TESEV Yönetim Kurulu

Türkiye Ekonomik ve Sosyâl Etüdler Vakfı imiş...

TESEV Yönetim Kurulu

İletigönderen Ram » Pzr Eki 12, 2008 20:48

Asil Üyeler

İshak Alaton
Mustafa Alper
Yılmaz Argüden
Memduh Hacıoğlu
Ayfer Hortaçsu
Can Paker
Ethem Sancak
Mete Sayıcı
Tosun Terzioğlu


Yedek Üyeler

Canan Kadıoğlu
Ömer Kaymakçalan
Fahim Tobur



Yönetim Kurulu Üyelerinin Kısa Özgeçmişleri:

Can PAKER (Başkan) - Berlin Teknik Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Dr. Paker, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Columbia Üniversitesi'nde lisansüstü eğitimini ve doktorasını tamamladı. Mesleki yaşamına Türk Henkel'de başlayan Dr. Paker, bu kurumda değişik görevlerde bulundu. TÜSİAD ve İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı gibi birçok sivil toplum kuruluşunun yönetiminde yer alan Dr. Paker halen Sabancı Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Türk Henkel'de Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevini sürdürmektedir.

İshak ALATON (Başkan Yardımcısı) - İsveç'te Motola Larovek Teknik Okulu'nu bitirmesinin ardından 1954'te Üzeyir Garih ile bir araya gelerek, sonradan Türkiye'deki en büyük şirket topluluklarından biri olan Alarko Holding'e dönüşecek şirketi kurdu. İshak Alaton halen Alarko Holding'in Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir.

Mete SAYICI (Başkan Yardımcısı) - Mete Sayıcı, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi mezunu olup, İngiltere University College of Swansea'den MSc. diplomasına sahiptir. Evli ve iki çocuk sahibidir. 1981 yılına kadar Sanayi Bakanlığı ve DPT gibi kamu kuruluşlarında çalışmış olup daha sonra özel sektörde Anadolu ve Net guruplarında çeşitli üst düzey pozisyonlarda görev yaptı. 1981 - 1987 yılları arasında Anadolu Gurubunda, çeşitli yatırım ve ortaklık projelerinde ve ihracat konularında üst düzey görevler yürüttü, Koç-Anadolu ortaklığı Maret'in Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu. 1987 yılında iş geliştirme ve yatırımlardan sorumlu başkan yardımcısı olarak turizm sektöründe yer alan Net Gurubuna geçti. 2000 yılına kadar bu gurupta çeşitli yöneticilik görevlerini yürüten Mete Sayıcı 2000 yılında tüm profesyonel görevlerinden ayrılarak ortakları ile birlikte kendi yatırım şirketini kurdu. Halen bu şirketin ve onun iştiraki olan Megavizyon perakende zincirinin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı sürdürmektedir. Çeşitli derneklerde üyelikleri olan Mete Sayıcı TESEV'in kurucuları arasında olup, 1993 yılında oluşturulan ilk Yönetim Kurulunda görev yapmıştır. 2003 yılında tekrar Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Mete Sayıcı 2004 yılında Tesev Başkan Yardımcılığı görevine getirilmiştir.

Yılmaz ARGÜDEN (Üye) - Kurumları geleceğe hazırlama çalışmaları ile tanınan ARGE Danışmanlık'ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmektedir. Dr.Argüden'in deneyimleri özel sektörden, kamu sektörüne ve uluslararası kuruluşlara; sivil toplum örgütlerinden, akademik hayata kadar geniş bir alanı kapsamaktadır. Çeşitli şirketlerin yönetim kurullarında da görev alan Dr.Argüden, her alanda yaşam kalitesinin artırılması için çeşitli sivil toplum kuruluşunda ve yönetiminde de görev aldı. Deneyimlerini Koç Üniversitesi MBA programında strateji dersi vererek ve çeşitli gazete ve dergilerdeki köşe yazılarında paylaşmaktadır. Dünya Ekonomik Forumu tarafından Geleceğin 100 Global Lideri arasında seçilmiştir.

