Tabancan Bende Hasan Tahsin / Teoman ALİLİ

Tabancan Bende Hasan Tahsin / Teoman ALİLİ

İletigönderen Türk-Kan » Pzt May 16, 2011 2:47

Tabancan Bende Hasan Tahsin

TEOMAN ALİLİ

Ben de gazeteciyim Kahraman Hasan Tahsin, bugün de ülkemiz açık tehdit altında. Yine aynı insanlar kuşattılar her tarafımızı, kalelerimiz zaptedildi, tersanelerimize girildi ve en kötüsü Kahraman Hasan Tahsin, en kötüsü komutanlarımız esir edildi. Hem de yine aynı yerde İstanbul’da. Mahkemeler kuruldu başına Nemrut Mustafa’lar getirildi, yazanlar hapsedildi, vatanseverler sürüldü yine, aynı şeyler oluyor Kahraman Hasan Tahsin ama senin gibiler yine yaşıyor. Hepimiz başkaldırmışız hazırız pusudan çıkmaya.

HAÇLI PADİŞAH

Padişahlar çıktı yine piyasaya daha dün Hz. Eyüp’e benzettiler haçlıları öven padişah namzetlerini üstelik o namzetler şehzadelerine kadırgalar aldı. Padişah namzetleri yine son padişah gibi hizmetlerine girdi emperyalistlerin. Son padişahın zamanında ki gibi haritalar çizmeye başladılar, bizi bölmek için saldırmaya başladılar sözde dostlar. Eskiden mazlumun kılıcı derlerdi Türk askerine şimdi padişah namzetleri haçlının kılıcı yapmaya çalışıyor Mehmetçiği.

MERAK ETME

Merak etme Kahraman Hasan Tahsin, namludadır kurşun, eldedir kalem. Kalemin yettiği yere kadar kalemle, kalemin yetmediği yerde senden devraldığım bilinçle mücadele devam edecek. Teslimiyet yok bilirsin bilirler, yenilmek yok tanırsın tanırlar, ölüm yıldönümünde and içiyorum Kahraman Hasan Tahsin bir gün yine girmeye kalkarlarsa tabancan bendedir.


TEOMAN ALİLİ, 15 Mayıs 2011
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Teoman ALİLİ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x