Suçlamalıyız!..

Suçlamalıyız!..

İletigönderen teşkilat » Pzt Ağu 31, 2009 23:27

Suçlamalıyız!..

ABD’de yaşayan Fethullah Gülen, Ergenekon’u yakından izliyor. Ergenekon davasının Türkiye’de henüz “istenen noktaya”!! gelmediğini söyleyen Gülen, emekli generallerin tahliye edilmesi konusunda Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ni hedef aldı. Gülen, bu işin içinde bir GATA’kulli var” dedi.

Sabah gazetesi yazarlarından Mahmut Övür “Ergenekon’da bir GATA’kulli var” başlığıyla yayımlanan yazısında, Gülen’in “Hükümeti zora sokmamak için ülkeye dönmeyi düşünmüyorum. Hissi hareket edilmemeli. Olabilecek sıkıntıları hükümete fatura ederler. Yargının en sıkıntılı zamanlarında beraat aldım.Hukuken bir sorun yok dönmemde ama !!!... Bizler üzerimize düşeni yapmalıyız” sözlerine yer verdi.

Gülen, “Ergenekon Terör Örgütü” iddiasıyla açılan dava ve süren operasyonları ise şöyle değerlendirdi:

Cengiz Çandar söyledi, yatay geçiş, yani yatış geçişi var.‘Bu işin içinde bir GATA’kulli var.’ Hükümete karşı da bazı hesaplar seziliyor. Bunlar iyi şeyler değil.

Övür, üç kişi arasında geçen sohbette Gülen’i de ilk kez “GÜLERKEN” gördüğünü yazdı.

GAZİ MUSTAFA KEMAL ŞÖYLE DER:KANINI TAŞIYANDAN BAŞKASINA İNANMA.(Atatürk ihtilali s.373)

Gülen'e CIA KEFİL

George Fidas; CIA'dan Analiz ve Prodüksüyon Direktörü olarak emekli oldu. CIA'nın Balkan politikaları uzmanı ve halen Washington Universitesi Uluslarası İlişkiler Bölümü'nde ders veriyor.

Graham Fuller: Eski CIA ajanı ve yine eski "National Intelligence Council" (Ulusal İstihbarat Konseyi) Başkan Yardımcısı. "RAND Corporation"da danışmanlık hizmeti veriyor.
Morton Abramowitz; ABD'nin eski Ankara Büyükelçisi.

CIA ajanları ile Fethullah'ın bu "güven" ilişkisinin, elbette geçerli nedenleri vardır. Bunun en bilinen nedeni, Gülen'in Amerikan islamcılığının savunucusu ve yayıcısı olmasıdır.Ki, 2003 yılında ülkemize gelen, Graham Fuller Fethullah Gülen'i de şu sözlerle savunuyordu; "Fethullah Gülen'in radikal İslamcı olduğunu düşünmek bana zor geliyor. Kesinlikle değil, bu yöndeki görüşlere katılmıyorum" dedi. Elbette Fuller haklıydı, Gülen'in islamcılığını tarif edecek kelime, "Radikal İslamcılık" değil, ancak "Amerikan İslamcılığı" kelimesi olabilirdi. Gülen islamcılığı, Amerika için çok gerekli ve yararlı bir islamcılıktı. O süreçte Türkiye'de aranır durumda olan Gülen'in Amerika tarafından iade edilmemesinin nedeni de buydu.

MÜSLÜMANLARI AMERİKAN EMPERYALİZMİNE PEŞKEŞ ÇEKEN GÜLEN

2003 rakamlarına göre, Gülen'in denetiminde dünyanın dört bir yanındaki dershane ve okul sayısı 570'dir. Bu okulların ne işe yaradığına ilişkin fikir verebilecek örneklerden biri Rusya Federasyonu'nda yaşananlar olmuştu.Kuşkusuz ki, Gülen'e CIA'cıların kefil olmasının nedenleri var. Bunun başında Gülen'in dünyanın çeşitli bölgelerinde kurduğu okullar ve dershanelerde Amerikan politikalarının yayılmasına hizmet etmesi, Amerikan çıkarları için çalışıyor olması geliyor.Rus gizli servisi, bu okullarda Rusya Federasyonu'nun ulusal güvenliğine aykırı eğitim ve öğretim yapıldığını söylüyor, bu okullarda çalışan öğretmenlerin, ABD ve İngiltere adına ajanlık yaptığı, Türk devletlerinde darbe girişimlerine karıştığının saptandığı açıklanıyordu.Bu özellikleri nedeniyle Amerikancı 12 Eylül cuntası tarafından önleri açıldı, geliştirildiler. Bu özellikleri nedeniyledir ki, sözde Fethullah Gülen aranır durumda iken, polis başta olmak üzere, düzenin içindeki kurumlaşmalarına ses çıkarılmamıştır.

Kendisini Müslüman diye tanımlayanların, Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren Amerika'nın karşısında olması gerekir; fakat Gülen değil karşısında olmak, okullarıyla, elindeki basın yayın araçlarıyla Amerikan politikalarını halklara empoze etmeye çalışan bir politika izlemiştir.Amerika'yla aynı ağızla, Müslüman halkların işgale karşı direnişleri "terör!" diye tanımlandı, Amerika'ya karşı olan her şey "terör!"dü!...

