Türk-Kan yazdı:gokturkmehmet, Eruygur Pasa ile okudugunuz diger yorumlarin hala etkisinde oldugunuzu düsünüyorum. Zira, Tuncay Özkan'in aylardir "Beni de alin" diye "haykirdigini" bilmeyenimiz yok. Hele ki Sisi'nin alinisindan sonra bayagi bir sIkInti yaptigini ben de düsünmüyor degilim. Tuncay Özkan'in samimiyetine güvenmemekle birlikte hic kimsenin fasist düzen icerisinde hukuki dayanagi olmadan gözaltina alinmasini tasvip edemeyiz elbette.
kusura bakmayin ama samimi duygularimi ifade etmekle hickimseye hakaret etmis olamam! Ben insanlarin iceri tikilmasini alay konusu yapan hickimsenin suyuna gitmek zorunda degilim, esasen duzeysiz olan da bunlarin ta kendileridir. Bu siteyi ben de tanidigim herkese tavsiye ettim. Ayrica tepkim sizin kisiliginize degil, belli bir fasizan anlayisadir.Burasi, esime dostuma ozel bir caba gosterek tavsiye ettigim ve verdigi hizmete saygi duydugum bir site.
Duzeysiz kisisel hakaretlerin dondugu bir platforma donusturulmesi yazik olur.
Muhalif fikirler üzerinde uygulanan bu korkunç Engizisyon baskisini daha rahat mi sindirecegiz?
Artik oradan cikip da belli bir sayginlik ve guvenilirlik kazandiktan sonra yeni projesine baslar herhalde..
Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk