TBMM'de skandal dergi

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

TBMM'de skandal dergi

İletigönderen Türk-Kan » Sal Ara 04, 2007 10:27

TBMM'de geçen hafta bazı milletvekillerinin odalarına dağıtılan bir dergide başı açık kadınlara ve kızlara yönelik ağır ifadeler yer aldı.

Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre "Haber Ajanda" adlı derginin kasım sayısında yazan şair Abdurrahim Karakoç'un yazısındaki ifadeler şöyle:

* Memesi açıklar: Sizin memesi, kalçası, göbeği açık yakınlarınız hiç taciz edildi mi?

* Eşinizi ana üryan gezdirebilirsiniz: Korkmayın. Ben size teminat veriyorum, hanımlarınızı, kızlarınızı ana üryan yaparak sokaklarda gezdirebilirsiniz. Taciz olursa, mutlaka Batıcı zıpır gençlerden olur.

* Külotsuz dolandırsanız: Etini teşhir eden ilerici bayanların her sene etek boylarını bir miktar daha kısaltmalarına karışan var mı? Mesela bayanlarınızı sokakta külotsuz dolaştırsanız, zampara çocuklarınız hariç bir başkası dönüp bakmaz.


BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇANKAYA'YA ÇIKARTTIK
BEYAZ SARAY'A DA SOKTUK

Kasım sayısında türban sorununu kapak yapan dergide, eski Refah Partisi milletvekili Mehmet Bekaroğlu imzalı makalede, “Uğraştık, başardık başörtüsünü Çankaya’ya çıkarttık. Hatta Emine Erdoğan aracılığıyla başörtüsü Beyaz Saray’a bile girdi. ‘Bunlar yeter, üniversitelere ve kamusal alana gerek yok mu?’ diyeceğiz. Bu nasıl Müslümanlık” denildi.

Derginin imtiyaz sahibi Yavuz Selim, hiçbir siyasi partiye, gruba, cemaate veya sermayeye bağlı olmadıklarını ifade ederek şöyle dedi: “TBMM, Danıştay, Sayıştay, bazı STK’lar ve Cumhurbaşkanlığı’na dergimizi göndererek reklamını yapıyoruz. Bazı sayılar, Genelkurmay Başkanlığı ile kuvvet komutanlıklarına da gönderiliyor.”

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x