T.Özkan, G.Çapan, A.Serdar gözaltında

Genel & Güncel Konular

T.Özkan, G.Çapan, A.Serdar gözaltında

İletigönderen İlteriş » Sal Eyl 23, 2008 7:15

Icerikte haber kaynagi internet sitesinin verdigi hatali bilgiler bulundugundan buradaki gonderi tarafimdan kaldirilmistir.
En son İlteriş tarafından Cmt Eyl 08, 2012 0:37 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen DevUyandi » Sal Eyl 23, 2008 7:54

Ilginc..Ergenekon'un dibe vurdugunun gostergesi mi acaba bu? Sonunda Tuncay Ozkan'a kadar dustugune gore...
Neyse adamcagiz sevinmistir herhalde, zira bir hayli uzuntu yapmisti, kendisinin neden bir turlu adam yerine konulup da alinmadigi konusunda.
Tv'de gordugum kadariyla digerlerine yapilan imtiyazli polis eskortunun ona yapilmadigi dikkatimi cekti. Ne kollarina girilip cekistirildi ne de asagilayici bir sekilde basindan, ensesinden egilip bukulmedi.
Artik oradan cikip da belli bir sayginlik ve guvenilirlik kazandiktan sonra yeni projesine baslar herhalde..
Kullanıcı küçük betizi
DevUyandi
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen İlteriş » Sal Eyl 23, 2008 8:05

DevUyandi arkadasim, siz hic gozaltina alindiniz mi? Ozgurlugunu kaybetmenin, gecici bir sure de olsa kaybetmenin basit birsey oldugunu mu dusunuyorsunuz? Tuncay Ozkan'in veya baska bir insanin gozaltina alinmadigi icin uzulebilecegi yalanini kim soyledi size? Eger bunun bir prim yapma yolu oldugunu dusunuyorsaniz, neden bugun en yakin karakola gidip "Ergenekon'un Tetikcisiyim" vs deyip kendinizi de iceri attirmiyorsunuz?
Kusura bakmayin ama bu denli insanlik disi yorumlar midemi bulandiriyor.
Samimi soyluyorum. Saygilarimi sunamiyorum:-(
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen DevUyandi » Sal Eyl 23, 2008 9:28

Burasi, esime dostuma ozel bir caba gosterek tavsiye ettigim ve verdigi hizmete saygi duydugum bir site.
Duzeysiz kisisel hakaretlerin dondugu bir platforma donusturulmesi yazik olur.
Kullanıcı küçük betizi
DevUyandi
Üye
Üye

İletiler: 68

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eyl 23, 2008 10:16

gokturkmehmet, Eruygur Pasa ile okudugunuz diger yorumlarin hala etkisinde oldugunuzu düsünüyorum. Zira, Tuncay Özkan'in aylardir "Beni de alin" diye "haykirdigini" bilmeyenimiz yok. Hele ki Sisi'nin alinisindan sonra bayagi bir sIkInti yaptigini ben de düsünmüyor degilim. Tuncay Özkan'in samimiyetine güvenmemekle birlikte hic kimsenin fasist düzen icerisinde hukuki dayanagi olmadan gözaltina alinmasini tasvip edemeyiz elbette.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen kaye » Sal Eyl 23, 2008 10:28

Aşağıdaki adreste "beni de alın" dediği konuşmalardan birini video olarak bulabilirsiniz..

Bakınız..

..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

gestapo sorgulamalari

İletigönderen mustafat » Sal Eyl 23, 2008 13:20

Türk-Kan yazdı:gokturkmehmet, Eruygur Pasa ile okudugunuz diger yorumlarin hala etkisinde oldugunuzu düsünüyorum. Zira, Tuncay Özkan'in aylardir "Beni de alin" diye "haykirdigini" bilmeyenimiz yok. Hele ki Sisi'nin alinisindan sonra bayagi bir sIkInti yaptigini ben de düsünmüyor degilim. Tuncay Özkan'in samimiyetine güvenmemekle birlikte hic kimsenin fasist düzen icerisinde hukuki dayanagi olmadan gözaltina alinmasini tasvip edemeyiz elbette.

Tuncay Özkan "beni de alin" dedi diye Gestapo kovusturmalarini andiran Ergenekon sorusturmalari mizah konusu mu olacak? Muhalif fikirler üzerinde uygulanan bu korkunç Engizisyon baskisini daha rahat mi sindirecegiz?

