Tehlikenin Farkında mısınız?

Genel & Güncel Konular

Tehlikenin Farkında mısınız?

İletigönderen cafersadık » Prş May 10, 2007 13:38

Tandoğan’da çağladınız Çağlayan’da coştunuz 'Şeriatçılara sözümona ders verdiniz' Peki şimdi 'Ne mutlu Türküm' demeyenler ne olacak?

TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?

Az satan bir gazetenin provokasyonu ile galeyana gelip nihayet hükümeti çalışamaz hale getiren ve çok basit olması gereken bir süreci bir hafta içinden çıkılmaz hale getiren sayın ulusalcı kardeşlerim,
Acaba “tehlikenin” farkında mısınız?
Tandoğan’da çağladınız
Çağlayan’da coştunuz
“Şeriatçı güruha dersini verdiniz”
Peki şimdi “Ne mutlu Türküm diyene” demeyenler ne olacak?
Ben söyleyeyim
Seçimlere bağımsız adaylar olarak katılacaklar
30 civarında milletvekili çıkaracaklar
20 kişi ile grup oluşturabilecekler
Anayasa komisyonunda temsilcileri olacak
Anayasa değişikliği teklif edebilecekler
Yasal dokunulmazlıkları olacak
Gerçi bütün bunlar demokrasinin gereği ama
Hani siz Başbakanı “Sayın Öcalan” dedi diye aforoz ediyordunuz ya,
O bakımdan yani…

Ooof offf,
Ulusalcılık da zor zanaat,
Şeriatçılara ağzının payını verirken
Bölücüler çıkıyor,
Demokrasi ile olmuyor bu iş,
En iyisi siz halkınızı değiştirin.

Aslında sorun şu:
Bu demokrasi yorganına
Ya ayağımız sığmıyor ya başımız,
Ya daha büyük bir yorgan dikeceğiz,
Ya da birileri alacak yorganı üzerimizden
Yorgan gidecek kavga bitecek…
Her yerimiz açıkta kalacakmış ne gam
Çok yorgansız yattık biz…


FİKİRCİBEY - ENSONHABER
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye
 
İletiler: 198
Kayıt: Sal Mar 20, 2007 20:22

İletigönderen Veled » Prş May 10, 2007 13:39

cafersadık, makale için teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen Batuhan Önder » Prş May 10, 2007 14:39

Eğer belli bir sayıda milletvekili imza atarsa bu kişilerin dokunulmazlığı kalkar. Zaten bu kişiler önemli sıfata gelirse askeriye el koyar. Malum bu kişileri askeriye pek ama pek sevmez.
Resim

Lütfen özel mesaj yolu ile yardım istemeyiniz. Sitemizde konu açıp yardım isteyerek aynı sorunu yaşayan binlerce kişiyede bir anlamda yardımcı olabilirsiniz.
Kullanıcı küçük betizi
Batuhan Önder
Üye
Üye
 
İletiler: 213
Kayıt: Cum Mar 02, 2007 21:22
Konum: İstanbul

İletigönderen Veled » Prş May 10, 2007 16:48

cafersadık, bence abartıldığı kadar büyük tehlike arz etmiyor :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır
 
İletiler: 3
Kayıt: Çrş Mar 07, 2007 20:46

İletigönderen |Kuralsız| » Prş May 10, 2007 19:57

Çok yorgansız yattık biz…


Eyvallah :artis: yazı için tşk. Cafer sadık 8)

bence abartıldığı kadar büyük tehlike arz etmiyor


Bunların(kürtçülerden bahsediyorum) ne kadar tehlikeli ve bir o kadar da Ş.. olduklarını anlamak için Diyarbakır da yaşamak gerekmiyo :wink:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye
 