Ethem SANCAK (Üye) - Ethem Sancak 1958’de Siirt’te doğdu. İlk ve orta öğretimini Siirt’te tamamladı. 1975-1976 öğretim yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Evli, üç çocuğu var. Çalışma yaşamına gazetecilik yaparak başlayan Ethem Sancak 1981 yılında Koz Ecza Deposu’nda Genel Müdür olarak İlaç Dağıtım Kanalları Sektörüne dahil oldu. Ethem Sancak 1987 yılında Es Ecza Deposu, 1989’da Esko Itriyat,1993 yılında da Hedef Ecza Deposu’nu kurdu. Ethem Sancak yatırımlarını, İlaç Dağıtım Kanalları dışında, Medicalpark Hastaneleri ile sağlık sektöründe, Ata-Sancak grubuyla hayvancılık sektöründe, ayrıca enerji, inşaat sektörlerinde yönlendirmektedir. 2007 yılında medya sektörüne de dahil olan Ethem Sancak, Star Medya Yayıncılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak Star Gazetesi ve Kanal 24 adlı televizyon kanalının sahibidir. 2007 yılından beri Brezilya İstanbul Fahri Konsolosu olarak görev yapmaktadır. 2001 yılında ‘Yılın İşletmecisi’, 2005 yılında ‘Yılın Girişimcisi’ seçilen Ethem Sancak 2007 yılında da Türkiye Büyük Millet Meclisinin ‘Milli Egemenlik Üstün Hizmet ve Onur Ödülüne’ layık görüldü. TÜSİAD Yönetim Kurulu üyesi ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı olan Ethem Sancak; İstanbul Modern Yönetim Kurulu üyeliği, İstanbul Kültür Sanat Vakfı Yönetim Kurulu üyeliği, Doğal Hayatı Koruma Vakfı(WWF Türkiye) Mütevelliler Kurulu üyeliği, TESEV Mütevelliler Kurulu üyeliği..vbg. bir çok sivil toplum kuruluşunda aktif görev almaktadır.

Prof. Dr. Tosun TERZİOĞLU (Üye) - Ahmet Tosun Terzioğlu, lise diplomasını 1961 yılında Robert Kolej'den aldı. Terzioğlu lisans derecesini 1965 yılında matematik dalında Newcastle upon Tyne Üniversitesi'nden; doktora derecesini ise 1968 yılında, aynı dalda, Frankfurt Üniversitesi'nden aldı. 1968 – 1994 yılları arasında Michigan, Wuppertal ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) ders verdi. 1974 -1975 ve 1989 -1991 yılları arasında ODTÜ Matematik Bölümü Başkanlığı; 1977-1982 yıllarında ise aynı üniversitede Fen ve Edebiyat Fakültesi Dekanlığı yaptı. Terzioğlu, 1979 – 1981 arasında Üniversitelerarası Kurul Üyesi, 1990 – 1991 arasında ODTÜ Senato Üyesi olarak hizmet verdi. 1992-1997 yıllarında TÜBİTAK Başkanlığı yapan Terzioğlu, ayrıca TTGV Yönetim Kurulu, MAM Yönetim Kurulu, Kosgeb İcra Kurulu, TÜBİTAK Bilim Kurulu gibi pek çok kurula üyelik ve/ya başkanlık yapmıştır. Terzioğlu, Temmuz 1997'den itibaren Sabancı Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmaktadır. Akademik ve idari görevlerine ek olarak, Terzioğlu 1990 yılından bu yana Türk Matematik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapmakta; Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı (TÜSEV) ve Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV)’de ise faal üye olarak çalışmaktadır. Editörlük ve Yazı Kurulu üyelikleri de bulunan Terzioğlu, ayrıca Matematik alanında 50’nin üzerinde bilimsel makalenin ve üç kitabın yazarıdır.


