Tanık olduğumuz şey “Batı'nın Müslüman Ülkelere Karşı Soykırım Savaşıdır.”

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Tanık olduğumuz şey “Batı'nın Müslüman Ülkelere Karşı Soykırım Savaşıdır.”

İletigönderen MİLLİ KURT ATILIMI ! » Prş Şub 08, 2024 9:29



Bu makale, başlığın altındaki "Translate Website" butonu ile Türkçeye de çevriliyor. Müslüman nüfusun en azından 100 milyon azaltıldığını da hatırlayarak okuyalım.

https://www.globalresearch.ca/was-911-a ... st/5843516




Aşağıdaki vurguya dikkat edin:

“ Amerikalılara ve Yahudilere karşı soykırım niyeti”

iddia edilen bir olayın parçası olarak

"İslam'ın Batı'ya karşı medeniyet savaşı" .

Filistin 2023: “Tersi” Değil mi? Tanık olduğumuz şey “Batı'nın Müslüman Ülkelere Karşı Soykırım Savaşıdır.”
Usame bin Ladin'in “Kıyamet Terörizmi”, Amerika'nın “Terörizme Karşı Küresel Savaş” ını, yani 11 Eylül sonrası ABD'nin Müslüman ülkelere karşı (desteğiyle) yürüttüğü çok sayıda “insani savaş” ve “terörle mücadele operasyonlarını” yürütmesine bir gerekçe sağladı. İsrail) son 22 yılda milyonlarca kişinin ölümüyle sonuçlandı.

Yaklaşık 50 ülkenin ve dünya nüfusunun dörtte birinin oluşturduğu İslam dünyasına karşı kutsal bir haçlı seferi başlatıldı.

Buna karşılık, “ Terörle Mücadele” son yirmi yıl boyunca Afrika, Orta Doğu ve Güneydoğu Asya'da ABD askeri üslerinin kurulmasının gerekçesi olarak kullanıldı.

“Terörle mücadelenin” dile getirilmemiş hedefi, Müslüman ülkelerin geniş petrol ve gaz rezervlerine el koymak ve bunları ele geçirmektir.




Note the emphasis on:

“genocidal intent against Americans and Jews”

as part of an alleged

“civilizational war of Islam against the West”.

Palestine 2023: Is It Not “The Other Way Round”? What We Are Witnessing Is “The Genocidal War of the West Against Muslim Countries.”
Osama bin Laden’s “Apocalyptic Terrorism” has provided a justification for the waging of America’s “Global War on Terrorism”, i.e. the numerous post 9/11 U.S. led “humanitarian wars” and “counter-terrorism operations” against Muslim countries (with the support of Israel) in the course of the last 22 years, which have resulted in millions of deaths.

A holy crusade was launched against the Muslim World of approximately 50 countries and one quarter of the World’s population.

In turn, “Counterterrorism” has been used in the course of the last twenty years as a justification for the establishment of U.S. military bases in Africa, the Middle East and South-East Asia.

The unspoken objective of “counter-terrorism” is to confiscate and appropriate the extensive oil and gas reserves of Muslim countries.




Kullanıcı küçük betizi
MİLLİ KURT ATILIMI !
Üye
Üye
 
İletiler: 311
Kayıt: Çrş Kas 03, 2021 12:10

Re: Tanık olduğumuz şey “Batı'nın Müslüman Ülkelere Karşı Soykırım Savaşıdır.”

İletigönderen MİLLİ KURT ATILIMI ! » Cum Şub 09, 2024 11:32



Yaklaşık 50 ülkenin ve dünya nüfusunun dörtte birinin oluşturduğu İslam dünyasına karşı kutsal bir haçlı seferi başlatıldı.


Kullanıcı küçük betizi
MİLLİ KURT ATILIMI !
Üye
Üye
 
İletiler: 311
Kayıt: Çrş Kas 03, 2021 12:10


Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x