teşekkür + istekler DERİN MEDYA SKYTURK

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

teşekkür + istekler DERİN MEDYA SKYTURK

İletigönderen metin1122 » Pzt Şub 25, 2008 0:45

Buradan paylaşım yapan tüm arkadaşlara ve böyle bir siteyi oluşturanlara çok teşekkür ediyorum, uzun yıllardır böyle bir siteyi hayal ediyordum gerçek oldu.. Ben kendi adıma, sınırlar arasında -trt1-, ne var ne yok -skyturk-, şimdiki zaman -skyturk-, ve bir zamanlar kalemler kılıçlar -skyturk- paylaşımlarında payı bulunanlara özellikle teşekkür ediyorum..
Ayrıca bazı isteklerde bulunmak istiyorum şayet mümkünse kaydeden varsa yada kaydedebilecek bundan sonra;
trt nin kırmızı hat -trt2-, kırılma noktası -trt1- programları (1er tane var ama sürekli değil, elinde olanlar geçmiş programlardan paylaşırlarsa ve bundan sonra sunulursa çok iyi olur) ayrıca büyüteç -trt2-..
Ve esas beklediğim de SKYTURKte yeni başlayan program DERİN MEDYA, sanırım bu program 4-5 bölüm yayınlandı şuana kadar, bunları kaydedenler paylaşırsa ve bundan sonra da paylaşılırsa benim için en önemli eksikler giderilecek, şimdiden çok teşekkür eder sunanlara tekrardan teşekkür ederim..
Kullanıcı küçük betizi
metin1122
Üye
Üye

İletiler: 13

İletigönderen Panzehir » Pzt Şub 25, 2008 0:59

Aşağıdaki linke yüklenmesini istediğiniz program hakkında danışabilirsiniz.

http://www.guncelmeydan.com/forum/kayit ... 10426.html

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk