Taraf'a Fethullahçı desteği

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Cum Nis 11, 2008 22:03

'Hoca Efendi gazeteyi beğenirse, destek için talimat verecek' sözü gerçek oldu.

Yayına başladığı günden bu yana, üzerindeki spekülasyonlar bitmeyen Taraf Gazetesi'ne, Fethullahçıların kurumları bugün iki tam sayfa ilan verdi. Arka sayfanın tamamını Türkiye Finans kapattı. Renkli iç sayfada ise "Efendimiz" adlı kasetin tanıtımı yapıldı.

TARAF Gazetesi, bugün iki tam sayfa reklamla 'moral' buldu. Gazeteye, Fethullahçılara yakın olan iki kurum tarafından reklam verildi. Türkiye Finans ile Fon Müzük Yapım'ın piyasaya sürdügü "Efendimiz" adlı kasedin tanıtım reklamları gazetede yayımlandı. 12 sanatçının, Hazreti Muhammed'e ithaf ettiği ilahilerin yer aldığı kaset reklamında "Bir gülün kokusunda seni duyduk dün gece" ifadeleri de yer aldı.

Öte yandan, bilindiği üzere, Taraf Gazetesi yayına başladığı ilk günlerde, Fethullah Cemaati'nin önde gelen isimleri, yöneticilere "Hoca Efendi gazeteyi inceliyor. Beğendiği taktirde, destek olunması ve alınması için talimat verebilir" demişlerdi.

Özellikle son dönemde 'andıç' haberleriyle dikkat çeken Taraf'ın bugün yayımlanan iki reklamla birlikte, "cemaat desteği"ne kavuştuğu da ortaya çıktı.

Resim

Resim

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen zaman » Cmt Nis 12, 2008 10:23

08.12.2007
Bu 'Taraf'tan Bakınca

Hikmet ÇETİNKAYA/Cumhuriyet

39 yaşında gazete patronu olmak ve günlük gazete yayımlama yürekliliğini göstermek öyle her babayiğidin yapacağı iş değildir...

"Zaman gazetesi" bayilerde 20-25 bin satar ; YAYSAT üzerinden ise yapılan "abone geçişiyle" 600 bin satıyor gibi gösterir...

Akın İpek' in gazetesi "Bugün" parasız dağıtılır...

"Taraf gazetesi" nin satış değeri ise 1 YTL'dir...

Bir dostum dün telefon etti ve şu soruyu yöneltti bana:

"Bugün Türkiye'nin belli başlı yayınevleri var. Örneğin Can, Remzi, Bilgi, İnkılap gibi. Yayımladıkları kitaplar çok satıyor. Ancak hiçbirisi günlük gazete çıkarmayı göze almıyor. Yayıncılık başka, günlük gazete çıkarmak başka..."

Dostum haklıydı!..

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Etyen Mahcupyan hem Zaman yazarıydı, hem de "Taraf gazetesi" nde at yarışı tahminleri yapıyordu.

Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Yasemin Çongar , ABD Dışişleri'nden emekli olan eşini Washington'da bırakıp İstanbul'a gelmişti...

Üstelik "Milliyet" gibi bir gazeteden ayrılıp "Taraf" a geçmek için.

Çok iyi bir "söyleşi" yazarı olan Neşe Düzel "Taraf" ı tercih edip Radikal'den ayrılmıştı...

Burada bir üç nokta koyayım...

Neşe Düzel "ocaktan yetişen" Fethullahçı Hüseyin Gülerce' ye soruyor:

"Amerika sizin (yani Fethullahçıların) Kürt meselesine yaklaşımınız konusunda ne düşünüyor?"

Gülerce:

"Biz Kürt meselesinin demokrasi içinde, eşit vatandaşlık yoluyla çözülmesini istiyoruz. Bu Amerikan sistemi zaten. Onlar da eşit vatandaş olarak yaşıyorlar."

Bu sözleri nasıl yorumlarsınız?

Amerikan sistemi ve demokrasi içinde eşit yurttaşlık...

Gülerce, ABD'de eyalet sistemi olduğunu bilmez mi? Yoksa Fethullahçılar eyalet sistemini mi savunuyor Türkiye'de?

Şimdilerde moda şu : Üniter devlet yapısı içinde demokratik hak ve özgürlükler...

Ulus devleti "iğdiş" etmenin tek yolu laf cambazlığı oldu benim ülkemde...

Şimdi yine üç nokta koyduğumuz konuyu yeniden ele alayım...

