Taraf gazetesine hitaben hazırladığım yazı

Genel & Güncel Konular

Taraf gazetesine hitaben hazırladığım yazı

İletigönderen Çetin Taş » Cmt Ağu 02, 2008 8:35

Taraf gazetesinin yazı işleri müdürü,genel yayın yönetmeni,imtiyaz sahibi ve tüm yazarlarına.

Gazeteniz yayınlanmaya başladığı andan itibaren Fettullah Gülen Cemaati'nin gazete ve televizyonlarında dillendirdiği fikir ve görüşlerini aynen savunur görüntü ve davranışlarıyla kamuoyunun dikkatini çekmiştir.2. Cumhuriyetçi,liberal,eski sosyalist,Kürtçü olan yazar kadronuzun tamamı gazetenizin adı gibi Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin manevi şahsiyetine ve kurum ve kuruluşları ile Atatürk Devrim ve İlkelerine karşı TARAF olmuşlardır.

Son aylarda ülkemiz gündemine oturan ve adına sizlerin de büyük katkılarınızla ERGENEKON adı verilen ve dava süreci başlayan iddianame konusunda da yazarlarınız aracılığı ile hiç ağızlarınızdan düşürmediğiniz DEMOKRASİ ve HUKUK kavramlarını hiçe sayarak hemen her gün sanıklar hakkında yalan ve yanlış iddialarda bulunarak basın tarihinin unutulmazları arasına girdiniz.

Bunları yaparken bir taraftan da zaman zaman mağdur rolü oynamayı da ihmal etmediniz.Bu konuda da kimleri taklit ettiğiniz ve kimlerden TARAF olduğunuz yine kamuoyunun dikkatlerinden kaçmadı.

Bizim size bu yazıyı hazırlayıp göndermemizin sebebi şu cümlelerle özetlenebilir:
Siz;yani her türden liberal,eski sosyalist,güya hala sosyalist,2. cumhuriyetçi,Fettullah Gülen savunucusu,Kürtçü ve her türden Cumhuriyet karşıtları nasıl ki TARAFsanız.....
Nasıl ki Cumhuriyet'in yıkılması için her türden yayın faaliyetini yapmayı sizlerin en demokratik hak ve hukuku olarak görüyorsanız....
Nasıl ki Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önderimiz ATATÜRK'e her vesile ile saldırıp o güzelim adını karalamaya çalışıyorsanız....
Nasıl ki bu güzelim memleketi sömürmek için taa Sevr'de and içmiş olan batılı emperyalist devletler ve onların sermayedarlarıyla işbirliği içinde hareket ediyorsanız.....

Bu ülkenin her yerinde de sizlerin türünde liberal,sosyalist,2. Cumhuriyetçi,Fettullahçı,Kürtçü ve her türden cumhuriyet karşıtlarına her fırsatta ve her ortamda en az sizin kararlılığınız ve en az sizin azminizle fikirleriyle karşı duracak olan ve ATATÜRK Devrim ve İlkelerini her fırsatta savunacak,bizzat hayatlarında yaşayacak ve yaşatacak olan bizim gibi vatanseverler olduğunu;hiçbir kayıt ve şart altında bu azmimizden ve kararlılığımızdan vazgeçmeyeceğimizi bilmenizi istedik.

Yani sözün özü......

Sizin gibi bizim de TARAF olduğumuzu öğrenmenizi istedik.

Arkadaşlar.
Yukarıdaki yazıyı sizlerin beğenisine sunuyorum.
Bu yazının içeriğinin TARAF gazetesinin yayın politikasını değiştirmeyeceğini ya da yazarlarının beyinlerinde biraz olsun olumlu bir değişim yaratmayacağını biliyorum.Ama en azından Türkiye'nin şu an ki ortamında dahi bizim gibi vatanseverlerin varlığını o gazeteden birkaç kişinin bu yazı ile de olsa bilmelerinin bizim gibi insanları rahatlatacağı şeklinde bir inanca sahibim.
Benim gibi düşünüyorsanız ve bu yazıyı eğer beğenirseniz TARAF gazetesinin bilimum e-posta adreslerine gönderelim derim.
Eğer gönderelim derseniz ister tek tek güncelmeydan.com üyesi şeklinde imzalayarak yollayalım.İsterseniz adlarımızı yazıp sitemiz yönetiminin tek bir yazıyı altlarındaki bize ait imzalarla yollamasını rica edelim.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen erkan73 » Cmt Ağu 02, 2008 12:03

helal,iyi bir yazi olmus ben sasiyorum bu kadar vatan haini nerde yetistiriliyor bunlarin fabrikasi mi var yaw???
Ey Türk İstikbalinin Evladı !

İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklal ve cumhuriyetini kurmaktır ! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
erkan73
Üye
Üye

İletiler: 26

İletigönderen rafet » Cmt Ağu 02, 2008 12:51

Bence guncelmeydan.com adini hic karistirmayin derim.
Bos yere dikkatleri sitenin ustune cekmeyin.hemen siteyi engelleme, kapatma
yollarina giderler diye dusunuyorum.
Kullanıcı küçük betizi
rafet
Üye
Üye

İletiler: 185

İletigönderen soydan » Cmt Ağu 02, 2008 18:34

Beş satırı aşan yorumlarda, Türkçe Yazım Kuralları geçerlidir. Yazınızı bu temel kurallara göre düzenledikten sonra, bu yazılan iletiyi silip tekrar yayınlayabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
soydan
Üye
Üye

İletiler: 75

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 3 konuk

x