Olan gayet açik: Van rektörü ve Semdinli olaylarinda oldugu gibi, Ergenekon sorusturmalarinda da AKP himayesine aldigi kukla savcilarini muhalif fikirlilerin üzerine saliyor. insanlar gecenin bir saatinde yaka paça tutuklaniyor, hiçbir iddianame olmadan aylarca içeride tutuluyor. Bu arada da yandas basin hiçbir ölçü etik tanimadan tutuklananlara düz gidiyor. Tam bir yargisiz infaz!

Sloganlar hep ayni: darbe, demokrasi. Adalet bakanligi hukuksuz islem yapan, masal gibi iddianame yazan Ergenekon savcilarinin denetlenmesine ve yargilanmasina engel oluyor.

Olan biten aynen Hitler'in hükümeti ele geçirdigi yillardaki polis baskisini andiriyor. isin sakaya veya hafife alinacak bir yani yok. Bu is kaniksamaya ise hiç gelmez, bu olabilecek en kötü sey.
Kullanıcı küçük betizi
mustafat
Üye
Üye

İletiler: 153

İletigönderen İlteriş » Sal Eyl 23, 2008 15:15

Burasi, esime dostuma ozel bir caba gosterek tavsiye ettigim ve verdigi hizmete saygi duydugum bir site.
Duzeysiz kisisel hakaretlerin dondugu bir platforma donusturulmesi yazik olur.
kusura bakmayin ama samimi duygularimi ifade etmekle hickimseye hakaret etmis olamam! Ben insanlarin iceri tikilmasini alay konusu yapan hickimsenin suyuna gitmek zorunda degilim, esasen duzeysiz olan da bunlarin ta kendileridir. Bu siteyi ben de tanidigim herkese tavsiye ettim. Ayrica tepkim sizin kisiliginize degil, belli bir fasizan anlayisadir.

Muhalif fikirler üzerinde uygulanan bu korkunç Engizisyon baskisini daha rahat mi sindirecegiz?

Mustafat tesekkurler, hislerime tercuman oldunuz.

Kaye ve Turkkan,

Ergenekon davasi Fasizmine karsi duyarliliginizi biliyorum. Bununla birlikte "beni de alin!" soylemi konusunda ayni dusunmuyoruz. Nitekim bu bir serzenistir ve sahsen ben bile, bu alcak iftira kampanyasinin magdur ettigi insanlarimizi gordukce bir tepki ve protesto olarak soylemisimdir. Bu "Ergenekon denilen bu sorusturmanin adil oldugunu dusunmuyorum"un bir baska ifadesidir.

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Sal Eyl 23, 2008 15:36

ne olursa olsun su anda miletin tepesinde boza pisirmeye baslayan bu tutuklamalari siddetle kiniyorum.medeniyetten bahseden arkadaslara da yakistiramiyorum.bizde akp gibi hirsizimizi,katilimizi, yolsuzumuzu savunalim demiyorum.ozkan ne yapti bir hata tamam buyuk hata ama bu demek degilki bu yapilan tutuklama ve yargilama sekilleri dogru..onemli olan neden tutuklandigi..gerekcesi ve gosterilen muamelelerdir.oh cekmeler ic acitiyor tarzini begenmeyebilirsiniz ama bu kadarini hakettimi bilemiyorum???evet fasizme karsi olan herkes akp ye direnmeli...aksi taktirde gelecek hic aydinlik olmayacak...bir okuyun bakalim dunku hurriyetteki ermenin guardian a ne konustugunu da ondan sonra ozkana bu salvolari sallyin... birlik zamani...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eyl 23, 2008 15:38

gokturkmehmet, iletilerime bir göz atarsaniz benim de defalarca sayin savciya olan kirginligimi dile getirdigimi, siranin neden hala bize gelmedigine üzüldügümü belirten yazilar görürsünüz. Hissiyatimiz birdir.

Fakat mevzu Tuncay Özkan olunca DevUyandi'nin kinayeli sözlerinin arkasindaki düsüncelerini de anlayabiliyorum. Kendisinin yasanan fasizmi savundugunu sanmiyorum :)
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen ŞeyhBedrettin » Sal Eyl 23, 2008 16:02

"Eğer halk Totaliter bir rejim istiyorsa,buna saygı duymalıyız" diyen RTE heralde aldığı %47 oyun bu anlama geldiğini zannediyor sanırım.Ve hayalininde Faşist düzen olduğu aslında sinirli,şantajcı,halkı azarlayan hallerindende belli oluyor.