Kaynak:
İm (Kod): Tümünü seç
http://www.tesev.org.tr/default.asp?PAG00_CODE=HAKTRS03
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen borabey » Cmt Eki 18, 2008 10:26

değerli kardeşim,

sivil örümcek ağını örmeye devam edecek bizler de bu ağı deşifre edip parçalamaya devam edeceğiz.

sivil örümcek yeni bir adım (STEP ) daha atıyor...
ama bu adım bildiğimiz adımlardan değil !..

sivil toplumu çağdaşlaştırma adına hain ve şer odak noktalarının,bu emellere hizmet eden satılmış kişi ve kuruluşların adımı....

O halde biz de adım adım bunları izleyelim ve deşifre etmeye başlayalım..
aşağıdaki listede yer alan kişi ve temsil ettikleri kuruluşlara baktığımızda hiç birisinin de bize yabancı gelmediğinbi açıkca göreceğiz.

bir kez daha Ram ve diğer tüm katkısı bulunan dostlarıma teşekkür ediyorum.
En içten sevgi ve saygılarımla...

STEP...STEP nereye ?

Önemli not; aşağıdaki tanıtım ve amaç maddesi bize ait olmayıp kendilerinin gerçek amaçlarını gizledikleri takiye açılamalardır.Bu şekli ile değerlendirmenizi rica ediyorum.


STEP Ekibi

Türkiye’de STEP uygulaması her biri kendi alanında uzman ve sivil toplum deneyimine sahip STEP Danışma Kurulu ve STEP ekibi tarafından yaklaşık bir yıldır yürütülmektedir. Çeşitli araştırma ve bilgi toplama faaliyetlerinin dahil edildiği STEP’in son aşamalarından biri, araştırma sonuçlarının değerlendirildiği Sivil Toplum Ulusal Forumu olmuştur.

TÜSEV (Türkiye’deki Ulusal Koordinasyon Kuruluşu) ve CIVICUS tarafından oluşturulan STEP Ekibi projenin uygulanmasından sorumludur;

Proje Ekibi:

    • Koordinasyon Kuruluşu (TÜSEV) - Proje Direktörü Filiz Bikmen Proje Koordinatörü Gülhan Özdemir, Proje Asistanları Z. Müge Dane ve Zeynep Meydanoğlu. Projenin tüm araştırma faaliyetlerinden, raporlarından, genel koordinasyonundan ve yönetiminden sorumludur.

    • Araştırma Direktörü – Prof. Dr. Fuat Keyman, Koç Üniversitesi. Projenin, Danışma Kurulu Toplantıları ve Sivil Toplum Ulusal Forumu’nun kolaylaştırıcılığı ve Nihai Ülke Raporu’nun yazılmasında görev alır.

    • Saha Araştırması Koordinatörü – Doç. Dr. Ahmet İçduygu, Koç Üniversitesi. Anket ve Bölgesel Danışma Toplantıları'nın gerçekleştirilmesinden sorumludur, Danışma Kurulu Toplantıları ve Sivil Toplum Ulusal Forumu’nun kolaylaştırıcılığında destek sağlar.

    • Uluslararası Uygulamacı Kuruluş CIVICUS: Mahi Khallaf. Projenin uluslararası ortağı ve global yöneticisidir. Projenin genel olarak yönetiminden sorumlu olan CIVICUS aylık telefon konferanslarıyla projenin akışını kontrol eder ve danışmanlık yapar; aynı zamanda proje konusunda koordinasyon kuruluşuna eğitim verir. CIVICUS STEP ekibi ise, ulusal koordinasyon kuruluşunun kaynak geliştirmesine kendi ağları aracılığı ile destek verir ve projenin uygulamasına yardımcı olur.