İletiler: 2244
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 13:25
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen shadow39 » Prş May 10, 2007 19:59

cafersadık, tesekkurler
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye
 
İletiler: 2230
Kayıt: Cmt Mar 03, 2007 20:27

İletigönderen Çetin Taş » Prş May 10, 2007 23:59

Cafersadık kardeşim,sağol paylaşım için.
Batuhan'ın dediği doğru,tıpkı daha önce Zana ve diğerlerine yapıldığı gibi enselerinden tutulup meclis dışına atılabilirler.Sorun şu ki yeni meclisteki partilerin tutumu nasıl olacak?AB ve ABD'den gelecek tepkilerden çekinecekler mi,yoksa çekinmeyecekler mi?
Semih kardeş,kesinlikle tehlikeliler.Bu şerefsizlerin PKK'nın partisi olduğu,temsilcisi olduğu belli.Her ne kadar davaları bizim şerefsizlerden farklı olsa da izlenen yöntem olarak gerek İspanya'daki BASK bölgesinin bağımsızlığı için mücadele eden ETA'nın siyasi kolu olan Herri Batasuna,gerek Kuzey İrlanda'nın İngiltere'den ayrılmasını savunan IRA'nın siyasi kolu Sinn Fein hep bu şekilde yani önce ortamı gerip,sürekli kendilerinden bahsederek,yurtdışındaki ve içindeki sivil toplum örgütlerinin desteklerini ve sempatilerini alarak,mecliste temsil hakkını da seçimlerle elde ederek işin başında hayal bile edilemeyen haklar kazandılar.
Devir kahpe devir arkadaşlar.Eskiden silahına ve bileğine kuvvetli olanın dediği oluyordu.Şimdi politikayı iyi yapanın dediği oluyor.Örnek mi?Alın size ABD'nin Afganistan ve Irak'ta içinde bulunduğu durum.Süpergüçün rezil durumu.
Örnek mi?Alın size Talabani ve Barzani'nin katettiği aşamalar.Birisi Irak'ın Devlet Başkanı,diğeri sözde Kürdistan'ın Devlet Başkanı.Onlar da daha birkaç sene önce bizim astsubaylara "komutanım,komutanım"diye yalakalık yapan köpeklerdi.Politika süpergücü rezil etti,daha da edecek;Iraklı Kürtçüleri vezir etti(en azından şimdilik).
Bu Kürtçü faşist DTPlilerin mümkün olduğu kadar az temsil edilmesi bu ülke için kesinlikle çok ama çok önemlidir.Bana kalsa kesinlikle izin vermem,teröriste siyasal yaşam hakkı tanımaktır bu.Tüm dünyadan gelecek baskıları göğüslerim ve bu adamların hepsini hapse atarım.Zaten yasalarda bu adamların suçları belli ama uygulayacak ve uygulatacak irade şu an ki hükümette yok.İnşallah gelecek yeni hükümet ve yeni meclis bu iradeye sahip olur.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye
 
İletiler: 2354
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 22:02

İletigönderen Ram » Cum May 11, 2007 0:38

cafersadık, Fetullah'ın işi bittiğinde, ondan çok daha büyük bir tehlike bekliyor bizi. Sorun şuradaki, Barzani yandaşları asıl tehlike değil.

Asıl tehlike; sözde Türk işbirlikçilerdir. "Mazlum Kürtler, halkların kardeşliği, ezilenler... vb." başlıklar altında, kimi Kürtleri de yanına alarak, pekaka terör örgütünün demokrasi denilen eşitçilik adı altında haklı mücadele ettiğini savunan bu şahsiyetsizler; "sevgi kelebekleri" diye tabir ettiğimiz din tacirlerinden, kat ve kat daha tahlikelidir.

Daha bilgili, daha dalavereci (demogoji denilen lafebeliği, duygusala kaçma), daha iflah olmaz utanmazlardır. O kadar çok kavram ezberlemişlerdirki, neyin tam olarak ne anlama geldiğini bilmeden, karşıdaki insanı da zehirleyerek, anlamadan itham ederek kendini haklı göstermeye çalışırlar. Asla kabûl etmez yanları yoktur. Bazı şeyleri kabûl edip ardından başka yerden vurmaya başlar ve yine aynı noktalardan zehirlemeye devam eder.

Bunlara kısaca "bölücü veyahut hain" diyoruz. Gelin görünki, bunlar öz be öz Türk... (Sözde)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!


Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x