"Taraf" ın sahibi 39 yaşındaki Başar Arslan' ın iki kardeşi var.

Babaları Ahmet Arslan emekli öğretmen. Ankara Zafer Çarşısı'nda kurduğu yayınevini 36 yıl sonra "Artık yeter, çalışmıyorum" diyerek 1997 yılında oğullarına verir.

Sav doğruysa ABD'de İngilizce, Brezilya'da Portekizce, İspanyolca öğrenir...

Peki Fethullah Gülen' i tanır mı ABD'de?

Bilemem(!).

Bildiğim, Zaman gazetesinin, "Taraf" ı övüp göklere çıkarmasaydı.

İşkillenmiştim!..

Gazeteleri gazeteciler çıkarır...

Yazı yazmak, röportaj yapmak ayrı bir iştir, yazıişlerinde çalışmak, mutfağı bilmek ayrı iş...

En zor olanı ise muhabirliktir...

Gazete gazete olmayınca istediğiniz kadar "Kürt sorunu" diye yazın, "ABD, AB'yi ve Fethullah'ı yalayın" , köşelerde ukalalık yapın, " demokrasi, özgürlükler " sloganı atın, gazeteyi haber sattırır...

Galiba "Taraf" Fethullahseverlerin desteğiyle "Haydi yürüyün koçlarım" denilerek okura sunulmuş...

Sonuç?

Satışına bakın anlarsınız

Bugünün "altıncı" ve "zarfçı"sı Akın İpek'in arkasında kim var?

Fethullah Gülen!..

Akın İpek , gazetesini o nedenle parasız dağıtıyor.

Gazeteler para öğütür, habercilik para ister!..

5-6 bin satan "Taraf" gazetesine değirmenin suyu nereden geliyor, söyler misiniz? Alkım Yayınları sahibinin bu yükü tek başına kaldırdığına inanıyor musunuz?

Gazetenin birinci sayfası "Zaman" gibi Fethullah'a övgüden geçilmiyor...

Fethullah Gülen bugün 8 milyar doları elinde tutuyor , Kuzey Irak'ta da şube açan "kuyumcu" ya bir haber verir, "Taraf" ın satışını 100 bine çıkarır...

Biraz sabırlı olun "Taraf" taki dostlar. Fethullah arkanızda, maaşlarınızı alırsınız, paşalar gibi de yaşarsınız...

8 milyar doların 100 milyon doları "Alkım" a aksa ne olur ki?

Denizde kum tanesi!..

Bu taraftan bakınca ben bunları görüyorum!..
Kullanıcı küçük betizi
zaman
Üye
Üye

İletiler: 32

İletigönderen zaman » Cmt Nis 12, 2008 10:33

TARAF GAZETESİ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ!

Taraf Gazetesi’nin bayii satışı son günlerdeki özel ve tartışmalı haberleriyle yüzde yüz arttı ve satışı 10 bini aştı.

Trajına rağmen Taraf Gazetesi medyada hemen her gün tartışılıyor. Yaptığı haberler gündem belirliyor.

Medyadaki Taraf’ın siyasi çizgisine yayın köşe yazarları da sürekli gazetenin adını makalelerinde geçirerek arkadaşlarına reklam desteği veriyor.

Reklam önemli.

Ancak Taraf Gazetesi pek reklam alamıyordu.

İşte “şeytanın ayağı” bugün kırıldı.

Taraf Gazetesi arka sayfasına tam bir sayfalık reklam aldı.

Reklamı kim mi verdi?

Türkiye Finans!

Türkiye Finans kim mi?

Onu da siz araştırın artık.

Ya da Oray Eğin’e sorun; çünkü Eğin diyor ki, “pek az satan Taraf Gazetesi’nin finansmanını kim sağlıyor? Alkım Kitapevi’nin böyle bir mali bütçenin altından kalkması zor.”

Oray Eğin lafı sonra bir cemaate getiriyor.

O cemaat kim mi?

Siz de çok soru soruyorsunuz…

Odatv.com
11.4.2008
Kullanıcı küçük betizi
zaman
Üye
Üye

İletigönderen zaman » Cmt Nis 12, 2008 10:34

AKP'NİN TETİKÇİLERİ STAR VE TARAF GAZETESİNİN İÇ YÜZÜ

Cuma, 11 Nisan 2008

Star ve Taraf gazeteleri, son dönemde AKP'nin tetikçiliğini yapan medya organları.