Danışma Kurulu:

Her biri kendi alanında uzman olan ve sivil toplum deneyimine sahip 15 kişiden oluşan bir kuruldur. Kurul üyeleri çeşitli faaliyet alanlarından ve sivil toplum deneyimine sahip, kamu ve özel sektörden isimler arasından seçilmekte ve böylece farklı sivil toplum paydaşlarının temsiliyeti sağlanmaktadır. Kurul, toplantılarda yapılacak çeşitli alıştırmalarla projenin yönünün çizilmesini sağlar. Ayrıca araştırma sonunda ortaya çıkacak olan ülke rapor taslağındaki bulgular doğrultusunda göstergelere puan verir ve böylece ülkedeki sivil toplumun şeklinin ortaya çıkarılmasına yardımcı olur. Aşağıda Step Danışma Kurulu üyelerinin bir listesi yer almaktadır:


Danışma Kurulu Üyeleri:

    Aziz Çelik Kristal İş Sendikası

    Bilgi Buluş Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı- Küresel Çevre Birimi

    Derya Akalın AÇEV (Anne Çoçuk Eğitim Vakfı)

    Fikret Toksöz TESEV, Yerel Yönetim Uzmanı

    Funda Erdem Kars Belediyesi

    Gülcan Korkmaz Youth for Habitat ve Dünya Bankası Gençliğin Sesi Grubu

    Hakan Gümüş Türkiye Gençlik Konseyi, AEGEE-Ankara

    Neslihan Tombul TEGV Yönetim Kurulu, Bank of New York

    Murat Çelikkan Radikal Gazetesi Yazarı, Helsinki Yurttaşlar Derneği

    Nurhan Yentürk İstanbul Bilgi Üniversitesi STK Eğitim ve Araştırma Merkezi

    Ömer Çaha Fatih Üniversitesi ve Sivil Toplum Düşünce ve Araştırma Dergisi

    Pınar İlkkaracan Kadının İnsan Hakları - YENİ ÇÖZÜMLER

    Sunay Demircan Sivil Toplum Geliştirme Merkezi

    Şeyhmus Diken Diyarbakır Sanat Merkezi, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Danışmanı

    Şentürk Uzun İçişleri Bakanlığı, Dernekler Dairesi Başkanı


Adı Soyadı Kuruluş E-mail Telefon Şehir

Alev Alemdar; Amerikan Başkonsolosluğualemdarax@state.gov 0212 335 90 00 İstanbul

Ali Dinigüzel; KESKhevinnisan@mynet.com 0362 363 39 80 Adana

Ali Necati Koçak; Sosyal Demokrasi Vakfıankara@sodev.org.tr 0312 425 69 24, 0532 22705 68 Ankara

Ali Samed Ulu; Toplum Günüllüleri Vakfı ulusamet@hotmail.com, alisametulu@yahoo.com 0344 219 13 68-69 Kahramanmaraş

Arzu Odabaşı; Sarıktisadi Kalkınma Vakfıasari@ikv.org.tr 0212 270 93 00 İstanbul

Aylin Alagöz; Elginkan Vakfıaylin@elginkan.com.tr 0212 293 30 00 İstanbul

Ayşe Yırcalı; TESEVayse@tesev.org.tr 0212 292 89 03 İstanbul

Aziz Çelik; Kristal İş Sendikası azizcelik@kristalis.org.tr 0216 680 07 10-11İstanbul

Bahtiyar Aksoy; DOÇEV-Doğa ve Çevre Vakfı docevvakfi@ttnet.net.tr 0258 265 11 11 Denizli

Başak Ekim; Boğaziçi Üniversitesi Sosyal Politika Forumu basak.ekim@boun.edu.tr 0212 359 75 64 İstanbul

Batuhan Aydagül; ERG baydagul@erg 0212 292 50 44 İstanbul

Bora Ersezen; TEMA Bora.ersezen@tema.org.tr 283 78 16 Dah:182 İstanbul

Bülent Özden; Tarih Vakfı eb_ozden@ttnet.net.tr 0 216 380 13 25 İstanbul

Celal Nal; Toplum Sorunlarını Araştırma Merkezi TOSAM celalinal@yahoo.com 0 312 447 11 33 Ankara

