakkın kullanımına bile şeytan ithamında bulunanlara demokrat diyenlere yazıklar olsun!

Sabahattin ÖNKİBAR / 10 Şubat 2010
Kaynak:http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/yazargoster.php?haber=11998
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye
 
İletiler: 570
Kayıt: Cum Ara 19, 2008 11:27

Re: Star TV, Milliyet ve Vatan'ı alacak Koza Grubu hisselerinin

İletigönderen yigitler » Çrş Şub 10, 2010 21:11

Gozunu toprak doyursun Akin Ipek! Cok degil 2-3 yil once bu zat dugun davetiye basan bir matbaanin sahibiydi, nasil bu kadar zengin oldu ki televizyon kanali kurabilsin? Bu degirmenin suyu nerden geliyor? Hayati Yazici'ya gelince, eger seytan ve PKKci ariyorsa sadece kendi partisindeki saz arkadaslarina baksin.
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye
 
İletiler: 600
Kayıt: Pzr Ara 07, 2008 21:41


Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

cron

x