Ergenekon tertibinin ardından yalan ve provokatör haberler yaparak ulusalcı kuvvetlere saldıran iki gazete.

Peki AKP ve Fethullahçı gladyo'ya hizmet veren bu gazeteler nasıl kuruldu? Kimler tarafından yönetildi? Nerelerden kaynak sağladı? İşte bütün bu soruların cevabı....

AKP'yle birlikte Cumhuriyet kurumlarını saldırılarda açıktan yapılmaya başlandı. Öyle ki bazı yazılı ve görsel medya tarafından hemen hergün yalan ve provokatör haberler yapılmakta.

İşte AKP ve Fethullahçı gladyo'ya hizmet veren gazetelerden Star ve Taraf'ın iç yüzü...

AKP'yle birlikte Uzan Grubu'nun propaganda aracı olarak kurulan Star gazetesine, TMSF tarafından el konuldu. O günden sonra birçok el değişiştiren gazete en sonunda Kıbrıs'lı işadamı Ali Özmen Safa ve Fethullahçı gazete Zaman'ın kurucularından olan Alaeddin Kaya tarafından satın alındı. Yüzde 60'lık hisse ile büyük ortak Alaeddin Kaya.

Gazetedeki el değiştirmeden sonra Yeni Şafak'tan Ahmet Kekeç ve Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Eser Karakaş gazetenin yazar kadrosuna dahil edildi. Gazetenin Ankara Temsilciliği'ne de eski Yeni Şafak gazetesi yazarı Şamil Tayyar getirildi.

Gazete Ergenekon tertibiyle birlikte saldırı boyutunu da büyüttü. Hergün Cumhuriyet kurumları ve ulusalcı güçlere saldıran Star, uydurma ve karalamalarla AKP'nin tetikçiliğini yapmaya devam ediyor.

AKP'yle yükselişe geçen diğer yayın organı ise Alkım Yayıncılık.

Çıkardığı gazete Taraf.

80'lerin başında 45 metrekarelik dükkanla yayıncılığa başlayan Alkım 2004'ten itibaren hızlı bir değişim geçirdi. Ahmat Altan'ın kitabını maliyetinin 4'te bir fiyatına satan Alkım daha sonra Sabah gazetesi'yle işbirliği yaparak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı yüz Temel Eseri bastı.

İsrail bağlantılı Fethullah sermayesinin bütün dönekleri topladığı tetikçi gazete Taraf'ı 15 Kasım 2007'de Yayınevi sahipleri Başar ve Savaş Arslan'a kurdurdu.

Gazetenin başına Ahmet Altan getirilirken Genel Yayın Yönetmen yardımcılığına Amerika'dan transfer Yasemin Çongar oturtuldu. Taraf gazeteside AKP ve Fethullah'ın tetikçiliğini yapmaya yalan haberler üreterek devam ediyor.

http://www.ulusalkanal.com
Kullanıcı küçük betizi
zaman
Üye
Üye

İletigönderen zaman » Cmt Nis 12, 2008 10:35

TARAF GAZETESİ'nin BİLİNMEYEN YÜZÜ

Cuma, 28 Mart 2008

Bu haberde, düzmece Ergenekon operasyonunun medyadaki ayağını oluşturan Taraf Gazetesi’nin içyüzünü göreceksiniz.

80’lerin başında 45 metrekarelik bir dükkanla yayıncılık hayatına başlayan Alkım yayıncılığın AKP’yle birlikte yükselişini, Ahmet Altan’ın kitabını maliyetin 4’te biri fiyatına satışını, Sabah Gazetesi’yle işbirliği yaparak “yüz temel eser” basımını ve arkasındaki gerçek kuvveti hep birlikte izleyelim.

Ergenekon adlı düzmece operasyon, Türk ve dünya basını açısından da önemli bir dönüm noktası oldu. İktidar olanaklarıyla palazlanan medya kuruluşlarının tetikçiliği ve yalan haber üretme pervasızlığı, bu süreçte daha da gözler önüne serildi.

İşte bu tetikçi yayın kuruluşlarından biri olan Taraf Gazetesi’nin iç yüzü…

Gazeteyi çıkaran Alkım yayıncılık, 1971 yılında kuruldu.

Uzun yıllar Ankara Zafer Çarşısı’nda 45 metrekarelik bir dükkanda yayıncılık faaliyetlerini sürdürüyordu. Ankara yayıncılık piyasasında Alkım o dönem için “kendi yağıyla kavrulan” bir yayınevi olarak biliniyordu.