Ceren Lordoğlu; TüzAÇEVCeren.lordoglu@acev.org 0212 213 42 20 İstanbul

Çağlayan Koşal; Beyoğlu Yerel Sivil Güç Birliği Merkezi kulturegitim@beyoglu.bel.tr 0212 252 77 55 İstanbul

Deniz Van Basselaere; Nestle Türkiye Gıda Sanayi Deniz.vanbasselaere@tr.nestle.com 0212 329 60 00 İstanbul

Derya Akalın; Anne Çocuk Eğitim Vakfı derya@acev.org 0212 213 42 20 İstanbul

Devrim Barçak; Sokak Çocuklarını Koruma Derneği barcak@ekad.org.tr 0322 459 48 92 – 0322459 36 35 Adana

Doğan Bermek; Alevi Vakıfları Federasyonu dbermek@mmc.com.tr 0216 550 47 16 İstanbul

EdibeŞahin; Başak Kültür ve Sanat Evi BSVbasaksanat@gmail.com, basaksanatvakfi@hotmail.com 0216 420 49 68-540 24 62 İstanbul

Ekrem Eddy Güzeldere; Heinrich Böll Vakfı eguzeldere@boell-tr.org 0212 249 15 54 İstanbul

Emrah Aslan; Sosyal Demokrasi Vakfı emrahaslan03@yahoo.com 0 212 292 52 52 İstanbul

Emre Murat Ermiş; TEMA Vakfı muratermis@tema.org.tr 0212 283 78 16 İstanbul

Engin Şenol; WWF Doğal Hayatı Koruma Vakfı esenol@wwf.org.tr 0212 528 20 30 İstanbul

Fatma Kenger Kaya; YG-21 Kent Konseyi Kadın Meclisi fatmakenger@hotmail.com 0322 352 42 13 Adana

Firdevs Koroğlu; Tüketiciyi Koruma Derneği Firdevs_koroglu@yahoo.com 0216 349 85 10, 0532 62355 56 İstanbul

Fügen Polat; Van Merkez Köyleri Yardımlaşma Derneği gkaratekin@mynet.com 0432 216 11 50, 0532 25631 77 Van

Gonca Ercegil; Ege Sanayicileri ve işadamları Derneği goncaercegil@esiad.org 0232 483 88 33 İzmir

Gökçe Tüylüoğlu; Açık Toplum Enstitüsü Türkiye Temsilciliği gtuyluoglu@osiaf.org.tr 0212 287 99 75 İstanbul

Gönül Midesiz; Akut Arama Kurtarma Derneği gonul@thy.com 0212 574 48 16, 0535 74767 15 İstanbul

Gül Erdost; Ev Eksenli Çalışan Kadınlar Çalışma Grubu gulerdost@hotmail.com 0532 377 61 58 Ankara

Gülgün Tosun Erdoğan; Ege Üniversitesi gulgun.tosun.erdogan@ege.edu.tr 0232 388 40 00 İzmir

Gülseren Demir; Van Kadın Derneği vankadindernegi@hotmail.com 0 432 214 90 15 Van

Halil Nalçaoğlu; İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve iletişimSistemleri Bölümü hnalcaoglu@bilgi.edu.tr 0212 311 61 34 İstanbul

Hamit Yıldırım; TGTV Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı mikroteks@e-kolay.net 0212 534 04 07 İstanbul

Hande Güngör Barlın; Uluslar arası Mavi Hilal insani Yardım ve Kalkınma Vakfı hgungor@bluecrescent.net 0216 361 57 45 İstanbul

Hasan Yıldız; Mardin Gençlik ve Kültür Evi mardingsgp@yahoo.com 0482 213 76 17 Mardin