AMERİKA KENDİ TERÖRÜNÜ YARATTI!

Tarihin resmen açıklanan biçimine göre,CIA, Afganistanlı mücahitlere yardıma 1980'de Sovyetler Afganistan'ı işgal ettikten sonra başlamıştır.Fakat gerçek tümden başkadır.Şöyle ki: Başkan Carter'ın Afganistan'daki Sovyet yanlısı yönetimin düşürülmesi için imzaladığı ilk gizli yardımın tarihi 3 Temmuz 1979'dur.Siyonist Yahudi Brzezinksi ve CIA İslamcı mücahidleri Sovyetlere karşı silahlandırdı.Brzezinksi Sovyetlere karşı kullanılacak silahları Ladin'e kendi elleriyle 3 ŞUBAT 1980'de Hayber Geçidinde teslim etmişti.
11 EYLÜL 2001'de Amerika kendi yarattığı terörün meyvelerini toplamak için ilk adımı atıyordu..Amerikan hükümetinin araştırmasına ve 11 Eylül Komisyon Raporu'na göre yolcu uçakları Usame Bin Ladin'in lideri olduğu EL KAİDE terör örgütünün 19 üyesi tarafından kaçırıldı ve eylem gerçekleştirildi.

Amerika ihtiyacı olan haçlı seferine 11 Eylül saldırıları sayesinde başladı. 11 Eylül "Çağların fırsatı" yeni Pearl Harbor diye nitelendirildi.

ABD Başkanı Bush, 11 Eylül 2001'deki saldırılardan sonra 17 Eylül'de yaptığı bir açıklamada, ''bu HAÇLI seferi, terörizme karşı bu savaş, zaman alacak'' demişti.
Büyük Ortadoğu projesinin gerçekleşmesine bir neden bulundu TERÖR! VE DEMOKRASİ!.Sınırları değiştirilmesi gereken bazı ülkeler teröristi.AFGANİSTAN VE IRAK işgal edildi...KUVEYT'İ AMERİKAN SİLAHLARIYLA İŞGAL EDEN SADDAM AMERİKA TARAFINDAN ASILDI.

1984 VE PKK Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı ilk geniş çaplı kanlı eylemi,Şemdinli-Eruh Baskını oldu.PKK terör örgütü eylemlerini Batının himayesinde sürdürmeye devam ediyor.ABD Türkiye'nin Güneydoğu'daki sıkıntılarının çözümü için gerekli olan şeyi söylüyor:Federal Çözüm

Bölünmüş Türkiye!

Paul Henze CIA raporu doğrultusunda Türkiye'ye Sevr'de olduğu gibi federasyon adı altında bölünmeyi öneriyordu.

28 Şubat 2007'de AKP iktidarının müttefiki ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice da, geçen yıl ağzındaki baklayı çıkarmış ve değişik tarihlerde, Irak toprakları içindeki Kürt bölgesinden “Kürdistan” diye bahsetmişti.

Cheney ise şöyle konuşmuştu: “Kürdistan`a da gitme fırsatını buldum. Bu, benim Kürdistan`a ilk ziyaretim oldu. Orada Başkan (Mesud) Barzani ile zaman geçirdim.

Bugün ittifak halinde olan Siyonizm,ABD,AB emperyalizmine karşı olanlar neyle suçlanıyor?
AMERİKA 1922'DE BAKIN VATANINI SAVUNAN ULU ÖNDERE NASIL ŞEREFSİZCE SALDIRIYOR.

3 ŞUBAT 1922 NEW YORK TİMES:
Senatör Kıng: "MUSTAFA KEMAL DENEN HAYDUTUN VAHŞET VE ZULMÜNE KARŞI ÇIKMALIYIZ"

18 EYLÜL 1922 ABD Dışişleri, son olaylar karşısında görüşlerini bildirdi.TÜRK ZAFERİ ABD'NİN ORTADOĞU'DAKİ ÇIKARLARINI TEHLİKEYE SOKABİLİR.

29 EYLÜL 1922 ABD Dışişleri Bakanlığı'nın görüşü:TÜRKİYE KAPİTÜLASYONLARI KALDIRMAYA, İSTANBUL'A YERLEŞMEYE KALKIŞIRSA BUNA ENGEL OLUNMALI, MUSTAFA KEMAL'İ BARIŞ DÜŞMANI, ORTALIĞI KARIŞTIRICI OLARAK SUÇLAMALIYIZ!!!

Eray ALP
Toplumsal Haber/09 Mart 2009

http://toplumsalhaber.net/haberoku.php?id=145190

(eski bir yazı...ama özellikle son günlerde demokrasi şaklabanlarının şu sözleri dikkatimi çekiyor!
Diyorlar ki "Ergenekon bitmeden Kürt sorunu çözülmez!..") gerisini siz yorumlayın...
En son teşkilat tarafından Pzt Ağu 31, 2009 23:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kez düzenlendi.
Kullanıcı küçük betizi
teşkilat
Üye
Üye

İletiler: 121

Re: SUÇLAMALIYIZ!..

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 31, 2009 23:31

Lütfen kaynak ekleyiniz (haberin/yazinin baglanti adresi (linki)).

Ayrica köse yazilarinda yazarin ismini ve yazinin tarihini paylasiniz.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x