Ancak öyle bir gün geldi ki, birileri Alkım’a “yürü ya kulum” dedi.

2004 yılında Ahmet Altan’ın “İçimizde bir yer” isimli kitabını, maliyetinin 4’te biri fiyatına satarak kitap piyasasında manüpilasyon yapan Alkım, bastığı 500 bin kitap için bakkalara bile standlar yerleştirmişti.

Ardından, Sabah Gazetesi’yle işbirliği yaparak Milli Eğitim Bankalığı onaylı yüz Temel Eser’i bastı.

Yayınevi sahipleri Başar ve Savaş Arslan, Taraf Gazetesi gibi bir tetikçi yayın kuruluşunu kurdu. 15 Kasım 2007’de yayın hayatına başlayan gazetenin başına da Ahmet Altan’ı geçirdi.

Genel Yayın Yönetmeni Yasemin Çongar’ı da Amerika’dan transfer eden gazete, kitapta yaptığının tersine gazeteyi 1 YTL gibi yüksek bir fiyattan satışa sundu.

Peki hangi gizil el Taraf'ı bu kadar yükseltti?

AKP'nin iktidara geldiği 2003 yılından itibaren Türkiye'deki kara para aklama faaliyetinde serbestleşen İsrail sermayesi uzun süredir tetikçi bir gazete arayışındaydı.

Değişik gazetelerdeki bağlantı mekanizmaları artık temel operasyonlar için yeterli sonuç vermiyordu.

İsrail bağlantılı Fethullah sermayesi, Ahmet Altan ve bütün döneklerin köşe kaptığı Taraf'ı çıkardı.

ulusal kanal
Kullanıcı küçük betizi
zaman
Üye
Üye

Taraf gazetesi ile ilgili büyük hata

İletigönderen necat » Sal May 27, 2008 0:39

Araştırma yapılmadan hemen yorum yapmak ahkam kesmek malesef bizim milletimiz en derin özelliğidir. TÜRKİYE FİNANS FETHULLAÇILARIN DEĞİLDİR!!! evet dikkat çekmek istiyorum. Ülker ve Boydak grublarınındır. Bilgilerinize
Kullanıcı küçük betizi
necat
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen Tsigalko » Sal May 27, 2008 3:12

Fettonun İnternet Komandoları iş başında.
Ülker ve Boydak grublarınındır.

eee Kendin cevap verdin be (Ram'in tabiri ile)Sevgi Kelebeği Ülker kimin?
Hatta bir çok kişi bilir bu zaatın okullarında Ülkerden başka marka bulunmaz su kola herşey.Askeriyedede tam tersi :)
Bende anı çok Yemin ederim bu Ülker ile o kadar çok anı var ki;
Birgün bir yanlış hatırlamıyorsam Kayseri'li bir amca gelir tam bu Cumhurun seçilme araları;
-Yiğenim ne diyorsun Abdullah Gül kabul edecekler mi?
-(Maksat zaman geçmiyor muhabbet olsun)Aman amca bırak o hırsızı.
-aaa Ne diyorsun sen öyle.
-Amca yalan mı?
-Neyini gördün hem o benim hemşerim.
-Ah be amca kayıp trilyonları unuttun heralde diyerek güldüm.
-(Amca tekleyerek)Yok yok ondan aklandı demez mi?
O arada İLALLAH etmiş ben tamam amca kusura bakma diyerek ne arzu etmişdin dedim.
-Yolda ne gider Amca al işte simit bisküvi yolda onlar gider.
(Dükkanda ön raf komple Eti'nin ürünleri arkada kıyıda köşede ise Ülker'in ürünleri)
-Ya yiğenim Ülker yok mu.
-Eti var amca mesela ne istedin Ülker'den.
-Kaymaklılar oluyorya hani(Kremalı).
-Amca Eti Kremalı var.
-Olmaz Ülker olacak sen onların kim olduğunu biliyor musun?
-Amca yoksa sende mi Masonların,Alevilerin diyeceksin.
-Bak hem biliyorsun hem satıyorsun.
-Tamam amca kusura bakma yine sen galip geldin.

Bunu niye mi yazdım?
Millet askerlik hatırası var benimde 2li diyalog
Resim
"Tarihi isimler değil; "zaman" lar belirler! Ve zamanlar hep Atatürk'ü haklı çıkarıyor."
Ahmet Taner Kışlalı
Kullanıcı küçük betizi
Tsigalko
Üye
Üye

İletiler: 346

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x