Hülya Denizalp; ASHOK Ahdenizalp@ashoka.org, hulyademircan@yahoo.com 0216 339 46 49 İstanbul

Işıl Uyanık; Deniz Feneri Derneği iuyanik@denizfeneri.org.tr 0212-414 60 81 İstanbul

İbrahim Altan; Deniz Feneri Derneği ialtan@denizfeneri.org.tr 0212 414 60 82 İstanbul

İdil Eser; Sivil Toplum Kamu işbirliği Projesi (SKIP) idil.eser@gmail.com 0312 220 03 15-16 Ankara

İdris Kardaş; İstanbul Bilgi Üniversitesi ikardas@gmail.com 0212 311 50 00 İstanbul

İlhami Yıldız; Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği mustafa_m.y@hotmail.com 0232 369 60 07 İzmir

İlhan Döğüş; Sosyal Demokrasi Vakfı ilhan_dogus@hotmail.com 0 212 292 52 52 İstanbul

İlker Danişoğlu; Adana Çevre ve Tüketici Koruma Derneği ilkerdanisoglu@mynet.com 0536 315 76 01 Adana

İnal Avcı; Türk Lions Vakfı inalavci@superonline.com 0212 278 61 12-65

Kerem Ateş; Türkiye Çevre Koruma ve Yeşillendirme Kurumu TÜRÇEK kerem@turcekgenc.org 0216-338 00 17 istanbul

Laden Yurttagüler; İstanbul Bilgi Üniversitesi STK Eğitim ve Araştırma Birimi laden@bilgi.edu.tr 0212 311 62 24 İstanbul

Lebib Mısırlı; Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği lebib@mail.koc.net 0212-639 76 56 İstanbul

Leyla Şen; Bilkent Üniversitesi lsen@bilkent.edu.tr 0533 470 30 89 Ankara

Medeni Alpkaya; Eğitim Sen Diyarbakır Şubesi Medenialpkaya_21@yahoo.com 0412 223 27 54 Diyarbakır

Mehmet Saraç; Diyarbakır İl Dernekler Müdürlüğü dernekler21@hotmail.com, mehmet.sarac@icisleri.gov.tr 0412 228 02 05, 0505 35274 88 Diyarbakır

Mehmet Ali Küçükçavuş; T.C.Başbakanlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Sosyal Riski Azaltma Projesi mkucukcavus@basbakanlik.gov.tr 0312 424 16 20 Ankara

Mehmet Nur Terzi; İnsan Hakları Gündemi Derneği mnurterzi@e-kolay.net, mehmetnur@rightsagenda.org 0232 464 21 58, 0232 42235 50 izmir

Mehmet Şerif Baltaş; Diyarbakır Kalkınma Merkezi Kooperatifi serifbaltas@hotmail.com 0412 229 18 12 Diyarbakır

Mukadder Yardımcıel; Doğan Haber Ajansı myardimciel@dha.com.tr 0532 500 07 59 Kars

Murat Aksoy; Atölye Kolaylaştırıcısı muaksoy@e-kolay.net 0532 525 34 78 istanbul

Murat Çelikkan; Radikal mcelikkan@radikal.com.tr 0212 505 61 11 istanbul

Mustafa Mente; Sektörel Dernekler Federasyonu- SEDEFED mustafamente@hotmail.com 0212 211 49 45 istanbul

Mustafa SarıDoğa ; Gözcüleri Derneği msari@yyu.edu.tr 0432 225 14 01Van

Müjde Yener; TOBB 0216 578 07 05 istanbul

Müzeyyen Şenbayrak; GAP BK muzeyyen@urfa.gap.gov.tr 0 414 347 93 85 Şanlıurfa

Namık Ceylanoğlu; TÜSEV namik@tusev.org.tr 0212 243 83 07 istanbul

Namzi Ilıcalı; Doğu Anadolu Besiciler Birliği nazmiilicali@mynet.com 0442 234 02 16 Erzurum