RTE ve tayfası belliki 27 Mayıs 1960 ihtilalini okumamışlar..
Kullanıcı küçük betizi
ŞeyhBedrettin
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Çetin Taş » Sal Eyl 23, 2008 19:12

Arkadaşlarım.Neyi tartışıyorsunuz Allah aşkına?Tuncay Özkan'ın fikirlerine katılmıyor ve yaptıklarını eleştiriyorsunuz diye gözaltına alınmasına alkış mı tutacağız?Elbette Tuncay Özkan'ın adı zaten taa İlhan Selçuk gözaltına alındığında Fehmi Koru tarafından,Şamil Tayyar tarafından,bir kısım medya tarafından yazılmıştı,ima edilmişti.Şahsen halen gözaltına alınmamış olmasına ben de şaşırmıştım.Çünkü gözaltına alınan kişilerin çoğu ile doğrudan ya da dolaylı organizasyonlarını takip etmiştik geçtiğimiz yıllarda.

Ayrıca Tuncay Özkan'ın beni de alın şeklindeki seslenişini reklam yapmak,reklam olmak şeklinde yorumlayanlarınıza da şaşırıyorum.FAŞİZMİN AYAK SESLERİNİ 14 aydır dinliyoruz ve bu ayak sesleri gittikçe daha da yüksek çıkıyor.
Lütfen doğruya doğru,yanlışa yanlış diyelim arkadaşlar.

Devuyandı vatandaşım.Yorumunda ki alayı yakışıksız buldum.Sitemiz dürüst ve özüsözü bir arkadaşların yorumlarını ve tartışmalarını her zaman takdir eder.Umarım bundan sonraki yorumlarınız ve tartışmalardaki yazılarınızla en azından benim beğenimi kazanırsınız.En azından bu zamana kadar her görüşe açık bir tartışma forumu olmamıştır.Kemalist,vatansever,milliyetçi,aydın insanlara açık;liboş,Kürtçü,şeriatçı,Fettullahçı,Adnan Hocacı,yavşak insanlara kapalı bir forumdur burası.Senin de vatanını,milletini yücelten yazılarını okumak ve bizlerin bölünerek değil birleşerek güçleneceğimizi anlaman(anlamayan diğerlerinin de anlamaları)umuduyla.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eyl 23, 2008 19:26

Çetin, hayirdir, burada alkis tutan birisini mi gördün, heyecanlanmissin? :) Bu platformda icinde bulundugumuz fasist düzene kendimizce mücadele veren bizler mi alkis tutacagiz böyle bir duruma?

Tuncay Özkan'in her hareketi reklam kokuyor. Eger Türkiye'de hala Tuncay Özkan'in samimiyetine inanan varsa farkli kulvarlardayiz demektir. Tuncay Özkan'mi kurtaracak bizi fasizmden, tam aksine kendisi kendi dalinda hizmet etmiyor mu düzene? Ve DevUyandi'ya katiliyorum.
Artik oradan cikip da belli bir sayginlik ve guvenilirlik kazandiktan sonra yeni projesine baslar herhalde..

Ergun Poyraz 1,5 yildir iceride yatarken, Eruygur Pasa'mizin akibeti belli degilken, bu fetullahci gladyo Okkir'larin cesetlerini teslim etmisken Tuncay Özkan'in yasini tutacak degilim.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen Tsigalko » Sal Eyl 23, 2008 20:22

Burada ki birçok arkadaşım bilir en başından beri Tuncay ÖZKAN'ın projelerini desteklerdim.Yalnız karakteri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bilmiyorum nedendir hiç samimi gelmiyordu.Bu olaya bakacak olursak.Tuncay ÖZKAN'ın içeri alındığına üzüldüm ama niye?Çünkü diğer içeri alınan büyük yazarlarımız,aydınlarımız ve Paşalarımızla aynı kefeye konuldu bu bakıma üzgünüm yoksa.
Çetin abiyi anlıyorum onun söylemek istediği olay bizden birisi içeri alındı niye böyle tepki gösteriyorsunuz.Ama benim gönlümden geçen bu adam kesinlikle bizden değildir.
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen shadow39 » Sal Eyl 23, 2008 20:57

Tuncay Ozkan falan bahane.hepsi goz boyama.Halkin onune yem suruyorlar akillari sira
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x