Teröristler bile bizden kıymetli!

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Teröristler bile bizden kıymetli!

İletigönderen tc-tim » Prş Oca 22, 2009 5:30

Yargısız infaza tabi tutulmayı gururuna yediremediği için intihar eden emekli Albay Abdülkerim Kırca’nın avukatı Yurdakan Yıldız’a söylediği son sözler, “Teröristlerin itibar görmesi ağırıma gidiyor” oldu.
[img]http://www.joomla-star.com/images/stories/destek/tbbk.jpg[/img]

“İntiharı beklemiyordum”

Müvekkiliyle yaptığı son konuşmayı anlatan avukat Yurdakan Yıldız, “Bana ’Öyle bir hale geldik ki, teröristler bile bizden kıymetli oldu’ diye yakındı. Ancak intihar edeceği aklımdan bile geçmemişti” diye konuştu.

Teröristler bile bizden kıymetli oldu

İşte, emekli Albay Kırca’nın son sözleri: "Teröristlerin açıklamalarını doğruymuş gibi sayfa sayfa yazıyorlar. Bunlar çok ağırıma gidiyor"

Hakkında çıkan haberlerin ardından hayatına son veren emekli Albay Abdülkerim Kırca, intihar etmeden önce telefonda konuştuğu avukatı Yurdakan Yıldız’a, teröristlerin kendilerinden daha fazla itibar görmesine dayanamadığını söyledi. Hürriyet’ten Saygı Öztürk’ün haberine göre, emekli Albay Kırca, intihar etmeden son telefon konuşmasını avukatı Yurdakan Yıldız’la yaptı. Yıldız, Kırca ile hakkındaki yayınlar ve davanın son durumu ile ilgili konuştuğunu belirtti, “Bana ’öyle bir hale geldik ki, teröristler bile bizden kıymetli oldu’ diye yakındı. Ancak intihar edeceği aklımdan bile geçmemişti” dedi. Konuşmasından yaklaşık yarım saat sonra Kırca’nın intihar ettiğini öğrendiğini belirten Yurdakan Yıldız, bunun üzerine eve gittiğini belirtti ve olayı şöyle anlattı:

Son konuşmasıydı
“Sabah kendisini aradım, hakkındaki yayınlar nedeniyle üzülmemesini söyledim. Yayınların durdurulması için hukuki süreç başlatacağımı da söyledim. O, gazetelerde teröristlerin açıklamalarına itibar edilmesinden yakındı, ’o hale geldik ki, teröristler bizden kıymetli oldu. Teröristlerin açıklamalarını doğruymuş gibi sayfa sayfa yazıyorlar. Bunlar çok ağırıma gidiyor. Bizler boş yere mi şehit olduk, gazi olduk anlamıyorum. Sanki görev yaptığımız için suçlu hale geldik’dedi. Ben kendisini yatıştırmaya çalıştım.” Bu konuşmasının Kırca’nın son telefon konuşması olduğu anlaşıldı.

Başbuğ uğurlamıştı
Emekli Albay Abdülkerim Kırca’nın cenazesine Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ başta olmak üzere TSK tam kadro katılmıştı.

-/-kaynak: yenicaggazetesi.com.tr
Kullanıcı küçük betizi
tc-tim
Üye
Üye

İletiler: 16

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x