Tercüman'ın 180 derecelik dönüşü

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Tercüman'ın 180 derecelik dönüşü

İletigönderen bezgin » Pzr Oca 18, 2009 14:42

Milli oldugunu savunan, "Sahibiyiz, böldürtmeyiz" gibi sloganlarla vatanseverlerin gönlünü celmeye calisan Tercüman Gazetesi bugün itibariyla bölücü Fettos icin yazi dizisi ve röportajlar yayinlamaya basladi, yazi dizisinin baslangici olarak "Yüzyilin olayi Fethullah Gülen" secilmis.

Tercüman'in bu kurnaz manevrasini tiksindirici buluyor, bugünden itibaren site üyesi arkadaslarimizi, bu gazeteyi boykota cagiriyorum.

Tercüman'da calisan ART program sunucusu Sayin Lale Sivgin'a ve yazi dizisinin reklamlarini yayinlayan ART'ye de teesüflerimi bildiriyorum.
İşgâlciler ölmeli! :turkiye:

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 1394

İletigönderen İlteriş » Pzr Oca 18, 2009 14:46

Haberi paylasman bile yetti zaten bezgin, boykota cagirmana gerek kalmamis:-) Kim alir bundan sonra bu gazeteyi bu sitede, ama sayende haberimiz oldu, sagol.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen bezgin » Pzr Oca 18, 2009 14:55

Tesekkürler göktürkmehmet kardesim,

Ben tepkimi e-posta ile de gösterdim. Metin ve posta adresi asagidadir:

"Milli oldugunu savunan, "Sahibiyiz, böldürtmeyiz" gibi sloganlarla vatanseverlerin gönlünü celmeye calisan Tercüman Gazetesi'nde bugün itibariyla bölücü Fethullah Gülen icin yazi dizisi ve röportajlar yayinlamaya basladiniz, yazi dizisinin baslangici olarak "Yüzyilin olayi Fethullah Gülen" secmissiniz.

Tercüman'in bu kurnaz manevrasini kiniyor, bugünden itibaren yakin cevremi ve arkadaslarimi, bu gazeteyi boykota cagiriyorum.

Saygilar
Imza"

sirriyuksel.cebeci@tercuman.com.tr

"Bir ülkenin nüfusunun yarıya yakın bölümünün bir bölgede, dörtte birinin bir şehirde yaşaması, başlı başına tezgahtır."
Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen İlteriş » Pzr Oca 18, 2009 15:02

ARTnin yazi dizisinin reklamlarini yayinlamasi da sasirtici. Ekonomik neden vs. seklinde bir aciklama yapmalilar, aksi halde bu cemaatin milli kesime de sizma girisimini organize ettikleri seklinde anlasilacaktir.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen bezgin » Pzr Oca 18, 2009 15:16

Ben de cok sasirdim. Hatta gercekten ART'yi mi izliyorum diye bir daha baktim, zaten topu topu izledigim iki kanal var, onun da birini yozlastirmasalar bari.

Kullanıcı küçük betizi
bezgin
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletigönderen bozkurtlar diyari » Pzr Oca 18, 2009 16:01

Degerli arkadasim Bezgin.
Eger bir Ülke bütün degerlerini kaybetmisse Tercümanin sözümü olur.
Yasanan süreci hep beraber izliyoruz degilmi.
Nedir bu sürec parcalanma süreci yok olma sürecei.
Hangi kurum buna karsi ben daha net söyleyeyim,kim bu hirsizliga vurguna,yolsuzluga karsi?Kimse
Herkes simdilik hic bir seyi umursamiyor.
Herkes ama bunun böyle gitmeyeceginide biliyor.
Tanri yardimcimiz olsun baska ne söyleyelim arkadasim...
Devletimiz bana öyle geliyorki bütün ama bütün kurumlariyla cökmüs gözüküyor.
Akli basinda gelecegi gören insalarimiz yaziyorlar ciziyorlar ama nafile.
Yarin genel secim olsun tablo desmiyecek gibi gözüküyor.
Dedigim gibi bir seyler yapmali ama ne yapmaliki su %47 uyandirmali.
Sonumuz bir karanliga dogru yol aliyor.

Herkes vede her Kurum günü kurtarmaya calisiyorlar.Bunun sonu bence bir felakettir.
Saygilar...
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen İlteriş » Pzr Oca 18, 2009 16:55

soz konusu gazetenin internet sayfasina baktim, su an itibariyle duyurulan bir tek haber var, Fetos Yazi Dizisi! 2. bir haber yok! Yaziklar olsun ya, bunlar da elden gitmis!

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletigönderen maydonos » Pzr Oca 18, 2009 17:46

artik hersey satilmis....
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos