Tayyip: Ben Youtube'a giriyorum

Genel & Güncel Konular

Tayyip: Ben Youtube'a giriyorum

İletigönderen Türk-Kan » Cum Kas 21, 2008 16:42

Erdoğan: Ben Youtube'a giriyorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, THY'ye ait özel uçakla Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'ye gitti. Erdoğan uçakta Youtube yasağını soran gazetecilere, "Ben giriyorum, siz de girin" yanıtını verdi.

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın partisine çarşaflı üyelerin kaydedilmesiyle ilgili ''Bizim çarşaf masumane'' sözlerini değerlendirdi.

Resmi ziyaret için Hindistan'a giderken uçakta gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, ''Zararlı, zararsız olduğu neye göre ölçülüyor? Ellerinde böyle bir ölçüm aleti mi var? O ölçüm aletini bizlere de versin, biz de bunları ona göre bir araştıralım. Yoksa bir röntgen cihazıyla mı dolaşıyorlar?'' dedi.

''Son günlerde CHP'de bir kara çarşaf tartışması başladı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusuna Erdoğan, şu yanıtı verdi:

''Sayın Baykal'la biliyorsunuz seçime kadar öyle bir şeye hiç girmeyeceğim. Seçimde de gerekirse, ama ben bir şey söyledim; bu konular yıllar yılı bu ülkede istismar edilmiştir. Bu iş konuşulmaz, yapılır. Güzel gelişmeler var. Yani bu tür gelişmeleri hayranlıkla izliyorum, ama temennim o dur ki bunlar bir istismar olmasın.''

"YOUTUBE'A GİRİYORUM"

Başbakan Erdoğan, ''Üniversitelerde olmasın, siyasette olsun deniyor. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?'' sorusu üzerine, ''Size daha enteresanını söyleyeyim; Youtube filan onlara bir girerseniz, oralarda aynı partinin bazı toplantılarında maalesef bırakın çarşaflıyı, başörtülülerin dahi oralara nasıl sokulmadığını, onlara karşı nasıl bir mücadele yürütüldüğünün belgeleri bizim elimizde var'' diye konuştu.

Erdoğan, bir gazetecinin ''Youtube'ye girilmiyor'' sözlerine, ''Ben giriyorum, siz de girin'' karşılığını verdi.

Kaynak

Dogru anladim degil mi? Ne diyor Youtube'da: "Bu siteye erişim mahkeme kararı ile yasaklanmıştır."
Tayyip: ''Ben giriyorum, siz de girin''

Basbakanim benim be... Hem savci, hem hâkim, hem ....
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen MansurSah » Cum Kas 21, 2008 17:47

Hem de suçlu, ve halkı suç işlemeye teşvik ediyor.

"Anayasa bir kez delinmekle birşey olmaz" diyenlerin açtığı yolda yürüyor nasılsa.
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen maydonos » Cmt Kas 22, 2008 1:29

neden giriyor merak ettim?isin gucun mu bitti. tanrinin turk milletine verdigi en buyuk ceza bu rte olmali..ozalla baslayan ahlaksizlik furyasi seninle ayyuka cikti...yuh....
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Efe » Cmt Kas 22, 2008 1:42

Bush'un yanına gittiği zamanlarda beraber giriyorlardır, şimdi kendisine benzetilen Obama ile videolara yorum yapıp yıldız vermeye de başlarlar.

damnant quod non intelligunt...
Kullanıcı küçük betizi
Efe
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 1508

İletigönderen İlteriş » Cmt Kas 22, 2008 1:51

Milleti u-youtube, youtube'a giriyor! :-)
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen emesiz1979 » Cmt Kas 22, 2008 2:42

şaka maka
"bu ölçüm aletini bize de versinler" demiş ampulbaşı
bu gidişle baykal sayesinde
akepe yerel seçimde bir seçim rekoru
daha kırar.
malum milletimiz kahvehane muhabbetini pek sever
- a bak gördünmü baykala ne dedi
- ne dedi
- ölçüm aletini bize de versinler dedi
-hahahaha
-şu tayiip ne adam valla
çoğunluk buna bakıyor, kimin lafı oturtuyorsa
malesef durum böyle...

not: çoğunluk derken magazin programlarının reytingleri düşmediğine göre
bu çoğunluk zihniyeti değişmemiş demektir.
“Halkın her dediği demokrasinin gerekleri olarak kabul edilirse bu bir çoğunluk diktatörlüğü yaratabilir. Demokrasinin sınırlarını halk belirlemez, demokrasinin temel ilkeleri belirler.”
Prof. DR. AHMET TANER KIŞLALI
Kullanıcı küçük betizi
emesiz1979
Üye
Üye

İletiler: 70

İletigönderen ceyfir » Cmt Kas 22, 2008 7:31

Türkiye’ye büyük zarar

İnternet Teknoloji Derneği (INETD) Başkanı Doç.Dr. Mustafa Akgül, dernek olarak karşı oldukları ve Erdoğan’nın kendi koyduğu yasağı deldiğini belirterek, şunları söyledi: "Başbakan’ın sorumlu bir devlet adamı olarak davranmadığını görüyoruz. Yasağın delindiği biliniyor. Başbakan’ın özgürlükleri savunması gerekir ama onun hükümetinin koyduğu bir yasak var. Söz konusu yasağa neden olan videolar Türkiye’den görülmüyor. Mahkeme kararlarının aldığı yasaklarla uluslararası hukuku tesis etmeye çalışıyoruz. Türkiye’ye zarar veriyor. Dünya internetine Don Kişot gibi saldırıyoruz. Devekuşu gibi kafamızı kuma gömüyoruz."

Hürriyet
Kullanıcı küçük betizi
ceyfir
Üye
Üye

İletiler: 29

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x