Necmettin Yemiş; Genç Girişimciler Derneği necyem@yahoo.com 0533 715 14 62 Ankara

Nejmi Asuman; Artvin Avcılar ve Atıcılar Derneği artvinavcilar@mynet.com 0466 212 75 44, 0532 26296 96 Artvin

Nurhan Yentürk; İstanbul Bilgi Üniversitesi STK Eğitim ve Araştırma Birimi yenturk@bilgi.edu.tr 0212 311 61 67 istanbul

Oktay Konyar; Bergama Köylüleri oktaykonyar@hotmail.com 0232 671 21 51İzmir

Özden Özgür Onar; Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi cukurova@cydd.org.tr 0322 459 11 14 Adana

Özlem Değirmencioğlu; Türkiye Kalite Derneği İzmir Şubesi ozlem.degirmencioglu@ege.edu.tr 0232 388 28 53 izmir

Pınar Sayan; TÜSEV sayan.pinar@gmail.com 0212 243 83 07 istanbul

Prof.Dr.HalukKabaalioğlu; TOBB halukk@yeditepe.edu.tr 0216 578 07 05 istanbul

Rana Birden; Bahçeşehir Üniversitesi rbirden@bahcesehir.edu.tr 0212 236 54 90 istanbul

Rana Zincir Celal; Chrest Vakfı rcelal@chrestfoundation.org 0533 734 58 86 istanbul

Recep Kavuş; Batman Hasankeyf Gönüllüleri Derneği recepkavus@hotmail.com 0542 536 83 63 Batman

Rıfat Sarıeyüboğlu; Doğu Anadolu Besiciler Birliği nazmiilicali@mynet.com 0442 234 02 16 Erzurum

Safiye Özdemir; Başkent Kadın Platformu Derneği safozdemir@yahoo.com.tr 0312 231 99 21 Ankara

Seda Yılmaz; Sürekli Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı sedasekuv@yahoo.com 532 627 31 33 Ankara

Selahattin Ertaş; Yeni Asır sertas@sabah.com.tr 0212 354 34 41 istanbul

Selvet Çetin; Uluslararası Af Örgütü Türkiye acileylem@amnesty-turkiye.org 0212 258 43 67 izmir

Serdar Dinler; Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği serdar.dinler@csrturkey.org 0312 285 31 00 Ankara

Sertaç Karakaş; Deniz Feneri Derneği ssertac@gmail.com 0212 414 60 82 istanbul

Sevim Çebi; Türk Kadınlar Birliği Derneği sevim_cebi@yahoo.com 0442 235 32 02, 0535 33507 02 Erzurum

Sinan Kutay; HD sinankutay@yahoo.com 0542 437 22 07 Trabzon

Sunay Demircan; Sivil Toplum Gelistirme Merkezi sunay@stgp.org 0312 442 42 62 Ankara

Sülün Falay; Tarih Vakfı sfalay@tarihvakfi.org.tr 0212 227 37 33 İstanbul

Şentürk Uzun; İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı senturk.uzun@icisleri.gov.tr 0312 419 89 87 Ankara

Şeyhmus Diken; Anadolu Kültür istanbulseyhmusdiken@mynet.com 0542 892 03 73 Diyarbakır

Ulrike Defner; Heinrich Böll Vakfı udufner@boell-tr.org 0212 249 15 54 İstanbul

Umut Güner; Kaos GL Derneği umutguner@gmail.com, dergi@kaosgl.com 0536 218 40 94 Ankara

Ural Aküzüm; Arı Hareketi ural@akuzum.com 0212 211 90 71 İstanbul
Kullanıcı küçük betizi
borabey
Üye
Üye
 
İletiler: 333
Kayıt: Çrş Haz 25, 2008 14:06


Şu dizine dön: TESEV

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x