Susuyorumm İşte..

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Susuyorumm İşte..

İletigönderen |Cansu| » Cmt Ara 08, 2007 23:08

Susuyorum artik derin derin nasilda konusmak istiyorum oysa,
saatlerce susmadan konusmak istiyorum, tüm biriktirdiklerimi
en basindan baslayip sonuna kadar anlatmak istiyorum
anlatman yetmez, anlasilmakta istiyorum

Bir el istiyorum basimda...
Saclarima dokunsun istiyorum tüm bedenimden söküp alsin yalnizligimi tilsimiyla, bir el istiyorum dokunsun saclarima yumusacik alsin tüm donukluklari usulca

Bir göz istiyorum gözlerimde...
Anlamsiz bakan gözlerimin icini görsün, hala arkalarda kalmis isik hüzmelerinin icine dalsin cikarsin tüm umutlarimi eski sandigin icinden acsinda isigi ile umut olsun yolarima, yolum olsun yordamim olsun istiyorum

Biz omuz istiyorum
Basimi yaslayip uzun uzun aglayabilecegim, yillardir biriktirdigim hüzün tanelerini tek tek döke bilecegim bir omuz istiyorum
Ona yaslaninca herseyi unutmak istiyorum, sicacik olmak icimi huzur kaplasin istiyorum, hic konusmadan saatlerce orada kalmak, hic konusmadan anlasabilmek istiyorum.

Biliyorum ne cok sey istiyorum,
bunlarin sadece puslu bir hayal oldugunu da biliyorum.

Ben hüzünlerimi geri istiyorum..............
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x